دستور تهیه ی سس پارمزان برای سالاد

  • شروع کننده موضوع Behtina
  • بازدیدها 136
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Behtina

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/11/08
ارسالی ها
22,523
امتیاز واکنش
65,135
امتیاز
1,290
دستور تهیه سس پارمزان برای سالاد​

در زندگی های ماشینی امروز و به دنبال آن بی تحرکی و چاقی ناشی از آن باعث شده است که هم پزشکان و هم خودِ افراد به غذاهای رژیمی و بدون روغن و در کل غذاهای سالم روی آورند. یکی از این انواع غذاهای سالم یا بهتر است بگوییم خوراکی های سالم، سالاد است که معمولا در کنار غذا برای افراد معمولی سرو می شود اما افرادی که دچار چاقی و یا بیماری هایی مانند فشار خون، دیابت و… هستند به اجبار و برای سلامت شان مجبورند در کنار غذا اصلی مصرف کنند. البته دسته ای دیگر از افراد هستند که سالاد را به تنهایی و گاهی به عنوان غذای اصلی مصرف می کنند و این دسته افراد ورزشکاران هستند. باید گفت انواع سالادها در میان ورزشکاران از طرفداری خوبی برخوردار هستند.
می خواهیم بگوییم که سالاد و انواع سالادها از غذاهای سالم و مغذی هستند که حتما باید از آنها در سفره غذایی سود برد. به یاد داشته باشیم که وقتی سالاد درست می کنیم به مواد غذایی تشکیل دهنده آن دقت کنیم و موادی مانند سس های مایونز و یا سایر سس های چرب را از آن یا حذف کرده یا مقدار آن را کاهش دهیم.
ما ایرانیان در خصوص انواع غذاها و انواع سالادها سرآمد بوده و در این موارد به واقع دارای تنوع فراوان هستیم. مثلا سالادها را در چندین گونه مختلف درست می کنیم: سالاد فصل، سالاد شیرازی و… که البته هر کدام از این انواعِ سالادها دارای بار غذایی متفاوت و در عین حال طعم های متفاوتی نیز هستند. گفتنی است خانمهای کدبانو و آقایانی که در خصوص آشپزی مهارت دارند انواع سس های خوشمزه را نیز برای این سالادها درست می کنند که طعم آنها را فوق العاده خوشمزه می کنند. در این مطلب از پورتال تاروت رنگی ما در نظر گرفته ایم که برای شما نوعی سس را آموزش دهیم که بسیار لذیذ و خوشمزه است؛ می توان گفت در اکثر سالادها کاربرد دارد. امیداریم در منزل این سالاد را تهیه کنید و از طعم و مزه آن رضایت داشته باشید.
soooos2.jpg

در این نوع سس که برای شما آموزش می دهیم از پنیر پارمزان استفاده می شود. این پنیر از طعم فوق العاده ای برخوردار است و به همین جهت هم سس خوشمزه ای را به ما می دهد.
نکته مهم در خصوص تهیه این نوع سس آن است که : می توانید این سس را تا دوهفته در کیسه های پلاستیکی زیپ دار نگهداری کنید. برای نمونه کم چرب آن می توانید از ماست کم چرب بجای خامه ترش استفاده کنید.

آموزش تهیه سس پارمزان:​

مواد لازم برای تهیه این سس خوشمزه:
  • ۱ لیوان شیر پرچرب
  • ۱/۲ لیوان خامه ترش
  • ۱/۴ لیوان سس مایونز ۵۰ گرم
  • ۱ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
  • فلفل و نمک به میزان لازم
soooos1.jpg

مراحل تهیه سس پارمزان
در یک کاسه متوسط شیر پرچرب و خامه ترش و مایونز را هم بزنید تا کاملاً ترکیب و یکدست شود.فلفل درشت و پارمزان را داخل آن بریزید و هم بزنید. در پایان به میزان لازم نمک و فلفل اضافه کنید.​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا