._.آجیل پلو-_-

  • شروع کننده موضوع Mobina_N.I
  • بازدیدها 77
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Mobina_N.I

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/11/30
ارسالی ها
2,672
امتیاز واکنش
32,938
امتیاز
856
محل سکونت
♡دنیای مردگان♡
مواد لازم برای۵ نفر
برنج ۵۰۰ گرم
بادام هندی ۱۰۰ گرم
کشمش ۱/۲ پیمانه
کنجد سائیده شده ۱ قاشق سوپ خوری
زردآلو خشک ۱/۲ پیمانه
زعفران آب گرفته ۱ استکان
پسته خلال ۱/۲ پیمانه
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
سیر له شده ۴ حبه
پیاز ریز شده متوسط ۱ عدد
زیره ۱/۲ قاشق مربا خوری
آب ۲ لیوان
کره ۵۰ گرم

طرز تهیه
۱- برنج را شسته و به مدت 1ساعت خیس می گذاریم. سپس برنج را جوشانده و آبکش می نماییم.
۲- روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که رنگ آن طلایی شد ،برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند.
۳- آب و زعفران را بر روی برنج ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد کشیده شود در حدود نیم ساعت با حرارت ملایم کافی است.
۴- سپس زرد آلو ، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و به هم می زنیم تا مخلوط شوند و با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه کاملا بپزد. سپس در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن می دهیم.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا