طرز تهیه راویولی گوشت و اسفناج (ایتالیا)

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 171
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
ravioli6.jpg




راویولی گوشت با اسفناج و پنیر



آرد سفید 3 لیوان . تخم مرغ 3 عدد . آب نصف لیوان . نمک نصف قاشق چایخوری

گوشت چرخ کرده 250 گرم . اسفناج خرد شده پخته شده نصف لیوان . جعفری 1 قاشق

کره 1 قاشق . پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم . سیر 1 حبّه



ravioli1.jpg




طرز تهیه: برای تهیه ی خمیر راویولی ابتدا آرد سفید و نمک را خوب باهم مخلوط کنید.



روی تخته ی آشپزی آرد را به صوت تپه ای کوچک دربیاورید و وسط آن گودالی درست کنید.



دو تخم مرغ را در داخل گودال آردی بیندازید و آرام آرام به کمک چنگال زرده ها را شکسته و درون آرد هم بزنید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا خمیر حاصل شود.



ravioli2.jpg




آب گرم را به آرامی به خمیر اضافه کنید و خوب آن را ورز دهید تا سفت شود.

حال روی خمیر را پوشانده و بگذارید تا 15 دقیقه استراحت کند.





ravioli3.jpg






مواد درون خمیر می تواند متفاوت باشد اما معروف ترین نوع آن مخلوط گوشت و اسفناج و پنیر است.



در حین استراحت خمیر، در تابه ای گوشت چرخ کرده را همراه با کره بریزید و سیر را روی آن رنده کرده و خوب تفت دهید.

سپس اسفناج، تخم مرغ، جعفری، نمک و پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید و 5 دقیقه تفت دهید.



حال مواد را از روی شعله بردارید و اجازه دهید تا کمی خنک شوند. یک کفگیر کوچک از مواد را برای تزیین کنار بگذارید.





ravioli4.jpg






پس از 15 دقیقه خمیر را بیرون بیاورید و به کمک وردنه آن را روی تخته آشپزی پهن کنید. ضخامت خمیر باید در حد 2 یا 3 میلی متر باشد. به کمک یک قاشق از مخلوط گوشت بردارید و روی خمیر ها قرار دهید.





ravioli5.jpg






حال یک طرف خمیر را برگردانید و با دست بهم بچسبانید. سپس به کمک چنگال در حاشیه ی آنها شیار ایجاد کنید. راویولی ها را در گوشه ای قرار دهید تا کمی خشک شوند.



حال قابلمه ای را پر از آب کرده و یک قاشق نمک در آن بریزید. قابلمه را روی گاز قرار دهید و هنگامی که جوشید راویولی ها را با دقت درون آن بیندازید. پس از 20 دقیقه می توانید آنها را از آب جوش دربیاورید.

آنها را در بشقاب بریزید و با موادی که قبلا کنار گذاشته اید به همراه سس دلخواه نوش جان کنید.





نکته: می توانید راویولی را پس از آبکش کردن به همراه پنیر در فر یا مایکروفر قرار داد تا حالت برشته پیدا کند. همچنین می توانید به جای جوشاندن، آنها را درون قابلمه ی پر از روغن بیندازید و سرخ کنید.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا