(دستور تهیه های شیرینی و دسر)

شکوفه حسابی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/02
ارسالی ها
7,854
امتیاز واکنش
29,176
امتیاز
1,001
محل سکونت
ترینیداد و توباگو
حلوای لبو؛ سفره‌ای متفاوت‌تر از همیشه بچینید!

حلوای لبو یکی از حلوا‌های کمتر شناخته شده‌ای ست که چندان در بین مردم جا نیفتاده و شاید هم برای اولین بار با آن روبر شده‌اید. خب بسیاری از افراد دور و بر ما لبو دوست ندارند، چون تصور چیزی شیرین در میان سبزیجات و به عنوان یک غذای گرم کمی دور از تصور است.


مجله قرمز: حلوای لبو یکی از حلواهای کمتر شناخته شده‌ای ست که چندان در بین مردم جا نیفتاده و شاید هم برای اولین بار با آن روبر شده‌اید. خب بسیاری از افراد دور و بر ما لبو دوست ندارند چون تصور چیزی شیرین در میان سبزیجات و به عنوان یک غذای گرم کمی دور از تصور است. البته همین وضع در مورد هویج هم صادق است اما اکثریت ترجیح می‌دهند به چشم میوه به آن نگاه کنند.

راستش من خیلی هم طرفدار حلوا نیستم چون حلواهای خیلی چرب و شیرین گاهی اوقات و نه همیشه باعث درد و ناراحتی معده من می‌شود اما همیشه دوست دارم که نمونه‌های جدید آن را امتحان کنم. شاید برایتان جالب باشد که من معمولا حلوا را همراه با چای میخورم و همچنین حلوای داغ با نان لواش یکی از آن موهبتهای دلپذیری ست که روزهای قبل از عید در ایام علفه به عنوان شیرینی خیرات داده می‌شود.

1938515_830.jpg


حلوا در کشور ما آنقدر محبوب و متنوع است که پای ثابت بسیاری از مراسمات و دور همی‌هاست. به همین صورت انواع مختلفی از حلوا هم در کشور ما وجود دارد از حلوای آرد برنج و خرما گرفته تا حلوای هویج و یا حلوا با شیره انگور. من خیلی از اینها را نخورده‌ام اما امتحان کردن آنها را حق خودم می‌دانم. بنابراین این حلوای لبو را به شما دوستان تقدیم می‌کنم.

من ابتدا آن را همراه با تصاویر به شما یاد می‌دهم سپس آن را به صورت خلاصه در پایین توضیح می‌دهم. از اول بگویم که این حلوا رنگ متفاوت و جالبی دارد که به شما توصیه می‌کنم کنار حلوای زعفرانی‌تان آن را فراموش نکنید بخصوص برای مهمانی‌ها اما برویم سر اصل مطلب یعنی شیوه پختن آن:

برای درست کردن این دسر، ابتدا کار ما با لبو شروع می‌شود. آنها را بشویید و پوست بگیرید، سپس آنها را با ریزترین رنده، رنده کنید (البته بزرگتر از زِستر). آنها را آبگیری کنید یا آب آنها را دور نریزید و موقع کار با آنها سعی کنید حتما دستکش بپوشید چون شما که نمی‌خواهید دستانتان رنگ خون بگیرد و دیگران به شما به چشم یک قاتل نگاه کنند!

1938517_659.jpg


در یک ماهیتابه، روغن حیوانی (در صورت دلخواه روغن گیاهی را استفاده کنید) و بادام زمینی‌ها را تفت بدهید تا حدی که قهوه‌ای طلایی شود. آنها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. سعی نکنید که از آنها به عنوان میان وعده استفاده کنید چون هم داغ هستند و هم قرار است که با حلوای لبو استفاده شوند!

لبوهای رنده شده را به باقی مانده روغن حیوانی اضافه کنید و تا زمانی که مقداری از آب آن بخار شود، تفت بدهید. شیر (یا آب) را اضافه کنید، خوب بهم بزنید، در ماهیتابه را بگذارید و آن را بپزید تا زمانی که لبوها کامل بپزند.

1938518_803.jpg


شکر را در آن بریزید و منتظر بمانید تا شکر ذوب شود. هم زدن را تا زمانی که به شربت تبدیل شود ادامه دهید و به پختن با درب باز ادامه دهید تا زمانی که حلوای لبو غلیظ شود.

1938519_405.jpg


حلوا را از روی گاز بردارید، روی آن را با بادام هندی تزئین کنید و سرو کنید. این حلوای لبو چه سرد باشد و چه گرم یک پیشنهاد عالی برای تزئین روی بستنی ساده وانیلی است و همجنین یک جایگزین برای مربای صبحانه. اوه یک مورد را فراموش کردم این یک حلوای بدون گلوتن است واو چه عالی!

1938516_474.jpg


مواد لازم

  • لبو: ۳ پیمانه شسته، پوست گرفته، رنده شده با ریزترین رنده
  • شکر: ۱ پیمانه برای طعم دار شدن
  • روغن حیوانی: ۲ تا ۳ قاشق (جایگزین آن کره گیاهی یا روغن مایع خوراکی)
  • شیر: ۱/۴ پیمانه (جایگزین وگان آ« شیر نارگیل یا آب است)
  • بادام هندی پوست گرفته: ۱۰ تا ۱۵ عدد برای تزئین
1938514_215.jpg


دستورالعمل حلوای لبو

1. روغن حیوانی را در ماهیتابه پهنی ذوب کنید. بادام هندی را در آن تفت دهید تا زمانی که قهوه‌ای طلایی شوند. روغن آنها را گرفته و کنار بگذارید.

2. در همان ماهیتابه، لبوهای ریز رنده شده را بریزید و بهم بزنید تا زمانی که کمی از آب آن بخار شود.

3. شیر را افزوده، خوب بهم بزنید، درب آن را گذاشته تا زمانی که خام نباشد.

4. شکر را در آن بریزید، هم زدن را دامه دهید تا حلوا غلیظ شود بنابراین در حالی که هنوز کمی آب دارد آن را از روی گاز بردارید.

5. بادام هندی را روی حلوا بگذارید و سرو کنید. هم سرد و هم گرم آن خوشمزه است. نوش جان!

1938520_275.jpg



نکات لازم در مورد حلوای لبو

  • برای درست کردن این حلوا بصورت وگان، روغن گیاهی را جایگزین روغن حیوانی کنید و شیر را هم به جای آب استفاده کنید. شیر آن را مقداری خامه‌ای تر می‌کند اما استفاده از آب هم خوب است و مزه عالی دارد.
  • لبو را با رنده متوسط به ریز رنده کنید. این کار آشپزی را سریعتر می‌کند و غلظت شبیه به پالپ آن را کاهش می‌دهد البته هنوز هم کمی قطعات ریز در آن موجود است.
  • منتظر بمانید تا شکر به حالت شربت غلیظ شود و این غلیظ شدن را ادامه دهید تا زمانی که تقریبا همه مایع خشک شود. به خاطر داشته باشید که حلوا با سرد شدن غلیظتر می‌شود.
 
  • پیشنهادات
  • شکوفه حسابی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/02
    ارسالی ها
    7,854
    امتیاز واکنش
    29,176
    امتیاز
    1,001
    محل سکونت
    ترینیداد و توباگو
    طرز تهیه بستنی گیاهی بدون لبنیات و مرحله به مرحله

    در ابتدا به شما قول می‌دهیم که هیچ ترفندی در این بستنی وجود ندارد. این یک بستنی گیاهی به معنای واقعی است و یک آب میوه یخ زده نیست البته شاید کمی با بستنی شیری معمولی فرق داشته باشد.


    مجله قرمز: در ابتدا به شما قول می‌دهیم که هیچ ترفندی در این بستنی وجود ندارد. این یک بستنی گیاهی به معنای واقعی است و یک آب میوه یخ زده نیست البته شاید کمی با بستنی شیری معمولی فرق داشته باشد. بله این بستنی خامه‌ای هست، مزه‌ای شبیه به یک دسر با سس کارامل که روی آن گردو و بادام ریخته می‌دهد، بدون لبنیات و کاملا گیاهی است (بدون تخم مرغ). بله بله این بستنی همه این چیزها هست.

    1938627_706.jpg


    چرا بستنی گیاهی مهم است؟

    البته که مهم است با وجود اینکه هر روز به تعداد گیاهخواران اضافه می‌شود و گیاهخواران وگان و نه وجترین از محصولات لبنی پرهیز می‌کنند. شاید هم تشویق‌ها و نصیحت‌های بعضی از سلبریتی‌هایی مثل میترا حجار مبنی بر هزینه بر بودن استفاده از دامها و به صرفه بودن گیاهخواری تا حدودی روی ذهن شما موثر باشد اما نباید فراموش کنیم که هم اکنون تقریبا تمامی مردم ایران به لاکتوز حساسیت دارند و بعضی از افراد حتی به این دلیل از شیر پرهیز می‌کنند در حالی که این حساسیت به دلیل مصرف کم این ماده مغذی به وجود می‌آید. شاید هم شما جزو کسانی هستید که ذائقه‌ای کنجکاو دارند و به دنبال تجربه‌های جدید غذایی هستید بهر حال به هر کدام از دلایل بالا که باشد این بستنی گیاهی شما را راضی خواهد کرد.

    چه رازی در بستنی گیاهی وجود دارد؟

    راز آن چیزی نیست جز شیر نارگیل. شیر نارگیل خامه‌ای و پر چرب. قبلا به شما طرز تهیه شیر نارگیل را آموزش دادیم و اگر آن را مطالعه کرده باشید می‌دانید که در مورد چربی‌های اشباع، نارگیل دیگر یک متهم نیست بلکه خواص فراوانی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. شیرهای گیاهی دیگر مثل شیر بادام یا شیر سویا نمی‌توانند کار شیر نارگیل را انجام دهند. شما نیاز به چربی و روغن دارید که فقط در یک قوطی شیر نارگیل وجود دارد.

    ما مقدار کمی نشاسته ذرت به شیر نارگیل اضافه می‌کنیم. اگر بخواهید همچنین می‌توانید از نشاسته اروروت به جای نشاسته ذرت استفاده کنید. به هر حال نشاسته را با شیر نارگیل و شیرین کننده ترکیب می‌کنید سپس روی گاز می‌پزید تا موقعی که غلیظ شود و تقریبا مثل پودینگ شود. اینجا پایه بستنی شما درست می‌شود.

    خب اجازه دهید کمی در مورد شیرین کننده صحبت کنیم. من عاشق بستنی هستم با آگاوه درست می‌شود بخصوص از وقتی که ماهیت شربت مانند آگاوه به جلوگیری از ایجاد کریستالهای یخ کمک می‌کند و بستنی را خیلی لطیف و نرم نگه می‌دارد. اگر نکتار آگاوه دور و بر شما پیدا نمی‌شود می‌وانید از عسل استفاده کنید. به عنوان جایگزین می‌توانید از شکرهایی مثل شکر سفید یا شکر توربینادو (نوعی شکر تیره رنگ) استفاده کنید.

    آیا این بستنی گیاهی مزه نارگیل می‌دهد؟

    بله از آن جایی که تقریبا تمامی بستنی از شیر نارگیل درست می‌شود مسلما مزه‌ای شبیه نارگیل دارد. من نمونه ساده آن را خیلی دوست دارم اما نارگیل یک طعم دهنده عالی است که می‌توان آن را در بسیاری از چیزها استفاده کرد مثل تزئین روی ماست یا آجیلها یا مثل بیکن نارگیل و یا چیپس نارگیل که جزو تنقلات خوشمزه محسوب می‌شود. شما می‌توانید چیزهای دیگری را که دوست دارید به این بستنی اضافه کنید تا بر طعم نارگیل غلبه کند مثل طعم دهنده نعنایی یا انواع میوه‌ها.

    اگر شما جزو طرفداران نارگیل نیستید و دلتان می‌خواهد یک بستنی گیاهی دیگر را امتحان کنید می‌توانید مقداری از شیر نارگیل را کمتر کنید و در عوض آن مقداری آب میوه طبیعی دلخواه خود را به آن اضافه کنید. که در اینصورت مقداری از ظاهر خامه‌ای و لطیف آن کمتر شده و بیشتر شبیه به سربت خامه‌ای خواهد شد.

    ما اصراری نداریم که بگوییم باید حتما بستنی گیاهی مصرف کنید و بستنی لبنیاتی را کنار بگذارید. شما چه گیاهخوار باشید و چه همه چیز خوار این یک بستنی گیاهی خوشمزه است که ارزش تجربه کردن در روزهای گرم بهار و تابستان را دارد.

    مواد لازم

    • شیر نارگیل پر چرب: ۲ قوطی (تقریبا ۱ لیتر) شما می‌توانید از شیر نارگیل خانگی بدون آب استفاده کنید.
    • شیرین کننده: ۱/۲ پیمانه مثل شربت آگاوه، شربت افرا، عسل، شکر توربینادو یا شکر معمولی
    • نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
    • نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری یا ۱ قاشق غذاخوری نشاسته اروروت
    • اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
    • افزودنیهای اختیاری: مغزهای خوراکی، شکلات چیپسی یا تراشه شکلات، پوره میوه، کاکائو
    وسایل لازم

    • پیمانه اندازه گیری و قاشق
    • همزن دستی
    • قاشق چوبی
    • ظرف شیشه‌ای ی یا پلاستیک برای خنک نگه داشتن پایه بستنی
    • ماشین بستنی ساز (حداقل ۱ و نیم لیتر ظرفیت داشته باشد)
    • پلاستیک سلفون
    • ظرف نگهدارنده مخصوص فریزر
    • کاغذ مخصوص فر یا کاغذ مومی
    1938628_857.jpg


    طرز تهیه بستنی گیاهی با شیر نارگیل

    1. قبلا در بخش آموزش شیر نارگیل به شما گفتیم که شیر نارگیل به دلیل ماهیت پرچرب خود با ساکن ماندن به دو لایه مایع و چربی خامه‌ای روی سطح تقسیم می‌شود. بنابراین قبل از باز کردن قوطی ، آن را خوب تکان دهید تا دو لایه در هم آمیخته شده و یکدست شود.

    1938629_807.jpg


    2. قوطی شیر نارگیل را باز کنید. ۱/۲ پیمانه شیر نارگیل را نگه دارید.

    1938630_725.jpg


    3. شیر نارگیل باقی مانده را در یک ماهیتابه سس با حجم ۲ لیتر بریزید.

    1938631_945.jpg


    4. شیرین کننده (آگاوه، شربت افرا، عسل یا شکر) و نمک را به شیر نارگیل در ماهیتابه اضافه کنید.

    1938632_263.jpg


    5. شیر نارگیل را روی حرارت متوسط به پایین گرم کنید، مرتب بهم بزنید تا زمانی که شیرین کننده بطور کامل داخل شیر نارگیل حل شود، یعنی ۱ تا ۲ دقیقه

    1938633_211.jpg


    6. نشاسته را با پیمانه اندازه گیری کرده و در شیر نارگیل کنار گذاشته بریزید.

    1938634_779.jpg


    7. خوب بهم بزنیدتا زمانی که نشاسته بطور کامل داخل آن حل شود.

    1938635_839.jpg


    8. مخلوط شیر و نشاسته ذرت را داخل شیر گرم بریزید و همزمان با همزن دستی به آرامی آن را بهم بزنید.

    1938636_749.jpg


    9. این مخلوط بستنی شما است. دما را به متوسط افزایش دهید. به طور مرتب بهم بزنید، به گرم کردن ادامه دهید تا زمانی که این مخلوط غلیظ شود، یعنی ۶ تا ۸ دقیقه. نگذارید که به جوش آید. در ابتدا خیلی رقیق است.

    1938637_986.jpg


    10. سپس مخلوط شروع به غلیظ شدن می کند.

    1938638_828.jpg


    11. بعد از ۶ تا ۸ دقیقه مخلوط باید به حدی غلیظ شود که روی قاشق را بپوشاند.

    1938639_743.jpg


    12. اگر انگشت خود را روی قاشق بکشید باید رد تمیزی به جا بگذارد.

    1938640_255.jpg


    13. پایه بستنی گیاهی را از روی حرارت بردارید و وانیل را در آن بریزید.

    1938641_390.jpg


    14. مخلوط پایه را در یک ظرف نگهدارنده کم عمق بریزید. بگذارید کمی روی کابینت بماند تا خنک شود بنابراین وقتی آن را در یخچال می‌گذاریم زیاد داغ نیست و به یخچال فشار نمی‌آید.

    1938642_701.jpg


    15. قبل از گذاشتن در یخچال یک تکه پلاستیک نازک را روی سطح مخلوط بگذارید و فشار دهید تا به سطح مخلوط بچسبد. این باعث می‌شود که مواد مخلوط از هم جدا نشود.

    1938643_500.jpg


    16. درب ظرف را بگذارید و حداقل برای حداقل ۴ ساعت یا ۳ روز آن را بگذارید تا خنک شود.

    1938644_977.jpg


    17. مخلوط پایه بستنی گیاهی را از یخچال خارج کنید. مخلوط باید بطور کامل سرد شده باشد و غلظتی همانند پودینگ (فرنی) داشته باشد.

    1938645_451.jpg


    18. مخلوط را داخل بستنی ساز بریزید و عملیات بستنی سازی را شروع کنید.

    1938646_496.jpg


    19. عملیات بستنی سازی را در دستگاه تا زمانی که بستنی گیاهی شما به ضخامت قابل توجهی برسد و کاملا غلظت مناسب سرو کردن داشته باشد ادامه دهید این کار ممکن است بین ۱۰ تا ۲۰ دقیقه زمان ببرد، اگر می‌خواهید چیزی به آن اضافه کنید به دقت به مخلوط توجه کنید آنها را اضافه کنید و چند ثانیه بیشتر عملیات بستنی سازی را ادامه دهید تا زمانی که کاملا بستنی یکدست شود.

    1938647_517.jpg


    20. موقعی بستنی آماده است که غلظت آن به اندازه حالتی باشد که یک بستنی معمولی نرم دارد.

    1938648_513.jpg


    21. بستنی را در ظرف دردار مخصوص فریزر بریزید.

    1938649_254.jpg


    22. یک تکه کاغذ روغنی یا کاغذ مومی را روی سطح بستنی بگذارید تا از تشکیل کریستالهای یخ جلوگیری کند.

    1938650_573.jpg


    23. ظرف بستنی را به فریزر انتقال دهید و به مدت حداقل یک ساعت در فریزر نگه دارید تا بستنی سفت شود.

    1938651_763.jpg


    24. اگر بستنی خیلی سفت شد و اسکوپ کردن آن سخت است، اجازه دهید چند دقیقه روی کابینت بماند بعد اسکوپ کردن را انجام دهید. من متوجه شدم که بستنی گیاهی نارگیل کمی سریعتر از بستنی معمولی ذوب می‌شود بنابراین زیاد آن را در دمای اتاق قرار ندهید.

    1938652_480.jpg


    نکات مهم راجع به بستنی گیاهی

    حداقل ۲۴ ساعت قبل از استفاده از دستگاه بستنی ساز برای درست کردن بستنی برنامه ریزی کنید، کاسه دستگاه بستنی ساز را در فریزر نگه دارید تا فریز شود (باید موقعی که آن را تکان می‌دهید کاملا جامد باشد و هیچ بخش مایعی در آن نباشد).

    1938653_325.jpg
     

    شکوفه حسابی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/02
    ارسالی ها
    7,854
    امتیاز واکنش
    29,176
    امتیاز
    1,001
    محل سکونت
    ترینیداد و توباگو
    ۸۲۰۷۳۶

    ۲۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۵
    ۳۹۳۴ بازدید


    شیرینی رزت سیب؛ دسر زمستانی ایده آل!

    در این مطلب طرز تهیه شیرینی‌های سبکی به شکل گل رز را به شما آموزش داده ایم. درست کردن این شیرینی‌ها راحت است. به شما پیشنهاد می‌دهیم آن رل درست کنید.


    روزنامه ایران - تکتم اشجعی: در این مطلب طرز تهیه شیرینی های سبکی به شکل گل رز را به شما آموزش داده ایم. درست کردن این شیرینی ها راحت است. به شما پیشنهاد می دهیم آن رل درست کنید.

    مواد لازم:

    • تخم مرغ یک عدد
    • کره یا مارگارین هم دمای محیط 100 گرم
    • پودر شکر یک دوم پیمانه
    • آرد 2 پیمانه
    • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
    • بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
    • شکلات چیپسی نسوز یک دوم پیمانه
    • سیب قرمز 2 عدد
    1936396_765.jpg


    طرز تهیه:

    1. ابتدا خمیر این شیرینی را آماده می‌کنیم. کره هم دمای محیط و پودر شکر را کمی با همزن می‌زنیم تا سبک شوند سپس یک عدد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده کمی مخلوط می‌کنیم، دو پیمانه آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم‌کم به مواد اضافه می‌کنیم و با دست کمی ورز می‌دهیم تا خمیر جمع شود. در آخر شکلات چیپسی را اضافه می‌کنیم.

    2. سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی گذاشته با کاتر گل قالب شکل گل قالب می‌زنیم و در قالب‌های مافین چرب شده قرار می‌دهیم.

    3. دو تا سیب قرمز را برش‌های نواری داده و آنها را در یک ظرف فلزی ریخته سپس دو قاشق شکر و یک فنجان آب رویشان می‌ریزیم و به‌مدت 5 الی 6 دقیقه حرارت می‌دهیم تا کمی سیب‌ها نرم شوند و آماده شکل دادن شوند بعد شش تا شش تا از برش‌های سیب را کنار هم گذاشته رول می‌کنیم تا شکل گل رز شوند.

    4. حالا رزت‌های سیب را داخل خمیرهای شیرینی قرار می‌دهیم وکمی با کره آب شده رومال می‌کنیم و در فر 175 درجه به‌مدت 25 دقیقه می‌گذاریم تا آماده شوند.

    5. پس از سرد شدن می‌توان روی رزت‌ها را کمی پودر قند الک کرد.
     

    شکوفه حسابی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/02
    ارسالی ها
    7,854
    امتیاز واکنش
    29,176
    امتیاز
    1,001
    محل سکونت
    ترینیداد و توباگو
    شیره خرما؛ جایگزین طبیعی عسل و میان وعده دانش آموزان

    شیره خرما یکی از آن جایگزین‌های سالم و طبیعی عسل و قند است که علاوه بر داشتن قند دارای خواص مفید خرما نیز هست. در جنوب ایران یکی از خوراکی‌های سنتی و اصیل ارده شیره است که در واقع تلفیقی از شیره خرما و ارده کنجد است.


    وب‌سایت مجله قرمز: شیره خرما یکی از آن جایگزینهای سالم و طبیعی عسل و قند است که علاوه بر داشتن قند دارای خواص مفید خرما نیز هست. در جنوب ایران یکی از خوراکیهای سنتی و اصیل ارده شیره است که در واقع تلفیقی از شیره خرما و ارده کنجد است. این خوراکی بیشتر برای فصول سرد مورد استفاده قرار می‌گیرد و بسیار مقوی و پر انرژی است و در گذشته یکی از میان وعده‌های دانش آموزان مدرسه به حساب می‌آمد.

    1935615_567.jpg


    وقتی به گذشته بر می‌گردم روزهایی را بخاطر می‌آورم که در اواخر تابستان هر سال، بخش زیادی از خرماهای جمع آوری شده یا خریداری شده از بازارها به صورت شیره خرما در می‌آمد تا به هنگام فصول سرد یک صبحانه سالم را فراهم آورد. یک نکته را که لازم است به شما خاطر نشان کنم در صورتی که قصد دارید به جنوب ایران سفر کنید به یاد داشته باشید که در آن محل ارده شیره به دو نام ارده و شیره و ارده و سیلون به فروش می‌رسد. ارده سیلون همان ارده و شیره با شیره خرمای واقعی است چون در ارده و شیره عادی، شیره خرما ترکیبی است از شیره خرما با سایر شیره‌های دیگر و یا کارامل که نمی‌تواند ارزش تغذیه‌ای شیره خرما را به طور کامل داشته باشد.

    شیره خرما یک شربت قرمز رنگ غلیظ و گاهی هم قهوه‌ای است که مزه میوه‌ای دارد و فقط در تهیه آن از خرما ساخته می‌شود. تهیه این شربت نه سخت است و نه گران (بخصوص اگر خرمای زیادی را یکجا خریداری کرده باشید). این شربت جایگزین سالم برای سایر نوشیدنی‌های مایع مانند عسل است بخصوص اگر شما وگان باشید که این به کار شما می‌آید.

    از سوی دیگر شیره خرما مناسب شیرینی جات است و همچنین از خرمایی بدست می‌آید که دارای خواص تغذیه‌ای مناسب است. درست است که برخی از خواص تغذیه‌ای خرما به هنگام بدست آمدن شیره از میان می‌رود اما در مقایسه با سایر شیرین کننده‌های دیگر هنوز دارای مقداری مواد معدنی مغذی از جمله پتاسیم و کلسیم است.

    روشن است که شیره خرما هم مثل بسیاری از مواد شیرین دارای قند بالایی است و برای افراد دیابتی چندان توصیه نمی‌شود اما اگر شما جزو افرادی هستید که مشکل دیابت ندارید و می‌خواهید یک شیرین کننده دیگر را به عوض شکر سفید یا قهوه‌ای امتحان کنید این شربت گزینه خوبی برای شماست. بهر حال این شربت علاوه بر ظاهری زیبا می‌تواند در بسیاری از غذاها و شیرینی‌ها کاربرد داشته باشد. علاوه بر اینکه بسیار هم آسان و ارزان است.

    مواد لازم

    • خرمای هسته گرفته: ۵۰۰ گرم (شما می‌توانید از هر نوع خرمایی بخصوص خرماهایی با پوست ضخیم استفاده کنید)
    • آب: ۱ لیتر یا ۴ پیمانه
    1935616_754.jpg


    دستور العمل تهیه شیره خرما

    1.خرماها را بصورت قطعاتی درشت خرد کنید.

    1935617_983.jpg


    2. خرما را در آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه بخیسانید تا ناخالصی‌های آن جدا شود. آبی که خرما را در آن خیساندید دور بریزید.

    1935618_496.jpg


    3. خرمای خیسانده را در یک قابلمه بزرگ در دار همراه با یک لیتر یا ۴ پیمانه آب بریزید. آب را به آرامی به نقطه جوش برسانید، بگذارید به آرامی و با حرارتی بسیار ملایم به مدت ۱ تا ۲ ساعت بپزد (اگر زمان داشته باشید ۲ ساعت بهتر است).

    4. بعد از گذشت این زمان گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا مخلوط شما خنک شود.

    5. یک ابکش را روی یک کاسه بگذارید و روی آن هم یک کیسه پنیر یا پارچه تنظیف چند لایه بگذارید یا از کیسه ماست یا شیر آجیلی استفاده کنید.

    6. کیسه را فشار دهید تا تمام آب خرمای پخته شده از کیسه بخوبی خارج شود. اگر مواد شما زیاد است لازم است که هر بار مقداری از مواد را در کیسه بریزید تا آب آن کامل خارج شود. شما حدود ۲ پیمانه مایع خواهید داشت.

    1935619_303.jpg


    7. آب خرما را درون یک قابلمه بریزید و بگذارید به ملایمت و آرامی بجوشد. بگذارید حدود ۴۵ دقیقه تا یکساعت با درب باز بجوشد تا زمانی که آب اضافی تبخیر شود و شربت تقریبا به نصف میزان قبلی برسد. اگر یک قاشق را درون آن فرو کنید، شربت باید پشت قاشق را بپوشاند البته شربت پس از سرد شدن غلیظتر خواهد شد.

    1935620_767.jpg


    8. اگر این حالت شیره خرما به نظر شما رقیق است می‌توانید آن را دوباره روی گاز بگذارید تا مقدار بیشتری از آب آن خارج شود اما مراقبت باشید تا زیاد هم غلیظ و سفت نشود البته شربت خیلی غلیظ رنگ تیره‌ای خواهد داشت و این رنگ قرمز زیبا را به شما نخواهد داد.

    1935621_196.jpg
     

    شکوفه حسابی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/02
    ارسالی ها
    7,854
    امتیاز واکنش
    29,176
    امتیاز
    1,001
    محل سکونت
    ترینیداد و توباگو
    ۸۰۸۹۸۴

    ۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۱
    ۵۳۴۴ بازدید



    باسلوق یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی هستش که بدون کمترین هزینه‌ای و همینطور بدون نیاز به فر می‌توانید یک باسلوق لقمه‌ای یا راحت الحلقوم خوشمزه تهیه کنید. در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم که چگونه یک باسلوق انار خوشمزه برای دسر شب‌های زمستانی تهیه کنید.


    وب‌سایت سرآشپز پاپیو
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    باسلوق یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی هستش که بدون کمترین هزینه‌ای و همینطور بدون نیاز به فر می‌توانید یک باسلوق لقمه‌ای یا راحت الحلقوم خوشمزه تهیه کنید. در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم که چگونه یک باسلوق انار خوشمزه برای دسر شب‌های زمستانی تهیه کنید.

    مواد لازم

    • رنگ خوراکی قرمز: به مقدار لازم
    • روغن مایع: ۱ قاشق چای خوری
    • پودر ژلاتین: ۱ قاشق چای خوری
    • پودر نارگیل: ۲ پیمانه
    • دانه انار: ۱/۴ پیمانه
    • شکر: ۱/۲ پیمانه
    • گلاب: ۱/۲ پیمانه
    • نشاسته گل: ۵۰ گرم
    • آب انار: ۱ پیمانه
    1905449_330.jpg


    طرز تهیه

    1. آب انار را با نشاسته در کاسه‌ای ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا محلولی یکنواخت به دست آید. بعد کمی رنگ قرمز (در صورت تمایل) و گلاب اضافه کرده، مخلوط کنید.

    2. شکر را هم اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و دائم هم بزنید تا کم‌کم به صورت یکنواخت غلیظ شود و گلوله نشود. بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بردارید.

    3. پودر ژلاتین را به همراه دو قاشق سوپخوری آب انار مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید و دائم هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب انار حل شود. بعد از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک شود.

    4. ژلاتین را به مایه نشاسته اضافه کرده و مخلوط کنید. سینی ای را آماده کرده و کف آن کاغذ آلومینیوم پهن کنید. روی کاغذ را با یک لایه پودر نارگیل بپوشانید.

    5. کف دست را چرب کرده، مایه باسلق را روی پودر نارگیل ریخته و با کف دست آن را به شکل لوله‌ای درآورید، وقتی باسلق لوله‌ای شد روی آن دانه‌های انار ریخته و فویل را به دور باسلق جمع کنید.

    6. باسلق را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب سفت شود. بعد از این مدت آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید.

    7. بعد از آماده شدن باسلق آن را از کاغذ آلومینیوم بیرون آورید و روی سطحی صاف با چاقوی تیز برش‌های عرضی بزنید.
     

    شکوفه حسابی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/02
    ارسالی ها
    7,854
    امتیاز واکنش
    29,176
    امتیاز
    1,001
    محل سکونت
    ترینیداد و توباگو
    ۸۱۸۸۰۰

    ۲۲ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۴
    ۳۹۰۸ بازدید


    کیک لبو شکری؛ زمستانی و با سس مخصوص!

    زمستان فصل این خوراکی خوشرنگ و پرخاصیت است و چه بهتر که از خواص باورنکردنی و رنگ زیبای آن در کیک‌ها و شیرینی‌ها بعنوان میان وعده سالم و مفید استفاده کنیم. این کیگ بافت فوق العاده نرم و لطیف دارد و درست کردن آن کار راحتی میباشد. امیدواریم لـ*ـذت ببرید.


    مجله آشپزی مثبت - مریم کریمی: زمستان فصل این خوراکی خوشرنگ و پرخاصیت است و چه بهتر که از خواص باورنکردنی و رنگ زیبای آن در کیک ها و شیرینی ها بعنوان میان وعده سالم و مفید استفاده کنیم. این کیگ بافت فوق العاده نرم و لطیف دارد و درست کردن آن کار راحتی میباشد. امیدواریم لـ*ـذت ببرید.

    مواد لازم

    • آرد سفید: ۱۳۰ گرم
    • شکر: ۱۳۰ گرم
    • تخم مرغ: ۳ عدد
    • وانیل‏: ۱/۴ قاشق چای خوری
    • نمک: نوک قاشق چای خوری
    • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
    • روغن مایع: ۷۵ میلی لیتر
    • لبو رنده شده: ۱۱۰ گرم
    مواد لازم برای سس

    • لبو رنده شده:۱۰۰ گرم
    • شکر: ۱۲۰ گرم
    • عسل: ۱ قاشق سوپ خوری
    1931022_475.jpg


    طرز تهیه

    ۱. ابتدا تخم مرغها و شکر را با دور متوسط همزن برقی هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس روغن را اضافه کرده و دوباره خوب مواد را هم بزنید. مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر، نمک و وانیل) را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در انتها رنده لبو را با لیسک به خورد مواد بدهید.

    ۲. قالبهای مینی کیک را خوب چرب کنید. تقریبا سه پنجم حجم قالب را از مایه کیک پر کنید. آنها را داخل سینی فر بچینید و در فر گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید.

    ۳. بعد از پخت کامل و خنک شدن، با سس لبو شکری سطح روی کیکها را بپوشانید و با شکلاتهای قالب خورده تزیین کنید.

    ۴. سس لبو شکری : لبو و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید. خیلی خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. در انتها عسل را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. حرارت را خاموش کنید. بعد از خنک شدن این سس، سطح کیکها را با آن بپوشانید.
     

    شکوفه حسابی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/02
    ارسالی ها
    7,854
    امتیاز واکنش
    29,176
    امتیاز
    1,001
    محل سکونت
    ترینیداد و توباگو
    ۸۱۷۰۸۱

    ۲۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۰
    ۴۵۰۳ بازدید


    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    طرز تهیه کیک داکواز


    کیک داکواز یک نوع کیک و دسر است که پودر بادام و شکر برای تهیهٔ خمیر آن بکار بـرده می‌شود. کیک داکواز از چند لایه تشکیل شده و معمولاً گرد است.


    یک نوع کیک و دسر است که پودر بادام و شکر برای تهیهٔ خمیر آن بکار بـرده می شود. کیک داکواز از چند لایه تشکیل شده و معمولاً گرد است.

    1926750_845.jpg


    مواد لازم برای خمیر کیک داکواز

    • سفیده تخم مرغ: سفیدهٔ 4 عدد تخم مرغ یا 140 گرم
    • شکر (داخل سفیده): 40 گرم
    • پودر بادام: 100 گرم 
    • پودر قند یا شکر (داخل پودر بادام): 60 گرم
    • پودر قند و شکر (برای روی خمیر): به میزان لازم
    مواد لازم برای کرم کارامل کره

    • شکر: 40 گرم
    • آب: یک قاشق غذاخوری یا 15 میلی لیتر
    • خامه: 60 میلی لیتر
    • کره: 80 گرم
    • لیکور قهوه Kahlúa (بجای آن می توان پودرنسکافه بکار برد و در آبجوش حل کرد): یک قاشق چایخوری
    1926749_340.jpg


    طرز تهیه کیک داکواز

    قبل از شروع سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و یک ماسورهٔ بدون دندانه و با قطر یک سانتیمتر را درون قیف قنادی قرار می دهیم. پودر قند و الک برای ریختن آن را نیز آماده می گذاریم.

    1. پودر بادام را بر روی کاغذ روغنی پهن کرده و به مدت 10 دقیقه در فر و با حرارت 150 درجه برشته می کنیم.

    2. سفیده را می زنیم تا کاملاً کف کند شکر را در سه نوبت به سفیده اضافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا کاملاً سفیده سفت شود.

    3. پودر بادام برشته شده و پودر قند و سفیدهٔ زرده شده را با یکدیگر با لیسک مخلوط می کنیم.

    4. مواد مخلوط شده را در داخل قیف می ریزیم. خمیر را بر روی کاغذ روغنی ای که روی سینی قرار دارد بصورت نوار های به عرض 3 سانتیمتر پهن می کنیم. ااین مقدار مایه را به 36 تکه می توان تقسیم کرد. بنا بر نوع استفاده خمیر را می توان بصورت مارپیچ بر روی کاغذ ریخته تا بصورت گرد در بیاید.

    5. پودر قند یا شکر را از الک گذرانده روی خمیر را با آن می پوشانیم.

    6. در فر که از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه به مدت 5 دقیقه و 170 درجه به مدت 10 دقیقه می پزیم. پس از پختن شیرینی را بر روی پنجره سرد کن کیک سرد می کنیم.

    می توان شیرینی را به همین صورت صرف کرد و یا در بین دو تکه شیرینی کرم کارامل کره و کشمش خیسانده شده را قرار داد.

    طرز تهیه کرم کارامل کره

    1. شکر و آب را بر روی حرارت قرار داده تا رنگ آن به رنگ کارامل دربیاید. خامه را که از قبل جوشانده ایم به این کارامل اضافه می کنیم و می گذاریم سرد شود.

    2. کره را آنقدر می زنیم تا بصورت کرم در بیاید. کرم کاراملی را به کره در سه نوبت اضافه کرده، به این کرم لیکور قهوه و یا کمی نسکافه حل شده در آبجوش را نیز افزوده می زنیم تا سفت شود.

    نکته

    داکواز برای فریز کردن بسیار مناسب است و می توان آن را در فریزر نگهداری کرد.
     

    شکوفه حسابی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/02
    ارسالی ها
    7,854
    امتیاز واکنش
    29,176
    امتیاز
    1,001
    محل سکونت
    ترینیداد و توباگو
    طرز تهیه مربای موز؛ مجلسی و جدید!

    مربای موز یکی از مربا های خوش عطر و طعم است که به عنوان دسر هم می توانید آن را سرو کنید. امیدواریم درست کنید و در کنار خانواده از طعم بی نظیرش لـ*ـذت ببرید.


    وب‌سایت تصویر زندگی: مربای موز یکی از مربا های خوش عطر و طعم است که به عنوان دسر هم می توانید آن را سرو کنید. امیدواریم درست کنید و در کنار خانواده از طعم بی نظیرش لـ*ـذت ببرید.

    مواد لازم

    • شکر: نیم کیلو
    • موز: 7 عدد
    • آبلیموی تازه: 3 عدد لیمو تازه
    • زعفران دم کرده در گلاب: به میزان دلخواه
    • خلال پسته و بادام و گردوی خرد شده: در صورت تمایل
    • آب: 2 پیمانه
    1930072_711.jpg


    دستور پخت مربای موز

    1. شکر را با مقداری آب به جوش می آوریم و اجازه میدهیم تا قوام بیاید.

    2. بعد موزها را با ضخامت متوسط حلقه حلقه کرده و به آب لیمو ترش تازه آغشته میکنیم.

    3. آب لیموها را روی موزها ریخته و آرام با دست هم میزنیم تا همه موزها به آب لیموها آغشته بشوند. حتما این کار را انجام دهید زیرا باعث میشود موز رنگش تیره نشود و مربای خوش رنگی داشته باشید.

    4. بعد از اینکه شربت قوام آمد موزها را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 5 دقیقه بجوشد. البته بستگی به موز هم داره که چقدر رسیده باشد.

    5. حواستان باشد که موزها له نشود و در آخر هم زعفران و گلاب را که قبلا دم کرده اید به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم و شعله خاموش میکنیم.

    6. کمی که سرد شد خلال پسته و بادام و گردو را اضافه میکنیم.

    7. بعد از خنک شدن مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و بدون درب چند روزی داخل یخچال میگذاریم.

    نکات

    • موزها را با چاقوی پلاستیکی و غیر فلزی برش بزنید که زود سیاه نشوند.
    • مربا را مثل آش هم نزنید که موزها له شده و مربا شبیه حلوا میشود.
    • استفاده از مقداری پودر ژلاتین در داخل شهد مربا پس از قوام آمدن به جلوگیری از سیاه شدن موزها کمک میکند.
    • موزها باید داخل شربت باشند که در اثر ماندن سیاه نشوند.
    • این مربا ماندگاری بالایی ندارید. پس سعی کنید آن را زودتر مصرف کنید و آنرا داخل فریزر نگهداری فرمایید.
     

    شکوفه حسابی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/02
    ارسالی ها
    7,854
    امتیاز واکنش
    29,176
    امتیاز
    1,001
    محل سکونت
    ترینیداد و توباگو
    شکلات داغ موزی؛ صبحتان را شیرین آغاز کنید!

    آیا شما می‌توانید کسی را پیدا کنید که شکلات داغ دوست نداشته باشد؟ حالا تصور کنید که یک شکلات داغ موزی، پیش روی آن شخص باشد نه من نمی‌توانم تصور کنم همچین شخصی وجود داشته باشد.


    مجله قرمز: آیا شما می‌توانید کسی را پیدا کنید که شکلات داغ دوست نداشته باشد؟ حالا تصور کنید که یک شکلات داغ موزی ، پیش روی آن شخص باشد نه من نمی‌توانم تصور کنم همچین شخصی وجود داشته باشد. شکلات داغ موزی که علاوه بر عطر و طعم شکلات شیرنی موز را در خود جای داده و این مزه بهشتی چنان مسحور کننده است که حتی فکر کردن به آن هم معده مرا سوراخ می‌کند. شکلات داغ انواع مختلفی دارد اما این مدل شکلات داغ موزی هم خوشمزه و پرطرفدار است و البته کمی شیرین‌تر از نمونه‌هایی است که در کافه‌ها سرو می‌شود. خب از الان سفر رومانتیک ما با شکلات داغ شروع می‌شود.

    1926423_840.jpg


    بهترین بخش این شکلات داغ این است که شما می‌توانید این نوشیدنی پاییزی را با شیر کم چرب مصرف کنید (من از شیر ۲% چربی استفاده کردم) اما در پایان یک شکلات داغ خامه‌ای با مزه شیرین و بدون استفاده از شکر داشته باشید! موز این نوشیدنی را خامه‌ای و شیرین می‌کند.

    درست کردن این نوشیدنی پاییزی و گرم بسیار آسان به طوری که شما می‌توانید درست کردن آن را به فرزندان یا همسرتان واگذار کنید و مطمئن باشید که کارشان را به نحو صحیح انجام می‌دهند.

    1926425_190.jpg


    اما چطور می‌توان این شکلات داغ را درست کرد؟ خب موزهای برش خورده را در مخلوط کن بریزید آن را به شیر گرم و شکلات اضافه کنید. آنها را در مخلوط کن خوب ترکیب کنید و سپس در فنجان بریزید. فقط یک نکته را بخاطر داشته باشید که موزهایی که لک و تیرگی دارند طعم بهتری نسبت به موزهایی با ظاهر کاملا زرد و تمیز دارند.

    مواد لازم

    • موز بزرگ با پوست لک دار و تیره: ۱ عدد
    • شیر: ۱ پیمانه (من از شیر ۲ درصد چربی استفاده کردم)
    • شکلات چیپسی تلخ و شیرین (من از شکلات ۶۰% استفاده کردم که تلخ و شیرین با هم است)
    1926426_437.jpg


    دستورالعمل شکلات داغ موزی

    1. موز را پس از پوست گرفتن در مخلوط کن ریخته تا له شود، بخاطر داشته باشید که موز با پوست تیره مزه بهتری در نوشیدنی ایجاد خواهد کرد. شکلات چیپسی را به مخلوط کن اضافه کنید و کنار بگذارید.

    2.شیر را در یک ماهیتابه کوچک گرم کنید و سپس شیر گرم را روی موز و شکلات بریزید. اجازه دهید تا شکلات به طور کامل ذوب شود.

    3. وقتی شیر به حد کافی خنک شد آن را با بقیه مواد در مخلوط کن، خوب مخلوط کنید. مخلوط کردن را تا ترکیب کامل مواد ادامه دهید به طوری که مخلوط یکدست شود و تکه‌های موز در آن مشخص نباشد.

    4. شیر شکلات موز را گرم کنید و همانطور که داغ و خوشمزه است سرو کنید. به به!
     

    شکوفه حسابی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/02
    ارسالی ها
    7,854
    امتیاز واکنش
    29,176
    امتیاز
    1,001
    محل سکونت
    ترینیداد و توباگو
    ۷۲۳۷۷۱

    ۱۹ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۱
    ۴۰۲۶ بازدید


    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    کیک کرم کارامل شکلاتی؛ خوشمزه و پرطرفدار


    کیک کرم کارامل یکی از خوشمزه‌ترین و خوش عطرترین انواع کیک هاست که خیلی طرفدار داره. این کیک فوق العاده راحت و خوشمزه است؛ و هر کی درست نکنه طعم عالیش رو از دست داده!


    ماهنامه کیک و شیرینی: کیک کرم کارامل یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین انواع کیک هاست که خیلی طرفدار داره. این کیک فوق العاده راحت و خوشمزه س و هر کی درست نکنه طعم عالیش رو از دست داده!

    برای پایه کیک کاراملی می توانید از کیک ساده وانیلی و یا کیک شکلاتی استفاده کنید. البته اگر مثل من عاشق کیک های شکلاتی هستید پیشنهاد می کنیم پایه کیک را شکلاتی انتخاب کنید تا تفاوت رنگ کرم و کیک مشخص باشد و کیک زیباتری داشته باشید.

    مواد لازم:

    • کیک شکلاتی: به قطر 33 سانتی متری، یک عدد
      خامه قنادی: 450 گرم
      گاناش آماده: 200 گرم
      ژلاتین (پودر): 2 قاشق سوپخوری
      آب: 6 قاشق سوپخوری
      کارامل آماده: 250 گرم
      بادام زمینی برشته شده (خرد شده): 200 گرم
      قهوه رقیق شده: 125 میلی لیتر (یک قاشق سوپخوری قهوه، یک قاشق سوپخوری شکر، 120 میلی لیتر آب)
    1686740_139.jpg


    طرز تهیه:

    1. برجستگی کیک را جدا کرده کنار بگذارد تا سطح کیک کاملا صاف شود.
    2. کیک را از ارتفاع دو برش مساوی بزنید.
    3. یک لایه از آن را کف قالب کمربندی و یا رینگ قرار دهید.
    4. سطح آن را با قهوه رقیق شده مرطوب کنید.
    5. آب را داخل ظرفی ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید.
    6. کنار بگذارید تا حالت اسفنجی پیدا کند.
    7. سپس روی بخار آب و یا داخل مایکروویو قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.
    8. خامه قنادی را داخل ظرف هم زن بریزید.
    9. به آرامی هم بزنید تا نسبتا حجیم شود.
    10. گاناش را به تدریج اضافه کنید.
    11. دقت کنید مواد در این مرحله نباید سفت و یا سنگین شود.
    12. کافی است کمی حجم پیدا کند.
    13. ژلاتین آماده را اضافه کرده و بعد از مخلوط شدن از دستگاه جدا کرده نیمی از کارامل آماده را روی سطح مرطوب شده کیک بمالید.
    14. روی آنرا بادام زمینی خرد شده ریخته و یک دوم از مواد کرم را روی آن بریزید.
    15. لایه بعدی کیک را روی کرم قرار داده به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
    16. سپس از یخچال خارج کرده سطح آن را با قهوه رقیق مرطوب کنید.
    17. باقیمانده کارامل را روی کیک بمالید.
    18. باقیمانده بادام زمینی را روی کارامل پخش کنید.
    19. باقیمانده کرم را روی سطح کارامل ریخته و صاف کنید.
    20. ظرف را داخل یخچال حداقل به مدت سه ساعت قرار دهید تا کرم فرم گرفته و آماده شود.
    21. سپس از رینگ و یا قالب جدا کرده و به دلخواه تزئین کنید.
    جهت آماده سازی کارامل:

    1. 400 گرم شیر عسلی را با 60 گرم کره و 2 قاشق سوپخوری عسل مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شده و مواد به جوش آید.
    2. دقت کنید در تمام مراحل مواد به طور مرتب روی حرارت هم بخورد.
    3. به مدت 15 دقیقه بجوشد تا تغییر رنگ داده و از دیواره ظرف جدا شود.
    4. کارامل آماده مصرف می باشد.
    نکته:

    در صورت تمایل می توانید بادام زمینی را با کارامل مخلوط کرده، سپس روی کیک بمالید.

    تبدیل سانتی گراد به فارنهایت

    ابتدا عدد درجه سانتی گراد را در 1.8 ضرب می کنیم.
    حاصل را با 32 جمع می کنیم.
    عدد به دست آمده عدد درجه فارنهایت است.

    تبدیل فارنهایت به سانتی گراد

    ابتدا عدد درجه فارنهایت را منهای 32 می کنیم.
    عدد حاصل را بر 1.8 تقسیم می کنیم.
    عدد به دست آمده درجه بر حسب سانتی گراد است.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا