طرز تهیه خاگینه گردو

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 182
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
fo4507.jpg


مواد لازم برای خاگینه گردو :

* تخم مرغ 4 عدد
* پودر گردو 8 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک سوم قاشق چایخوری
شیره خاگینه دو لیوان شکر و یک لیوان آب
* به ازای یک تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری سرپر پودر گردو (می شود یک قاشق پودر بادام و یک قاشق پودر گردو زد)

طرز تهیه خاگینه گردو :

من با چهار تخم مرغ درست کردم و هشت قاشق پودر گردو ریختم.
اول تخم مرغ ها را با همزن خوب هم می زنیم و خیلی کم وانیل اضافه می کنیم بعد پودر گردو را اضافه کرده و هم می زنیم و در تابه تفلون که روغن آن داغ شده می ریزیم و در آن را می گذاریم (چون گردو خیلی زود می سوزد پس حرارت را خیلی ملایم می کنیم، من داخل تابه دو طرفه درست کردم)
وقتی دو طرف آن سرخ شد خاگینه را برش زده و شربت خنک را روی خاگینه داغ می ریزیم و اجازه می دهیم تا شیره جذب شود.
در ضمن نباید روغنی که داخل تابه می ریزیم کم باشد چون خاگینه زود می سوزد.
اگر می خواهید این خاگینه را به مقدار زیاد و برای مهمانی درست کنید می توانید یک قاشق آرد و یک قاشق پودر گردو بزنید.
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    خاگینه گردو یک دسر خوشمزه خانگی است که سریع و راحت هم آماده می‌شود. این دسر را برای افطار تهیه کنید و از آن لـ*ـذت ببرید.

    مواد اولیه :

    • گردوی آسیاب شده 6 قاشق سوپخوری
    • تخم مرغ 2 عدد
    • آرد سفید 2 قاشق سوپخوری
    • شیر 4 قاشق سوپخوری
    • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
    • شکر 3 پیمانه
    • آب 1/5 پیمانه
    • گلاب نصف پیمانه
    • زعفران ساییده کمی
    • روغن مایع 4 قاشق سوپخوری
    1686857_108.jpg


    طرز تهیه شربت :

    1. آب و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت قرار بدید تا شکر حل بشه و بجوشه
    2. کمی زعفران ساییده بهش اضافه کنید
    3. سپس گلاب رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید چند قل بخوره و یکم غلیظ شه
    4. پس از آماده شدن شربت خاگینمون میذاریمش کنار تا کمی خنک بشه
    خاگینه گردو :

    1. تمامی مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم.توی ظرف جدا تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی میزنیم.شیر و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
    2. حالا مواد خشک رو به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم.
    3. ته قالب رو چرب میکنیم ( من ته قالب رو با یه قاشق کره آب شده و یه قاشق آرد سفید چرب میکنم.باعث میشه یه روغن جدا کننده بوجود بیاد و کیک و خاگینه هام راحت جدا شه)
    4. مواد رو توی قالب میریزیم و میذاریم توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزه.حدود 20 دقیقه الی نیم ساعت زمان میبره.وقتی چنگال روش میزنید نباید چیزی بهش بچسبه.
    5. بعد از پخت خاگینه ها که از داغی افتادن بهش شربتش رو اضافه میکنیم داخل قالب
    6. بسیار خوشمزه میشه حتما امتحان کنید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا