تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 149
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
خمیر پیتزای ترکی خمیری است که برای درست کردن بسیاری از غذاهای ترکی به آن نیاز دارید.


مواد لازم:
  • آرد 5 پیمانه
  • خمیر مایه فعال ¼3 قاشق چایخوری
  • شکر ½ قاشق چایخوری
  • آب گرم (45 درجه سلسیوس) 1 پیمانه
  • نمک 2 قاشق چایخوری
  • روغن گیاهی ½ پیمانه
  • آب ½ پیمانه

1123677_798.jpg


طرز تهیه:

1. مایه خمیر و شکر را در 1 پیمانه آب ولرم حل کنید.

2. آرد و نمک را در کاسه ای مخلوط کنید.

3. روغن گیاهی و ½ پیمانه آب را به مخلوط مایه خمیر اضافه کنید. سپس آن را روی آرد بریزید. با دست هایتان خمیر را هم بزنید.

4. خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشی شده برگردانده و ورز دهید تا نرم و انعطاف پذیر شود (حدود 8 دقیقه).

5. خمیر را به شکل توپ در آورده و به کاسه ای چرب شده منتقل کنید. روی آن را با حوله ای خیس بپوشانده و اجازه بدهید در مکانی گرم ور بیاید تا حدی که حجم آن دو برابر شود (حدود 1 ساعت).

6. خمیر را فشار دهید، آن را به سطح آرد پاشی شده منتقل کرده و به 10 قسمت ببرید. هر قسمت را به شکل توپ در آورید. هر چانه خمیر را با دستتان به شکل تخت در آورده و با وردنه آن ها را به شکل دایره های 25 سانتی متری باز کنید. خمیر باید مانند کرپ نازک باشد.

1123676_892.jpg



نکات تکمیلی در مورد خمیر پیتزا:

1. خمیر پیتزا جزو نان و خمیر میباشد
2. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه

3. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا