طرز تهیه رب زردآلو خوشمزه

°º¸кยzɠยภº°

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/25
ارسالی ها
7,055
امتیاز واکنش
20,087
امتیاز
869
محل سکونت
ارومیه
طرز تهیه رب زردآلو
مواد لازم
زردآلوی رسیده
3 کیلوگرم
نمک 3 قاشق مرباخوری

دستور تهیه:
  1. زردآلو‌ها را تمیز شسته و هسته‌ی آن‌ها را جدا کنید. سپس با کمی آب بر روی حرارت ملایم قرار دهید. میزان آب باید به اندازه‌ی ۱/۵ حجم زردآلو‌ها باشد، یعنی اگر قابلمه پر از زردآلو بود ۱/۵ حجم قابلمه را با آب پر کنید.
  2. صبر کنید تا زردآلو‌ها کمی پخته و نرم شوند و پوست آن‌ها به راحتی جدا شود.
  3. حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید زردآلو‌ها کمی خنک شوند.
  4. یک صافی روی درب کاسه‌ای قرار دهید و زردآلوی پخته را در آن بریزید.
  5. با پشت قاشق زردآلو‌ها را له کنید تا مانند سس رقیقی از صافی خارج شده و پوست آن گرفته شود.
  6. نمک را به زردآلو اضافه کرده، دوباره آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید که ته نگیرد.
  7. اجازه دهید زردآلو بجوشد و به غلظت مناسب برسد، سپس حرارت را خاموش کنید.
  8. پس از اینکه رب زردآلو خنک شد، آن را در ظرف شیشه‌ای دردار ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نکته: برای جلوگیری از کپک زدن رب زردآلو، پس از ریختن رب در ظرف مورد نظر روی آن مقداری روغن مایع مانند روغن کنجد بریزید تا هوا به داخل آن نفوذ نکند.

240263_104.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا