طرز تهیه پودینگ قهوه به ۳ روش

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
۱. پودینگ قهوه با زرده تخم مرغ

مواد لازم
قهوه دم کرده خنک شده1/4 فنجان
شیر کامل1.5 فنجان
عصاره وانیل1/2 قاشق چایخوری
پودر هل1/4 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت2 قاشق غذاخوری
شکر4 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ زده شده1 عدد
دستور تهیه



    • شیر، قهوه دم کرده، نشاسته ذرت و شکر را در شیرجوش متوسطی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. مواد را به مدت ۲ دقیقه روی حرارت هم بزنید تا شکر حل شود.
    • شیرجوش را از روی حرارت برداشته و در حالیکه مرتب مواد را هم می‌زنید، زرده تخم مرغ زده را کم کم به آن اضافه کنید.
    • شیرجوش را مجددا روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید و مخلوط را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. این مرحله حدود ۵ دقیقه طول می‌کشد.
    • شیرجوش را مجددا از روی حرارت برداشته و پودر هل را به آن اضافه کنید.
    • پودینگ قهوه را از صافی عبور دهید تا اگر نشاسته ذرت در آن گلوله شده، گرفته شود.
    • پودینگ قهوه را در ظرف سرو ریخته و اجازه دهید در دمای محیط خنک شود، سپس روی آن را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.
نکته: در صورت تمایل می‌توانید مقدار شکر را به ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری کاهش دهید تا طعم و مزه قهوه در پودینگ بیشتر احساس شود.
264411_881.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۲. پودینگ قهوه با ژلاتین

    مواد لازم
    شیر
    1/2 لیتر
    شیر عسلی5 قاشق غذاخوری
    خامه3.5 قاشق غذاخوری
    نشاسته ذرت1 قاشق غذاخوری
    آببه میزان لازم
    پودر ژلاتین1/2 قاشق چایخوری
    پودر قهوه4 قاشق چایخوری​

    دستور تهیه

    1. پودر قهوه را در کاسه کوچکی ریخته، ۴ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند، سپس کنار بگذارید.
    2. پودر ژلاتین را در ظرف کوچک دیگری ریخته، ۲ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید و روی بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری حل شود.
    3. نشاسته ذرت را در ظرف کوچکی ریخته، ۳-۴ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود.
    4. شیر را بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید، سپس شیر عسلی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند.
    5. ژلاتین، نشاسته ذرت و قهوه را به شیر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند، سپس خامه را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
    6. پودینگ را از روی حرارت بردارید و در قالب مورد نظر بریزید.
    7. اجازه دهید پودینگ قهوه در دمای محیط خنک شود، سپس به مدت ۴-۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.
    264410_856.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۳. پودینگ قهوه و وانیل چند لایه

    مواد لازم برای لایه اول
    شیر
    2.5 فنجان
    شکر4 قاشق غذاخوری
    پودر قهوه3 قاشق غذاخوری
    پودر پودینگ وانیلی آماده100 گرم
    مواد لازم برای لایه دوم
    شیر
    2.5 فنجان
    شکر4 قاشق غذاخوری
    پودر قهوه1 قاشق غذاخوری
    پودر پودینگ وانیلی آماده100 گرم
    مواد لازم برای لایه سوم
    شیر
    3 فنجان
    شکر5 قاشق غذاخوری
    پودینگ وانیلی آماده125 گرم
    مواد لازم برای لایه آخر
    بیسکوییت پتی بور
    8 عدد
    پودر پسته یا شکلات رنده شده یا خامه فرم گرفته برای تزیینبه میزان لازم​

    دستور تهیه

    1. شیر، شکر، پودر پودینگ و پودر قهوه را در شیرجوش ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مخلوط به جوش آید.
    2. اجازه دهید مخلوط بجوشد و غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت برداشته و در قالب مورد نظر بریزید.
    3. قالب را کمی تکان دهید تا سطح پودینگ صاف شود، حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا پودینگ در دمای محیط خنک شود، سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
    4. پس از ۳۰ دقیقه که لایه اول کاملا بسته شد، مشغول درست کردن لایه دوم به روشی مشابه لایه اول شوید. پس از آماده شدن لایه دوم، قالب را از یخچال خارج کرده و مخلوط لایه دوم را روی لایه اول بریزید. پس از ۱۰ دقیقه، قالب را مجددا در یخچال قرار دهید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا لایه دوم کاملا بسته شود.
    5. پس از ۳۰ دقیقه، لایه سوم را به روشی مشابه لایه‌های قبلی آماده کنید، آن را روی لایه دوم بریزید و قالب را کمی تکان دهید تا سطح پودینگ صاف شود.
    6. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا پودینگ در دمای محیط خنک شود، سپس بیسکوییت‌ها را روی پودینگ بچینید و پودینگ را حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.

      264414_751.jpg


    7. ۱۵ دقیقه قبل از سرو، پودینگ قهوه را از یخچال خارج کنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید، سپس با پودر پسته، شکلات رنده شده یا خامه فرم گرفته روی آن را تزیین کنید.
    264412_255.jpg
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    ۱. پودینگ قهوه با زرده تخم مرغ
    مواد لازم
    قهوه دم کرده خنک شده
    1/4 فنجان
    شیر کامل 1.5 فنجان
    عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
    پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
    نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
    شکر 4 قاشق غذاخوری
    زرده تخم مرغ زده شده 1 عدد

    دستور تهیه
    1. شیر، قهوه دم کرده، نشاسته ذرت و شکر را در شیرجوش متوسطی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. مواد را به مدت ۲ دقیقه روی حرارت هم بزنید تا شکر حل شود.
    2. شیرجوش را از روی حرارت برداشته و در حالیکه مرتب مواد را هم می‌زنید، زرده تخم مرغ زده را کم کم به آن اضافه کنید.
    3. شیرجوش را مجددا روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید و مخلوط را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. این مرحله حدود ۵ دقیقه طول می‌کشد.
    4. شیرجوش را مجددا از روی حرارت برداشته و پودر هل را به آن اضافه کنید.
    5. پودینگ قهوه را از صافی عبور دهید تا اگر نشاسته ذرت در آن گلوله شده، گرفته شود.
    6. پودینگ قهوه را در ظرف سرو ریخته و اجازه دهید در دمای محیط خنک شود، سپس روی آن را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.
    نکته: در صورت تمایل می‌توانید مقدار شکر را به ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری کاهش دهید تا طعم و مزه قهوه در پودینگ بیشتر احساس شود.

    264411_881.jpg

    ۲. پودینگ قهوه با ژلاتین
    مواد لازم
    شیر
    1/2 لیتر
    شیر عسلی 5 قاشق غذاخوری
    خامه 3.5 قاشق غذاخوری
    نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
    آب به میزان لازم
    پودر ژلاتین 1/2 قاشق چایخوری
    پودر قهوه 4 قاشق چایخوری

    دستور تهیه
    1. پودر قهوه را در کاسه کوچکی ریخته، ۴ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند، سپس کنار بگذارید.
    2. پودر ژلاتین را در ظرف کوچک دیگری ریخته، ۲ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید و روی بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری حل شود.
    3. نشاسته ذرت را در ظرف کوچکی ریخته، ۳-۴ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود.
    4. شیر را بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید، سپس شیر عسلی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند.
    5. ژلاتین، نشاسته ذرت و قهوه را به شیر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند، سپس خامه را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
    6. پودینگ را از روی حرارت بردارید و در قالب مورد نظر بریزید.
    7. اجازه دهید پودینگ قهوه در دمای محیط خنک شود، سپس به مدت ۴-۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    264410_856.jpg

    ۳. پودینگ قهوه و وانیل چند لایه

    مواد لازم برای لایه اول
    شیر
    2.5 فنجان
    شکر 4 قاشق غذاخوری
    پودر قهوه 3 قاشق غذاخوری
    پودر پودینگ وانیلی آماده 100 گرم
    مواد لازم برای لایه دوم
    شیر
    2.5 فنجان
    شکر 4 قاشق غذاخوری
    پودر قهوه 1 قاشق غذاخوری
    پودر پودینگ وانیلی آماده 100 گرم
    مواد لازم برای لایه سوم
    شیر
    3 فنجان
    شکر 5 قاشق غذاخوری
    پودینگ وانیلی آماده 125 گرم
    مواد لازم برای لایه آخر
    بیسکوییت پتی بور
    8 عدد
    پودر پسته یا شکلات رنده شده یا خامه فرم گرفته برای تزیین به میزان لازم

    دستور تهیه
    1. شیر، شکر، پودر پودینگ و پودر قهوه را در شیرجوش ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مخلوط به جوش آید.
    2. اجازه دهید مخلوط بجوشد و غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت برداشته و در قالب مورد نظر بریزید.
    3. قالب را کمی تکان دهید تا سطح پودینگ صاف شود، حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا پودینگ در دمای محیط خنک شود، سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
    4. پس از ۳۰ دقیقه که لایه اول کاملا بسته شد، مشغول درست کردن لایه دوم به روشی مشابه لایه اول شوید. پس از آماده شدن لایه دوم، قالب را از یخچال خارج کرده و مخلوط لایه دوم را روی لایه اول بریزید. پس از ۱۰ دقیقه، قالب را مجددا در یخچال قرار دهید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا لایه دوم کاملا بسته شود.
    5. پس از ۳۰ دقیقه، لایه سوم را به روشی مشابه لایه‌های قبلی آماده کنید، آن را روی لایه دوم بریزید و قالب را کمی تکان دهید تا سطح پودینگ صاف شود.
    6. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا پودینگ در دمای محیط خنک شود، سپس بیسکوییت‌ها را روی پودینگ بچینید و پودینگ را حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.

      264414_751.jpg


    7. ۱۵ دقیقه قبل از سرو، پودینگ قهوه را از یخچال خارج کنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید، سپس با پودر پسته، شکلات رنده شده یا خامه فرم گرفته روی آن را تزیین کنید.
    264412_255.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا