دستور پخت طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
ژامبون مرغ خانگی ساده


مواد لازم :

ران مرغ بدون استخوان : 375 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

آب و یخ پودر شده : 60 میلی‌لیتر

شکر :1/2 قاشق چای‌خوری

نمک :2 قاشق چای‌خوری سرخالی

آرد نشاسته :1.5 قاشق غذاخوری

شیر خشک :1/2 قاشق سوپ‌خوری

فلفل سیاه :1/3 قاشق چای‌خوری

پودر سیر :1 قاشق چای‌خوری

پودر موسیر :1 قاشق چای‌خوری

پودر تخم رازیانه :1/4 قاشق چای‌خوری

پودر تخم شنبلیله :1/4 قاشق چای‌خوری

روغن مایع :2 قاشق سوپ‌خوری



پسته، قارچ و هویج خرد شده :به میزان لازم


دستور تهیه
  1. ابتدا ران مرغ بدون استخوان را دو بار چرخ کنید، سپس آن را در پلاستیک فریزر قرار دهید و به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند.
  2. مرغ یخ زده را از فریزر خارج کنید و در کاسه‌ای قرار دهید، نمک را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید.
  3. نیمی از مخلوط آب و یخ را به مرغ اضافه کنید و حسابی ورز دهید، سپس تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره ورز دهید.
  4. روغن و باقیمانده آب و یخ را اضافه کنید و مواد را ورز دهید تا یکدست شوند.
  5. مواد خشک و ادویه‌ها را به گوشت اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. برای این منظور می‌توانید از غذاساز نیز استفاده کنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
  6. مایه ژامبون را در کاسه‌ای بریزید و بسته به ذائقه خود، مغز پسته خرد شده، قارچ و هویج خرد شده و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید، سپس با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
  7. مواد را داخل رول کالباس (در تمامی لوازم قنادی‌ها موجود است) بریزید و محکم ببندید.
  8. رول را درون بخارپز قرار دهید و حدود ۶۰ دقیقه صبر کنید تا ژامبون پخته شود.
  9. پس از پخته شدن، آن را در ظرف حاوی آب و یخ بگذارید تا به آن شوک وارد شود.
  10. پس از یک دقیقه، ژامبون را از آب و یخ خارج کرده و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.
  11. پس از این زمان، ژامبون را برش بزنید و مصرف کنید.
نکته: در صورت عدم دسترسی به دستگاه بخارپز، یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید؛ سپس یک آبکش فلزی روی دهانه قابلمه قرار دهید، به‌طوری که کف آبکش بالاتر از سطح آب جوش قرار گیرد. رول را در آبکش بگذارید و درب قابلمه را ببندید.

 ژامبون مرغ
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ژامبون مرغ دودی


    مواد لازم برای دودی کردن ژامبون مرغ

    زغال :2-3 تکه کوچک

    روغن مایع :2 قاشق غذاخوری

    کاغذ فویل :1 تکه



    ژامبون مرغ را به همان روش فوق درست کرده و برای دودی کردن آن مطابق دستور زیر عمل کنید.

    روش تهیه
    1. اطراف یک تکه کاغذ فویل را جمع کنید تا به شکل کاسه درآید.
    2. روغن مایع را در کاسه‌ای که با فویل درست کردید بریزید.
    3. زغال را سرخ کنید تا کاملا قرمز شود.
    4. ژامبون را از رول خارج کنید و در قابلمه‌ای قرار دهید.
    5. کاسه فویلی روغن را در قابلمه و در کنار ژامبون قرار دهید.
    6. زغال سرخ شده را در روغن موجود در کاسه فویلی قرار داده و بلافاصله درب قابلمه را ببندید.
    7. قرار دادن زغال افروخته در روغن باعث ایجاد دود شده و این دود روی سطح ژامبون می‌نشیند.
    8. پس از ۲۰-۱۵ دقیقه ژامبون را از قابلمه خارج کنید، در کیسه فریزر قرار دهید و شب تا صبح در یخچال بگذارید تا خنک شده و آماده سرو گردد.
    نکته: بهترین زغال برای تهیه ژامبون دودی مرغ، زغال تهیه شده از چوب درخت زردآلو است که دود آن بوی فوق‌العاده خوبی دارد.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا