- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,555
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز جعفری
طرز تهیه کوکو سیب زمینی به سبکی جدید
کوکوی سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمیه که پخت اون آسون و سریعه. در ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری را به شما آموزش میدیم که عطر و طعم خوبی داره.
یکی از انواع کوکو که بی شک تمام مادرها و مادربزرگ ها آن را بارها درست کرده اند کوکو با سیب زمینی هست. شما می تونین با کمی تغییر در مواد اولیه کوکوی مجلسی جدید و خوشمزه تری تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی :
دستور پخت کوکو سیب زمینی :
1- سیب زمینی رنده شده را در کاسه ای بریزید، تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
2- سپس پیازچه و جعفری را به آن ها اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.
3- در نهایت کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن ها بزنید و با سایر مواد خوب ترکیب کنید.
4- در ماهیتابه کمی روغن بریزید پس از ۲ الی ۳ دقیقه که روغن داغ شد، با قاشق نسبتا بزرگی از مواد بردارید و با فاصله در ماهیتابه بریزید تا کوکو ها به هم نچسبند.
5- وقتی یک روی کوکو ها طلایی شد آن ها را برگردانید تا روی دیگر آن ها نیز طلایی شود.
6- می توانید همه مواد را یک جا در ماهیتابه بریزید و بعد به دلخواه برش بزنید، و یا از قالب های مخصوص استفاده کنید تا کوکوهایی یکدست و هم اندازه داشته باشید.
نکاتی در مورد تهیه کوکوی سیب زمینی با پیازچه و جعفری :
منبع:دانشنامه آشپزی فارسی / مجله تصویر زندگی
طرز تهیه کوکو سیب زمینی به سبکی جدید
کوکوی سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمیه که پخت اون آسون و سریعه. در ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری را به شما آموزش میدیم که عطر و طعم خوبی داره.
یکی از انواع کوکو که بی شک تمام مادرها و مادربزرگ ها آن را بارها درست کرده اند کوکو با سیب زمینی هست. شما می تونین با کمی تغییر در مواد اولیه کوکوی مجلسی جدید و خوشمزه تری تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی :
- سیب زمینی ۳ عدد
- تخم مرغ ۳ عدد
- پیازچه ۴ ساقه
- جعفری ۱۰۰ گرم
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت کوکو سیب زمینی :
1- سیب زمینی رنده شده را در کاسه ای بریزید، تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
2- سپس پیازچه و جعفری را به آن ها اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.
3- در نهایت کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن ها بزنید و با سایر مواد خوب ترکیب کنید.
4- در ماهیتابه کمی روغن بریزید پس از ۲ الی ۳ دقیقه که روغن داغ شد، با قاشق نسبتا بزرگی از مواد بردارید و با فاصله در ماهیتابه بریزید تا کوکو ها به هم نچسبند.
5- وقتی یک روی کوکو ها طلایی شد آن ها را برگردانید تا روی دیگر آن ها نیز طلایی شود.
6- می توانید همه مواد را یک جا در ماهیتابه بریزید و بعد به دلخواه برش بزنید، و یا از قالب های مخصوص استفاده کنید تا کوکوهایی یکدست و هم اندازه داشته باشید.
نکاتی در مورد تهیه کوکوی سیب زمینی با پیازچه و جعفری :
- سیب زمینی ها را آب پز کنید. پوستشان را جدا کنید و بعد آن ها را رنده کنید. اگر عجله دارید می توانید سیب زمینی ها را نپخته رنده کنید.
- پیازچه ها را شسته و ریز خرد کنید.
- جعفری را هم ریز خرد کنید.
- کوکو را با دورچین های مورد علاقتون تزیین کنید.
منبع:دانشنامه آشپزی فارسی / مجله تصویر زندگی