درباره ی ترشی بهتر است بدانید
زمستان فصل ترشی است. بیشتر خانم ها از سبزیجات این فصل استفاده می کنند و برای تمام سال ترشی می اندازند. ترشی از قدیم روشی رایج برای نگهداری از میوه ها و سبزی ها برای مدت طولانی بوده است طوری که ملوان ها هم از این روش برای همراه بردن خوراکی ها استفاده می کردند اما حرف و حدیث درباره ترشی زیاد است. بعضی ها می گویند فرآوری ترشی خواص آن را بیشتر می کند. بعضی دیگر معتقدند ترشی چربی سوز است. بعضی هم آن را چاق کننده می دانند. برخی فوایدی برای آن ذکر می کنند و برخی مضراتی.
یک کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه استفاده از ترشی ها فواید و مضرات زیادی دارد، گفت:بهتر است سالاد و سبزی جایگزین مصرف ترشی شود.
یکی از چاشنی هایی که در فصل سرما بر سر سفره های ما به وفور دیده می شود استفاده از انواع ترشیهای خانگی و صنعتی است .
وی با اشاره به اینکه بهتر است مردم، ترشی های خانگی را جایگزین ترشی های صنعتی نمایند، افزود:ترشی های صنعتی به علت افزودنی های زیاد و نمک فراوان توصیه نمی شود.
ترشی صنعتی یا ترشی خانگی
وی با اشاره به اینکه ، قرار گرفتن گل کلم و سبزیجات سبزی که حاوی هستند در سرکه موجب می شود تا خواص این سبزیجات کاملا حفظ شود، افزود :بهتر است در هنگام طبخ ترشی ها آب آن را دور نریزیم چراکه به این وسیله مواد مغذی آن را کاملا از دست می دهیم .
این متخصص تغذیه با تاکید براینکه استفاده از ترشی در افرادی که اضافه وزن دارند موجب پرخوری و افزایش اشتها می شود، اظهار داشت :مصرف ترشی موجب ترشح املاح صفراوی شده و هضم چربی با سرعت بیشتری انجام می شود، بنابراین می تواند جایگزین مناسبی باشد برای غذاهای پرکالری و افرادی که تصمیم به رژیم لاغری دارند .
مسئول روابط عمومی انجمن تغذیه ایران با تاکید براینکه افرادی که مشکلات گوارشی دارند بهتر است کمتر از ترشی ها استفاده نمایند، بیان کرد:ترشی ها به علت دارا بودن نمک، فلفل و سرکه می توانند موجب تشدید بیماری های دستگاه گوارش شوند .
وی در پایان با اشاره به اینکه ، برای داشتن تغذیه ای سالم بهتر است سالاد و سبزی را جایگزین ترشی ها کنیم ،خاطر نشان کرد:نحوه حرارت دادن سبزیجات هنگام طبخ ترشی ، قرارنگرفتن در معرض اکسیژن ، استفاده کم ازنمک و حذف جوش شیرین باید در تهیه ترشی های خانگی رعایت شود.
زمستان فصل ترشی است. بیشتر خانم ها از سبزیجات این فصل استفاده می کنند و برای تمام سال ترشی می اندازند. ترشی از قدیم روشی رایج برای نگهداری از میوه ها و سبزی ها برای مدت طولانی بوده است طوری که ملوان ها هم از این روش برای همراه بردن خوراکی ها استفاده می کردند اما حرف و حدیث درباره ترشی زیاد است. بعضی ها می گویند فرآوری ترشی خواص آن را بیشتر می کند. بعضی دیگر معتقدند ترشی چربی سوز است. بعضی هم آن را چاق کننده می دانند. برخی فوایدی برای آن ذکر می کنند و برخی مضراتی.
یک کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه استفاده از ترشی ها فواید و مضرات زیادی دارد، گفت:بهتر است سالاد و سبزی جایگزین مصرف ترشی شود.
یکی از چاشنی هایی که در فصل سرما بر سر سفره های ما به وفور دیده می شود استفاده از انواع ترشیهای خانگی و صنعتی است .
وی با اشاره به اینکه بهتر است مردم، ترشی های خانگی را جایگزین ترشی های صنعتی نمایند، افزود:ترشی های صنعتی به علت افزودنی های زیاد و نمک فراوان توصیه نمی شود.
ترشی صنعتی یا ترشی خانگی
وی با اشاره به اینکه ، قرار گرفتن گل کلم و سبزیجات سبزی که حاوی هستند در سرکه موجب می شود تا خواص این سبزیجات کاملا حفظ شود، افزود :بهتر است در هنگام طبخ ترشی ها آب آن را دور نریزیم چراکه به این وسیله مواد مغذی آن را کاملا از دست می دهیم .
این متخصص تغذیه با تاکید براینکه استفاده از ترشی در افرادی که اضافه وزن دارند موجب پرخوری و افزایش اشتها می شود، اظهار داشت :مصرف ترشی موجب ترشح املاح صفراوی شده و هضم چربی با سرعت بیشتری انجام می شود، بنابراین می تواند جایگزین مناسبی باشد برای غذاهای پرکالری و افرادی که تصمیم به رژیم لاغری دارند .
مسئول روابط عمومی انجمن تغذیه ایران با تاکید براینکه افرادی که مشکلات گوارشی دارند بهتر است کمتر از ترشی ها استفاده نمایند، بیان کرد:ترشی ها به علت دارا بودن نمک، فلفل و سرکه می توانند موجب تشدید بیماری های دستگاه گوارش شوند .
وی در پایان با اشاره به اینکه ، برای داشتن تغذیه ای سالم بهتر است سالاد و سبزی را جایگزین ترشی ها کنیم ،خاطر نشان کرد:نحوه حرارت دادن سبزیجات هنگام طبخ ترشی ، قرارنگرفتن در معرض اکسیژن ، استفاده کم ازنمک و حذف جوش شیرین باید در تهیه ترشی های خانگی رعایت شود.