طرز تهیه دیپ پیتزای لقمه با سیر و پنیر

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 96
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
این مطلب به یک دیپ بسیار خوشمزه تعلق دارد که بدون شک همه آن را دوست خواهند داشت؛ البته اگر طعم و عطر سیر را دوست داشته باشید. این میان وعده با خمیر پیتزا و انواع پنیرها درست شده و بسیار هیجان انگیز به نظر می رسد.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
  • یک بسته پودر خمیر پیتزا
  • ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای
  • یک پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • نصف پیمانه پنیر ریکوتا رنده شده
  • یک چهارم پیمانه ریحان تازه خرد شده
  • ۶ حبه سیر خرد شده
  • یک قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
  • نصف پیمانه کره آب شده
  • یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1056224_763.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
1. پودر خمیر پیتزا را بر اساس دستور تهیه درج شده روی بسته آماده کنید.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. خمیر آماده شده را به ۱۲ تا ۱۴ رول ضخیم تقسیم کنید. دستتان را آردی کرده و خمیر را در دست باز کنید تا باریک شود، سپس آن را گره بزنید. همین مراحل را با بقیه خمیرها تکرار نمائید.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. کف قالب گرد را با روغن زیتون چرب کنید. گره های خمیری را دور تا دور ظرف در کنار هم بچینید. یک لایه پلاستیکی روی آن کشیده و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. در این فاصله، در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، پارمسان، ریکوتا، ریحان، سه حبه سیر و پرک فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6. در یک کاسه کوچک، کره را آب کرده و جعفری خرد شده و بقیه سیرها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7. پلاستیک روی خمیرها را برداشته، دیپ پنیری را در مرکز ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. با استفاده از قلم موی آشپزی، مخلوط سیر و جعفری و کره را روی سطح خمیر بمالید تا کاملا روی آنها را پوشش دهد. سپس قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
8. اگر سطح خمیر طلایی نشده بود، می توانید شعله بالا را روشن کرده و چند دقیقه دیگر آن را حرارت دهید.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
9. این دیپ پیتزا با مخلوط سیر و پنیر را پس از خنک شدن سرو کنید.​
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا