طرز تهیه کرپ پنیری با سس پرتقال

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای کرپ پنیری با سس پرتقال


کرپ :به میزان لازم
پنیر خامه ای :یک پیمانه (225 گرم)
مارمالاد پرتقال :به میزان لازم
وانیل :1/8 قاشق چایخوری
عسل :یک قاشق غذاخوری
پوست رنده شده پرتقال :3 قاشق غذاخوری
نمک :به مقدار لازم
طرز تهیه کرپ پنیری با سس پرتقال

کرپ ها را آماده کرده و برای بهتر شدن طعم آن کمی رنده پوست پرتقال نیز در مخلوط آن بریزید.
حواس تان باشد باید مخلوط کرپ بین یک تا 24 ساعت در یخچال استراحت کند، سپس آن را درست کنید.
اگر کرپ ها را زودتر آماده کردید بین شان کاغذ روغنی یا کاغذ پوستی قرار داده تا به هم نچسبند سپس در کیسه های دردار داخل یخچال بگذارید.
برای درست کردن مخلوط پنیر برای پر کردن کرپ؛ پنیر خامه ای، یک قاشق غذاخوری عسل، 1/8 قاشق چایخوری وانیل، کمی نمک و 2 قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده را با هم مخلوط کنید.
حالا یک کرپ را بردارید. مقداری از مخلوط پنیری وسط آن بریزید. سپس آن را مانند بقچه بپیچید. این کار را با باقیمانده کرپ ها و مخلوط پنیر تکرار کرده و سپس مربا یا مارمالاد پرتقال را روی کرپ ها ریخته و سرو کنید.

%DA%A9%D8%B1%D9%BE-%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%B3-%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84.jpg
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

برخی موضوعات مشابه

بالا