طرز تهیه رب زردآلو
مواد لازم
زردآلوی رسیده 3 کیلوگرم
نمک 3 قاشق مرباخوری
دستور تهیه:
مواد لازم
زردآلوی رسیده 3 کیلوگرم
نمک 3 قاشق مرباخوری
دستور تهیه:
- زردآلوها را تمیز شسته و هستهی آنها را جدا کنید. سپس با کمی آب بر روی حرارت ملایم قرار دهید. میزان آب باید به اندازهی ۱/۵ حجم زردآلوها باشد، یعنی اگر قابلمه پر از زردآلو بود ۱/۵ حجم قابلمه را با آب پر کنید.
- صبر کنید تا زردآلوها کمی پخته و نرم شوند و پوست آنها به راحتی جدا شود.
- حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید زردآلوها کمی خنک شوند.
- یک صافی روی درب کاسهای قرار دهید و زردآلوی پخته را در آن بریزید.
- با پشت قاشق زردآلوها را له کنید تا مانند سس رقیقی از صافی خارج شده و پوست آن گرفته شود.
- نمک را به زردآلو اضافه کرده، دوباره آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید که ته نگیرد.
- اجازه دهید زردآلو بجوشد و به غلظت مناسب برسد، سپس حرارت را خاموش کنید.
- پس از اینکه رب زردآلو خنک شد، آن را در ظرف شیشهای دردار ریخته و در یخچال نگهداری کنید.