![16-10.jpg](https://irancook.ir/wp-content/uploads/2016/08/16-10.jpg)
- زمان آماده سازی
- 20 دقیقه
- زمان پخت
- 60 دقیقه
- برای
- 4 نفر
- سطح مهارت
متوسط
- مواد لازم برای عدس پلو با تن ماهی
- عدس 1 لیوان
- برنج 3 لیوان
- تن ماهی 1 قوطی
- سیر 2 حبه
- پیاز 1 عدد
- کشمش نصف لیوان
- زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم
عدس پلو با تن ماهی
![ads-polo-mahi-1.jpg](http://irancook.ir/upload/foodasli/ads-polo-mahi-1.jpg)
طرز تهیه : عدس ها را از شب قبل در آب ولرم خیس کنید. عدس ها را باچند لیوان اب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا آب عدس تمام شود ( دقت کنید که عدس باید بپزد اما له نشود ).
پیاز و سیرها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس ماهی و عدس را به ان اضافه کنید و کمی تفت دهید ، کمی زردچوبه و نمک و فلفل اضافه کنید و از روی حرارت بردارید .
![ads-polo-mahi-2.jpg](http://irancook.ir/upload/foodasli/ads-polo-mahi-2.jpg)
برنج را 30 دقیقه قبل از پخت در مقداری اب و نمک خیس دهید. سپس با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با اب ولرم ابکشی کنید ( برنج را زمانی ابکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف ان نرم و مغز ان کمی خام باشد ).
ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه قرار دهید ( نان لواش یا برش سیب زمینی ) و یک لایه برنج روی ته دیگ ها بریزید . روی لایه برنج مخلوط ماهی و عدس بریزید و به همین صورت لایه لایه قابلمه را پر کنید. حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند ،سپس حرارت را کم کنید و 1 لیوان مخلوط اب و نمک و روغن روی برنج بدهید و بگذارید برنج دم بکشد. سپس عدس پلو را در ظرف بکشید و با کشمش سرخ شده تزئین و سرو کنید.
نکته : بجای تن ماهی از ماهی هم میتوانید استفاده کنید ، استفاده از کشمش اجباری نیست و سلیقه ای میباشد ، همچنین اگر بوی سیر را دوست ندارید میتوانید سیر را نیز حذف کنید.