طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات

در این پست ابتدا طرز تهیه گل کلم پلو ساده را آموزش می دهیم و پس از اون روش تهیه گل کلم پلو با سبزیجات تقدیم شما عزیزان خواهد شد.
Cauliflower-Rice-1.jpg

طرز تهیه گل کلم پلو ( پلوی گل کلم )
مواد لازم:
برنج :3 پیمانه
گل کلم :1 عدد متوسط
رب:2 قاشق غذا خوری پر
پیاز:1 عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه و کمی “دارچین یا ادویه پلویی ”
زعفران



طرز تهیه :
کلم رو به تکه های کوچیک در بیارید و بشورید
پیاز رو سرخ کنید نمک و فلفل بزنید و رب رو اضافه کنید و تفت بدید.

Cauliflower-Rice-3.jpg


گل کلم رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و دارچین بریزید
زعفران بریزید و کمی اب “خیلی کم” بریزید تا کلم ها نیم پز بشن
زیاد نپزید چون وقتی با برنج میزاریم دم بکشه خیلی نرم میشه و له میشه داخل برنج
وقتی نیم پز شد برنج رو ابکش کنید و لابه لای برنج از مواد گل کلم بریزید و بزارید دم بکشه
نوش جان

Cauliflower-Rice-5.jpg


طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات
کلم پلو یکی از غذاهایی است که بعضی ها خیلی دوست دارند و بعضی ها از آن متنفرند. اما حالا ابتکار به خرج داده ایم و گل کلم و سبزیجات دیگر هم به مواد این غذا اضافه کرده ایم. در واقع طوری سبزیجات پلو! داریم.

Sweet-rice-with-vegetables.jpg


مواد اولیه:

گل کلم (گل شده) 2پیمانه
برنج 5پیمانه
کلم (1پیمانه) برگ
هویج (ریز شده) 1پیمانه
جوش شیرین (ریز شده) 1پیمانه
شوید (ریز شده) 1پیمانه
زیره 4قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
کره به میزان لازم
زعفران (اختیاری) به میزان لازم
طرز تهیه گل کلم پلو

Cauliflower-Rice-2.jpg


طرز تهیه:

1- ابتدا برنج را شسته و با آب و نمک خیس می‌کنیم. گل‌کلم، برگ کلم و هویج را که همگی خرد شده اند درون یک قابلمه به مدت 10 تا 15 دقیقه می‌‌جوشانیم تا نرم شود و آن را آبکش می‌کنیم.

2- در ظرفی کره اضافه کرده و زیره را درون آن تفت داده و گل کلم، هویج و برگ کلم آبکش شده را با نمک، فلفل و زردچوبه تفت می‌دهیم و کنار می‌گذاریم.

3- برنج را جوشانده و آبکش می‌کنیم. کف قابلمه کاهو یا سیب‌زمینی یا نان گذاشته و روغن می‌ریزیم و کمی زیره می‌‌پاشیم، لابه‌لای برنج، گل کلم، برگ کلم، هویج، شوید و ریحان ریخته و در آخر با کمی روغن و آب و زعفران دم کرده آن را دم کرده و روی آن کمی دارچین و زیره می‌پاشیم.
Cauliflower-Rice-4.jpg


نکات:

1) اگر دوست دارید به این غذا گوشت یا مرغ اضافه کنید.

2) گرد غوره این غذا را خوشمزه تر میکند.

3) اگر دوست دارید به جای کره از روغن استفاده کنید.

4) این غذا با ته چین ماست بسیار لذیذ تر است.


وب سایت سوران/آشپزخانه کوچک من

مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا