اینم طرز تهیه ادویه های مختلف برای کدبانوهای عزیز

  • شروع کننده موضوع ABAN dokht
  • بازدیدها 93
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

ABAN dokht

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/17
ارسالی ها
2,239
امتیاز واکنش
8,811
امتیاز
596
محل سکونت
البرز
اینم طرز تهیه ادویه های مختلف برای کدبانوهای عزیز


طرز تهيه همه نوع ادويه عالی و مخصوص خانگي :
@menufood
ادويه خورشتي ايراني:

فلفل سياه و فلفل قرمز
( از هر کدام 1 قاش مربا خوري)، زردچوبه، زيره، دارچين، تخم گشنيز و دانه هاي ساييده شده
( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)

@menufood

ادويه پلويي ايراني1:

زيره ساييده شده، جوز هندي ساييده شده، تخم گيشنيز پودرشده، ميخک ساييده شده، زنجبيل رنده شده و پودر دارچين ( مقدار مساوي از هر کدام به جز ميخک که ميزان آن نصف بقيه است.)


ادويه پلويي2:

پودر زيره، دارچين و گل سرخ ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)، دارچين و جوزهندي پودر شده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، هل ساييده شده و فلفل سياه ( ازهر کدام 1 قاشق مرباخوري)


ادويه عربي و ترکي:

پودر زيره، تخم گشنيز و رازيانه ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)، دارچين و جوز هندي پودرشده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، هل ساييده شده و فلفل سياه ( از هر کدام 1 قاشق چايخوري)



ادويه هندي ( گرم مسالا):

پودر زيره (1 قاشق غذاخوري)، زنجبيل، دارچين، جوزهندي ساييده شده، فلفل سياه و هل ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، ميخک پودرشده (1قاشق چايخوري)


ادويه هندي يا گرد کاري مدرس:

دارچين، زنجبيل پودرشده، ريشه جوز هندي، زيره سياه، زيره سبز، تخم گشنيز، رازيانه، هل سبز و هل سفيد ساييده شده، فلفل و زردچوبه (مقدار مساوي از هر کدام)، ميخک پودر شده و فلفل قرمز(به مقدار کم)



ادويه مکزيکي:

پودر فلفل دلمه اي قرمز(پابريکا) (2قاشق غذا خوري)، زيره پودر شده (1قاشق مرباخوري)، فلفل ساييده شده (1قاشق مرباخوري) ، پودر سير(1قاشق چايخوري) و پودر ميخک (1/2 قاشق چايخوري)


ادويه فرانسوي:

جوزهندي ساييده شده، فلفل سياه ساييده شده و دارچين ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري) ، ميخک پودرشده (1قاشق چايخوري).


ادویه مخصوص پلو

مواد لازم
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
پودر گل سرخ ۲ قاشق غذاخوری
زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
هل سبز ۱۰ عدد
میخک ۱ عدد
جوز هندی به مقدار لازم

طرز تهیه :

۱- تکه کوچکی از جوز هندی را ریز رنده کنید ، سپس تمام ادویه ها را همراه با جوز هندی رنده شده داخل آسیاب بریزید و بزنید تا یکدست شوند.

سایر نکات :

هل را با پوست آن اضافه کنید تا عطر و طعم قوی تری به ادویه بدهد ، این ادویه مناسب برای انواع پلوهای مخلوط است و عطر و طعم بسیار خوبی به غذا مي دهد.
اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید.

ادویه ها :

ادویه پلو :

گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید)

ادویه ابگوشت :

زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک

ادویه ترشی مخلوط و لیته :

نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه.

ادویه ترشی بادنجان :

گلپر ,زردچوبه

ادویه ماست و خیار :

فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ

ادویه فلافل :

زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله

ادویه کوکوسبزی :

پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه

ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو :

ادویه پلویی و مقداری دارچین

ادویه مرغ و ماهی :

بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است
و
ادویه کباب تابه ای :

فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق

ادویه گوشت :

جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه

ادویه سوپ :

پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو

ادویه قیمه پلو :

دارچین ,زیره سبز
✨✨✨
 

برخی موضوعات مشابه

بالا