طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 86
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
لیدی فینگر یک مدل بیسکویت اسفنجی، سبک و شیرین به شکل یک انگشت بزرگ است. این بیسکوییت ها را در دسرهای معروفی چون تیرامیسو، ترایفل و شارلوت به کار می برند. لیدی فینگرها را معمولا توی یک شربت قهوه یا اسپرسوی دم کشیده خیس می کنند و در دسرها به کار می برند.

مواد لازم:

  • آرد: سه چهارم پیمانه
  • نشاسته ذرت: 3 قاشق سوپ خوری
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ (به دمای محیط رسیده): 3 عدد
  • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری

1482567_937.jpg



طرز تهیه:

1. زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده های تخم مرغ را با هم زن بزنید.

2. به تدریج شکر را اضافه و مخلوط کنید.

3. مواد را با سرعت بالای هم زن بزنید تا سفت و پف کرده شوند.

4. زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و به خوبی با لیسک، مواد را مخلوط کنید.

5. آرد و نشاسته را الک کرده و به مواد اضافه کنید.

6. بیکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید.

7. مواد را با لیسک مخلوط کنید.

8. مواد را در کیسه پلاستیکی بریزید و نوک آن را با قیچی برش دهید. (می توانید از قیف قنادی نیز استفاده کنید.)

9. خمیر را مطابق شکل باریکه هایی به ضخامت و طول یک انگشت و با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پایپ کنید.

10. سینی را حدود 10 الی 11 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بیسکویت ها بپزند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا