كوفته مرغ
مواد لازم :
سـ*ـینه مرغ یک کیلو
پیاز 2 عدد متوسط
کره 100 گرم
تخم مرغ 3-2 عدد
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
آب لیمو نصف استکان کوچک
پودر سوخاری بهمیزان دلخواه
پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
زرشک نصف فنجان
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
سـ*ـینه مرغ را دو بار چرخ کنید.
سپس با پیاز پخته شده ، کره ، پودر سوخاری ، تخم مرغ ، نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.
رب را با کمی روغن تفت دهید و 4-3 لیوان آب و زعفران را اضافه کنید تا جوش بیاید.
سپس مخلوط مواد مرغ را 6-5 قسمت کرده و هر یک را به صورت کوفته در دست فرم دهید.
وسط کوفته ها را با دست گود کرده و به اندازه یک قاشق سوپخوری مقداری زرشک و پیاز داغ در میان آنها قرار داده و مجدداً به صورت کوفته در آورید.
بعد در آبی که به طور ملایم می جوشد، قرار دهید تا کوفته ها آماده شود.
نكات مهم:
این نوع کوفته باید کم آب باشد.
در انتهای پخت رب گوجه فرنگی و آب لیمو را به آن اضافه کنید.
در صورت تمایل 10- 8 عدد سیب زمینی ریز یا سیب زمینی استانبولی آب پز شده را با آب لیمو به آب کوفته اضافه کنید و آنها را در ظرف گودی کشیده و سرمیز ببرید
می توانید قبل از قرار دادن کوفته در آب جوش، آنها را در روغن کمی سرخ کرده و سپس در آب جوش قرار دهید.
نوش جان …