- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
یک عدد فلفل هالوپینو
۶۰ گرم پنیر خامه ای
نصف پیمانه پنیر چدار
۳ عدد سـ*ـینه مرغ بدون پوست و استخوان
نمک
دو پیمانه آرد سفید
دو عدد تخم مرغ همزده
دو پیمانه پودر سوخاری
یک پیمانه روغن سرخ کردنی
[/BCOLOR]۶۰ گرم پنیر خامه ای
نصف پیمانه پنیر چدار
۳ عدد سـ*ـینه مرغ بدون پوست و استخوان
نمک
دو پیمانه آرد سفید
دو عدد تخم مرغ همزده
دو پیمانه پودر سوخاری
یک پیمانه روغن سرخ کردنی
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1- در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، پنیر چدار و فلفل هالوپینوی خرد شده را با یکدیگر مخلوط نمایید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2- پس از شستن و خشک کردن سـ*ـینه های مرغ، با چاقوی تیز یک طرف آنها را به صورت یک جیب برش دهید. سپس داخل آن را با مخلوط هالوپینو پر کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3- لبه های مرغ را روی هم فشار دهید تا محل برش بسته شود.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4- آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری را در سه کاسه جداگانه بریزید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5- مرغ های شکم پر را ابتدا در آرد، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6- روغن را درون تابه بزرگی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا گرم شود.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7- در این فاصله فر را با دمای ۱۸۰درجه روشن کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
8- سپس سـ*ـینه های مرغ شکم پر را درون روغن داغ گذاشته و دو طرف آن را تا زمانی که کاملا طلایی گردند، سرخ کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
9- در آخر، آنها را درون ظرف مناسب فر گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
هالاپینو (به اسپانیایی: jalapeño) یک فلفل تند متوسط اندازه است. میوه رسیده هالاپینو بین ۲ تا ۳ و نیم اینچ طول دارد و وقتی هنوز سبز است برداشت میشود، ولی گاهی میگذارند قرمز شود. بوته این فلفل که از مکزیک نشات میگیرد بین ۲ تا ۴ فوت ارتفاع دارد. آب هالاپینو دوایی برای آلرژیهای فصلی و دیگر مشکلات تنفسی است.
[/BCOLOR]