آموزش تصویری: تهیه نان زیتون و پونه

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 212
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
نمی‌توان در مقابل این نان خانگی تازه و خوشمزه با طعم و رایحه پونه کوهی مقاومت کرد. نان زیتون و پونه را می‌توانید در ۲۰ دقیقه آماده کنید.

1473465_279.jpg


مواد لازم:
  • مقدار کمی شکر
  • یک قاشق غذاخوری خمیرمایه (مخمر)
  • یک و یک چهارم پیمانه آب
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قاشق غذاخوری جعفری تازه
  • یک قاشق غذاخوری پونه کوهی
  • ۲ پیمانه آرد
  • نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه (اختیاری)
  • ۲ قاشق غذاخوری زیتون سیاه
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک

1473455_803.jpg



طرز تهیه:

در یک کاسه کوچک کمی شکر را با مخمر و ۲ قاشق غذاخوری آب گرم ترکیب کنید. به مدت ۵ تا ۷ دقیقه آن را کنار بگذارید.

1473456_645.jpg


روغن زیتون را حرارت داده و برگ‌های جعفری و پونه را به آن اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید تا کمی ترد شوند و کنار بگذارید.

1473457_616.jpg


آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید و جعفری و پونه تفت داده شده را همراه با روغن داخل آن بریزید. اگر دوست دارید فلفل سیاه را هم در این قسمت اضافه کنید.

1473458_440.jpg


مخلوط مایه خمیر را اضافه کرده و به تدریج باقی آب را داخل آن بریزید تا خمیر نرم و کش دار شود.

1473459_542.jpg


روی خمیر را با پلاستیک پوشانده و یک جای گرم قرار دهید تا اندازه خمیر دو برابر شود.

1473460_482.jpg


قالبتان را با روغن زیتون چرب کنید و تعدادی زیتون سیاه‌های برش داده شده را کف قالب بچینید.

1473461_324.jpg


وقتی خمیر دو برابر شد، باقیمانده زیتون‌ها و نمک را داخل خمیر بریزید و خوب ترکیب کنید.

1473462_918.jpg


خمیر را داخل قالب بریزید. دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.

1473463_668.jpg


خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی در مرکز آن فرو کنید و تمیز بیرون بیاید بپزید.

1473464_489.jpg


داغ میل کنید.

1473465_279.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا