- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
![118.jpg](http://www.alamto.com/wp-content/uploads/2015/11/118.jpg)
بادمجان یکی از سیفیجاتی است که فواید بسیاری دارد همچنین مزه خوشمزهای نیز دارد. امروز برای شما عزیزان طرز تهیه بادمجان سرخ کرده را آموزش میدهیم.
مواد لازم :
- دو فنجان خرده نان خشک ساده
- دو بادمجان متوسط ، پوست کنده و برش داده شده
- چهار عدد تخم مرغ بزرگ
- سه قاشق غذاخوری آب
- نصف فنجان پنیر پارمسان کم چرب رنده شده
- یک فنجان پنیر موتزارلا رنده شده
ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت برابر 175 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
بادمجان را درون تخم مرغ مخلوط کرده و سپس خرده نان را اضافه کرده و هم میزنیم.
سپس یک لایه از این مخلوط روی ورق پخت پهن کرده و حدود 25 دقیقه درون فر قرار میدهیم تا سرخ شود.
سپس یک فنجان سس را درون ظرف پخت ریخته و بادمجانهای پخته شده را برش داده و روی سس پخش میکنیم و پس از آن یک فنجان دیگر سس و یک چهارم پنیر پارمیسان را ریخته و همین لایهها را دوباره تکرار میکنیم و به مدت 45 دقیقه درون فر قرار میدهیم.