- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
۱. پودینگ قهوه با زرده تخم مرغ
مواد لازم
قهوه دم کرده خنک شده1/4 فنجان
شیر کامل1.5 فنجان
عصاره وانیل1/2 قاشق چایخوری
پودر هل1/4 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت2 قاشق غذاخوری
شکر4 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ زده شده1 عدد
دستور تهیهقهوه دم کرده خنک شده1/4 فنجان
شیر کامل1.5 فنجان
عصاره وانیل1/2 قاشق چایخوری
پودر هل1/4 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت2 قاشق غذاخوری
شکر4 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ زده شده1 عدد
- شیر، قهوه دم کرده، نشاسته ذرت و شکر را در شیرجوش متوسطی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. مواد را به مدت ۲ دقیقه روی حرارت هم بزنید تا شکر حل شود.
- شیرجوش را از روی حرارت برداشته و در حالیکه مرتب مواد را هم میزنید، زرده تخم مرغ زده را کم کم به آن اضافه کنید.
- شیرجوش را مجددا روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید و مخلوط را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. این مرحله حدود ۵ دقیقه طول میکشد.
- شیرجوش را مجددا از روی حرارت برداشته و پودر هل را به آن اضافه کنید.
- پودینگ قهوه را از صافی عبور دهید تا اگر نشاسته ذرت در آن گلوله شده، گرفته شود.
- پودینگ قهوه را در ظرف سرو ریخته و اجازه دهید در دمای محیط خنک شود، سپس روی آن را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.
![264411_881.jpg](https://setare.com/files/fa/news/1398/3/18/264411_881.jpg)