۱. طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ
مواد لازم برای دو عدد ساندویچ
نمک ۳ قاشق غذا خوری + یک چهارم قاشق چایی خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری + ۱ قاشق چایی خوری
آب ۲ پیمانه
سـ*ـینه مرغ بدون استخوان ۱ عدد
فلفل پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
فلفل هندی یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه به مقدار کافی
شیر نیم پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
پودر سوخاری نیم قاشق چای خوری
آرد سه چهارم فنجان
شیر خشک ۱ قاشق غذا خوری
روغن بادام زمینی نیم پیمانه
نان همبرگر ۲ عدد
کره ۱ قاشق غذا خوری
خیار شور و گوجه و کاهو به مقدار لازم برای بین ساندویچ
زمان لازم برای تهیه ساندویچ ۲ ساعت
دستور تهیه
ساندویچ خوشمزه فیله مرغ آمادهی سرو است ...
۲. طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ با پنیر
مواد لازم اندازه مقدار کالری
سـ*ـینه مرغ ۱ عدد هر ۱۰۰ گرم ۲۰۰ کالری
فلفل دلمه ۱ عدد بزرگ هر ۱۰۰ گرم ۱۵ کالری
گوجه فرنگی ۱ عدد هر ۱۰۰ گرم ۱۵ کالری
پیاز ۲ عدد بزرگ هر ۱۰۰ گرم ۵ کالری
پنیر پارمسان ۳ قاشق غذاخوری هر ۱۰۰ گرم ۴۳۱ کالری
نمک و فلفل و آویشن مقداری هر ۱۰۰ گرم ۰ کالری
زنجفیل تازه (دلخواه) به اندازه یک بند انگشت هر ۱۰۰ گرم ۴۹ کالری
زمان لازم برای تهیه ساندویچ ۱ ساعت
طرز تهیه
ساندویچ خوشمزه فیله مرغ با پنیر آمادهی سرو است ...
مواد لازم برای دو عدد ساندویچ
نمک ۳ قاشق غذا خوری + یک چهارم قاشق چایی خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری + ۱ قاشق چایی خوری
آب ۲ پیمانه
سـ*ـینه مرغ بدون استخوان ۱ عدد
فلفل پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
فلفل هندی یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه به مقدار کافی
شیر نیم پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
پودر سوخاری نیم قاشق چای خوری
آرد سه چهارم فنجان
شیر خشک ۱ قاشق غذا خوری
روغن بادام زمینی نیم پیمانه
نان همبرگر ۲ عدد
کره ۱ قاشق غذا خوری
خیار شور و گوجه و کاهو به مقدار لازم برای بین ساندویچ
زمان لازم برای تهیه ساندویچ ۲ ساعت
دستور تهیه
- سـ*ـینهی مرغ را از وسط به دو قسمت نازکتر برش دهید و آن را درون یک کاسه بگذارید. ۲ پیمانه آب،۳ قاشق غذا خوری نمک و ۲ قاشق غذا خوری شکر را به آن اضافه کنید. در کاسه را ببندید و آن را به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
- پاپریکا، فلفل هندی و مقداری فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک با یکدیگر ترکیب کنید.
- شیر و تخم مرغ را در یک کاسه با هم ترکیب کنید و خوب بزنید.
- آرد، شیر خشک، پودر سوخاری و نمک و شکر باقی مانده را با یکدیگر ترکیب کنید و دو قاشق غذاخوری از مایع شیر را به آن اضافه کنید تا آردها کمی مرطوب شوند.
- یک تابه روی حرارت بگذارید و روغن بادام زمینی را درون آن بریزید.
- سـ*ـینهی مرغ را از آب جدا کنید و روی دستمال مخصوص آشپزخانه بگذارید تا آب آن گرفته شود سپس پاپریکا، فلفل هندی و مقداری فلفل سیاه روی آن بپاشید.
- سـ*ـینه مرغ را ابتدا درون ظرف شیر بزنید و سپس در ظرف آرد بگذارید تا دو طرف آن با آرد آغشته شود.
- دو طرف سـ*ـینهی مرغ را درون تابه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس آن را روی دستمالهای روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
- نان همبرگر را از وسط باز کنید و داخل آن را روی تابه با حرارت بگذارید تا برشته شود. سپس روی آن کره بمالید و کاهو یا خیارشور و یا گوجه بسته به ذائقهی خودتان روی نان بگذارید.
- سـ*ـینه مرغ سرخ شده را به نان اضافه کنید و روی آن را با تکهی دیگر نان بپوشانید.
ساندویچ خوشمزه فیله مرغ آمادهی سرو است ...
![237793_441.jpg](https://setare.com/files/fa/news/1397/12/15/237793_441.jpg)
۲. طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ با پنیر
مواد لازم اندازه مقدار کالری
سـ*ـینه مرغ ۱ عدد هر ۱۰۰ گرم ۲۰۰ کالری
فلفل دلمه ۱ عدد بزرگ هر ۱۰۰ گرم ۱۵ کالری
گوجه فرنگی ۱ عدد هر ۱۰۰ گرم ۱۵ کالری
پیاز ۲ عدد بزرگ هر ۱۰۰ گرم ۵ کالری
پنیر پارمسان ۳ قاشق غذاخوری هر ۱۰۰ گرم ۴۳۱ کالری
نمک و فلفل و آویشن مقداری هر ۱۰۰ گرم ۰ کالری
زنجفیل تازه (دلخواه) به اندازه یک بند انگشت هر ۱۰۰ گرم ۴۹ کالری
زمان لازم برای تهیه ساندویچ ۱ ساعت
طرز تهیه
- ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
- فلفل دلمه را نیز نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.
- سپس سـ*ـینهی مرغ را به صورت رشتههای باریک برش دهید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
- وقتی سـ*ـینهی مرغ سرخ شده گوجه فرنگی را اضافه کنید و یک تفت کوچک بدهید.
- در مرحلهی آخر پنیر پارمسان را به مواد اضافه کرده، با مواد مخلوط کنید و زیر اجاق را خاموش کنید.
- مواد آماده شده را بین نان باگت بگذارید و همراه با گوجه و خیار شور میل کنید.
ساندویچ خوشمزه فیله مرغ با پنیر آمادهی سرو است ...
![237792_528.jpg](https://setare.com/files/fa/news/1397/12/15/237792_528.jpg)
آخرین ویرایش توسط مدیر: