(دستور تهیه های شیرینی و دسر)

شکوفه حسابی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/02
ارسالی ها
7,854
امتیاز واکنش
29,176
امتیاز
1,001
محل سکونت
ترینیداد و توباگو
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
نظر


طرز تهیه دسر‌های فرانسوی؛ از کرم بروله تا ماکارون

پیش از این مطلبی تحت عنوان دسر‌های فرانسوی منتشر شده بود، در این مطلب قصد داریم تا شما را با آموزش کامل برخی از این دسر‌های خوشمزه آشنا کنیم.



برترین ها - ترجمه از مهسا خالقی: غذاهای فرانسوی از جمله متنوع ترین و خوشمزه ترین غذاهای دنیا محسوب می شوند و امروزه نه تنها محدود به مرزهای این کشور نیستند که بسیاری از آن ها در دنیا محبوبیت دارند و طبخ می شوند. در واقع غذاهای فرانسوی، پایه ای برای بسیاری از غذاهای کشورهای غربی محسوب می شوند. با این حال گفته می شود طعم و مواد اولیه بسیاری از این غذاها از کشورهای آفریقایی و شرق و غرب آسیا گرفته شده اند.

پیش از این مطلبی تحت عنوان دسرهای فرانسوی منتشر شده بود، در این مطلب قصد داریم تا شما را با آموزش کامل برخی از این دسر های خوشمزه آشنا کنیم.

کرم بروله

1925381_665.jpg


مواد لازم

  • زرده تخم مرغ: 6 عدد
  • شکر سفید: 6 قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل: نصف قاشق چای خوری
  • خامه سفت: دو و نیم فنجان
  • شکر قهوه ای : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه

1. فر را روی دمای 300 درجه فارنهایت یا 150 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

2. زرده های تخم مرغ را به همراه 4 قاشق غذاخوری شکر سفید و وانیل در یک ظرف بزرگ هم بزنید تا فرمی خامه ای به خود بگیرد.

3. خامه را داخل ماهیتابه ریخته و آن را روی حرارت پایین اجاق قرار دهید. زمانی که شروع به قل زدن کرد، فورا آن را از روی شعله بردارید.

4. خامه را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

5. مخلوط خامه را به روش بن ماری روی شعله گذاشته و تا زمانی که مواد به پشت قاشق بچسبند، آن را روی حرارت آب در حال جوش بگذارید (حدود 3 دقیقه)

6. سپس مواد را از روی شعله برداشته و در ظرفی که میخواهید در آن کرم بروله را سرو کنید بریزید.. بهتر است ظرف کم عمق انتخاب کنید

7. ظرف را درون فری که از قبل داغ کرده اید قرار دهید و پس از گذشت 30 دقیقه آن را با احتیاط از فر خارج کرده و اجازه دهید تا هم دمای اتاق شود سپس به مدت 1 ساعت یا شب تا صبح درون یخچال قرار دهید.

8. در یک ظرف کوچک باقی مانده شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کرده و آن را روی کرم بروله بریزید.

9. سپس شعله بالایی فر را روشن کرده و کرم بروله را داخل فر به مدت دو دقیقه قرار دهید تا شکر آب شود. حواستان باشد که نسوزد.

10. ظرف را از فر خارج کرده و آن را مانند سری قبل دوباره داخل یخچال بگذارید تا کرم بروله خودش را بگیرد.

11. میتوانید آن را با میوه های تازه یا توت تزئین کنید.
 
  • پیشنهادات
  • برخی موضوعات مشابه

    بالا