سالاد گوجه و موتزارلا؛ برجی خوشمزه!

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 106
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
۲ پیمانه برگ ریحان
۱/۲ پیمانه روغن زیتون
۱ حبه سیر
به میزان لازم نمک
۲ پیمانه سرکه بالزامیک
۴ عدد بزرگ گوجه فرنگی
۴۵۰ گرم پنیر موتزارلا
۱- سیر رو پوست بگیرید.
۲- می‌تونید از انواع گوجه‌ها استفاده کنید. اون‌ها رو به سایز و شکل دلخواهتون خرد کنید.
۳- پنیر موتزارلا رو هم به شکل دلخواه برش بزنید.

برای تهیه روغن سیر و ریحان، برگ‌های ریحان رو به همراه روغن زیتون، سیر و کمی نمک در غذاساز بریزید و تا یکدست بشه، بزنید. مواد رو بچشید و در صورت تمایل روغن، سیر و یا نمک بیشتری به اون اضافه کنید.
برای تهیه سس بالزامیک، سرکه بالزامیک رو در قابلمه کوچکی روی حرارت متوسط رو به پایین برای حدود ۳۰ دقیقه بپزید تا حجمش نصف شده و غلیظ بشه. برای مزه دار کردن سس می‌تونید از یک حبه سیر له شده یا چند برگ گیاهان معطر مثل آویشن و یا ریحان استفاده کنید. بعد از پخت اون‌ها رو از سس خارج کنید.
برای تهیه سالاد، برش‌های گوجه و پنیر موتزارالا رو در ظرف مورد نظرتون بچینید. حدود نصف پیمانه از روغن سیر و ریحان و ۴ قاشق غذاخوری از سس بالزامیک روی سالاد بریزید و اون رو فورا سرو کنید.
روغن و سس اضافی رو در ظرف هایی که در اون‌ها محکم بسته بشه بریزید و برای مصرف‌های بعدی کنار بذارید.
1-20.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا