طرز تهیه استیک با سس چیلی و گشنیز

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای استیک با سس چیلی و گشنیز
پودر چیلی :½ قاشق چایخوری
گشنیز خشک :½ قاشق چایخوری
خردل :یک قاشق چایخوری
روغن زیتون :3 قاشق چایخوری
سرکه :یک قاشق غذاخوری
گوشت راسته گوساله :250 گرم
برگ کاهو :5 پیمانه
تربچه حلقه شده :4 عدد بزرگ
پیاز قرمز حلقه شده :½ یک پیاز کوچک
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم

Please, ورود or عضویت to view URLs content!



طرز تهیه استیک با سس چیلی و گشنیز
سس سالاد

داخل یک کاسۀ متوسط، ¼ قاشق چایخوری پودر چیلی، ¼ قاشق چایخوری گشنیز، خردل، 2 قاشق چایخوری روغن زیتون و سرکه را ریخته و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم. آن را با نمک و فلفل مزه دار کرده و کنار می گذاریم.
آماده کردن استیک در حالت اول :باقیماندۀ پودر چیلی و گشنیز را روی استیک می پاشیم و آن را با نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم.
باقیماندۀ روغن زیتون را داخل یک تابه ریخته و آن را روی حرارت نسبتاً تند می گذاریم تا گرم شود. پس از داغ شدن بلافاصله استیک را داخل آن انداخته و سرخ می کنیم. میزان پخته شدن آن به سلیقۀ شما بستگی دارد.
آماده کردن استیک در حالت دوم :باقیماندۀ پودر چیلی و گشنیز را با نمک و فلفل و باقیماندۀ روغن زیتون مخلوط و داخل یک ظرف ریخته سپس گوشت استیک را خوب داخل مواد می غلتانیم تا کاملاً به مواد آغشته گردد.
حال آن را به مدت یک ساعت درون یخچال رها می کنیم تا مواد بخورد آن رود.
پس از طی این زمان گریل را خوب داغ می نماییم سپس حدود 3 تا 5 دقیقه یک طرف استیک را گریل نموده سپس آن را می چرخانیم و پشت آن را نیز بین 3 تا 4 دقیقه گریل می کنیم. میزان پخت استیک به سلیقۀ شما به مدت زمان گریل شدن بستگی دارد.

آماده کردن بشقاب

کاهو، تربچه و پیاز را داخل کاسۀ سس می ریزیم و آنها کاملاً مخلوط می کنیم تا به سس آغشته شوند. سالاد به سس آغشته شده را در بشقاب سرو قرار می دهیم. استیک را کنار آن گذاشته و سرو می کنیم.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا