با «مربای بالنگ» غذایتان را هضم کنید

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 226
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
: بالنگ میوه ای از خانواده ی مرکبات است، که سایز نسبتا بزرگ، پوست خیلی کلفت و خواص بسیاری دارد. مربای آن برای نفخ و کمک به هضم غذا مفید است.پوست آن همچنین به عنوان ضدعفونی کننده و صفرابر کاربرد دارد .می توانید از پوست بالنگ، مربای خوشمزه ای درست کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • بالنگ ۲ عدد
  • شکر ۱ پیمانه
  • آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • هل به میزان لازم
  • چوب دارچین به میزان لازم
  • زعفران به میزان لازم
  • گلاب به میزان لازم
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1086487_605.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-پوست بالنگ را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاید. سپس برای ۱۰ دقیقه بجوشانید. آن ها را با آب سرد آبکشی کرده، با فشار آب اضافی آن ها را گرفته و به قابلمه برگردانید. این مرحله را ۳ تا ۵ دفعه، یا تا زمانی که تلخی بالنگ گرفته شود، تکرار کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-برای پخت نهایی بالنگ، ۴ لیوان آب و شکر به آن ها اضافه کنید، بجوشانید و برای حدود ۱ ساعت تا زمانی که مربا قوام بیاید، بپزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-در پایان، آب لیمو و در صورت تمایل هل، دارچین، زعفران و یا گلاب را به آن اضافه کنید و بعد از یک قل، آن را از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید تا خنک شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-مربا را در شیشه های تمیز ریخته و درب آن ها را خوب ببندید و در یخچال نگه دارید.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نکاتی در مورد تهیه ی مربای بالنگ:
1- لایه ی نازک و رنگی روی پوست بالنگ ها را جدا کنید. سپس بالنگ ها برش داده و گوشت میوه را جدا کنید. پوست را به شکل و سایز دلخواه خرد کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2- آن ها را وزن کنید؛ بهتر است که میزان بالنگ و شکر مساوی باشد.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3- برای معطر کردن مربا از ادویه مورد نظر مانند هل، دارچین، زعفران و یا گلاب استفاده کنید.
[/BCOLOR]​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا