طرز تهیه بادمجان با سس پستو

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای بادمجان با سس پستو
روغن زیتون برای سرخ کردن :1/2 پیمانهبادمجان با سس پستو

بادمجان بزرگ :2 عدد

نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم

برگ ریحان تازه :1/4 پیمانه

سیر خرد کرده :3 حبه

دانه کاج :2 قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان رنده شده :2 قاشق غذاخور
ی

Please, ورود or عضویت to view URLs content!


طرز تهیه بادمجان با سس پستو

برای تهیه بادمجان با سس پستو، ابتدا فر را روشن کنید تا داغ شود (دمایی که تنها فر را داغ کند، درجه اهمیت ندارد.)

به میزان 1/2 پیمانه روغن زیتون را در یک تابه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

پادمجان ها را از درازا به نصف کنید و پوست آن را به صورت یک درمیان بگیرید. این کار اجازه خواهد داد که گرما و روغن به آن بهتر نفوذ کند.

به آرامی بادمجان را با نمک و فلفل آغشته کنید و به آرامی از دراز و از قسمت پوست، بادمجان را در روغن داغ قرار دهید و پوست آن را سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند (10 دقیقه).

بادمجان را برگردانید و از طرف دیگر تنها به مدت 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید و از روی حرارت بردارید.

برای تهیه سس پستو، ریحان، سیر، دانه کاج ، پنیر پارمسان و در حدود نیمی از روغن زیتون را در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

این سس را بر روی بادمجان بریزید و به مدت 7 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.

بادمجان با سس پستو را از فر خارج نموده و سرو کنید.


Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 

برخی موضوعات مشابه

بالا