کوفته اسفناج

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 121
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
مواد لازم
  • برگ اسفناج تازه 6 پیمانه
  • آب جوش 3 پیمانه
  • تخم مرغ 3 عدد
  • پنیر چدار رنده شده 1/2 پیمانه
  • سبزی معطر تازه خرد شده 1/4 پیمانه
  • پودر نان 1 پیمانه
  • پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
اطلاعات مواد مغذی
  • 23 کالری

  • 1.1 گرم چربی

  • 1.7 گرم کربوهیدرات

  • 1.4 گرم پروتئین

  • 17.9 میلی‌گرم کلسترول
کوفته اسفناج



کوفته اسفناج غذایی سالم و گیاهی است که طرفداران اسفناج باید حتماً آن را امتحان کنند. این کوفته‌های کوچک و خوشمزه خیلی راحت تهیه می‌شوند و حتی می‌توانید آنها را در فریزر نگه دارید و هر وقت خواستید در فر بگذارید و به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذایی سبک میل کنید. در تهیه کوفته اسفناج می‌توانید به جای پنیر چدار از پنیر موزورلا یا پنیر پارمزان هم استفاده کنید. در مورد سبزیجات معطر هم دست شما باز است. می‌توانید از جعفری، گشنیز، شوید، ریحان یا ترکیبی از این‌ها استفاده کنید. کوفته اسفناج را با هر سسی که دوست داشته باشید می‌توانید سرو کنید، مثلاً سس پستو، کچاپ یا حمص.



طرز تهیه: فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. ساقه‌های اسفناج را جدا کرده، آن را بشویید و پاک کنید. برگ‌ها را در کاسه بزرگی بریزید. سپس آب جوش را به آنها اضافه کنید. روی ظرف را بپوشانید آن را حدود ۳ دقیقه کنار بگذارید.



بعد از این مدت اسفناج را داخل صافی بریزید و رویش آب سر بگیرید. با دست فشار بدهید تا آب اضافی کاملاً خارج شود. باید ۲/۳ پیمانه اسفناج فشرده داشته باشید. اگر از اسفناج پخته فریزی استفاده می‌کنید بگذارید یخ آن باز شود و سپس همین مقدار اسفناج بردارید.



حال برگ‌های اسفناج را روی تخته گوشت بگذارید و با چو خیلی ریز خرد کنید. اسفناج خرد شده را داخل کاسه‌ای بریزید. تخم مرغ، پنیر رنده شده، سبزیجات معطر خرد شده و پودر نان را اضافه کنید. اگر پنیر شما کم نمک است قدری هم نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنید.



step-1v-spinach-balls.jpg




با یک قاشق یا با دست همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا به فرمی برسند که بتوانید آنها را به شکل کوفته در بیاورید. اگر خمیر بیش از حد خیس است کمی دیگر پودر سوخاری اضافه کنید.



step-2-spinach-balls.jpg




روی یک سینی فر کاغذ روغنی بکشید. خمیر را به شکل کوفته‌های کوچک در بیاورید و روی کاغذ روغنی بچینید. سینی را به مدت ۱۵–۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوفته اسفناج شما آماده شود. کوفته‌ها را با هر سسی که دوست دارید سرو کنید.



spinach-cheesy-balls.jpg




نکته: موقع چیدن کوفته‌ها روی سینی فر، حدود ۳ سانت بین آنها فاصله بگذارید تا به هم نچسبند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا