طرز تهیه سوهان عسلی ترد

  • شروع کننده موضوع تانیا80
  • بازدیدها 249
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

تانیا80

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/30
ارسالی ها
163
امتیاز واکنش
329
امتیاز
206
محل سکونت
Sweet dream home
موادلازم تهیه سوهان عسلی:
خلال بادام 2/1 پیمانه(150 گرم)

شکر یک پیمانه سرخالی(150 گرم)

عسل سفت سه قاشق سوپخوری پر(150 گرم)

روغن آبکرده 4 قاشق سوپخوری(100 گرم)

زعفران سائیده یک قاشق چایخوری

%D8%B3%D9%88%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D8%B3%D9%84%DB%8C.jpg




دستور پخت سوهان عسلی:
خلال بادام را می شوییم و در صافی می ریزیم و ته سینی را خوب چرب می کنیم بعد شکر و عسل و روغن را در ظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش می گذاریم،حرارت باید تند و یکنواخت باشد. گاهی بهم می زنیم تا شکر آب و طلایی شود. سپس بادام را داخل مایه می ریزیم و گاهی بهم می زنیم تا بادام نیز طلایی شود(سوهان عسلی را نباید زیاد بهم زد زیرا روغن آن جدا می شود)وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم و داخل مایه می ریزیم. برای امتحان از مایه کمی گوشه سینی می ریزیم وقتی فورا بسته شدسوهان عسلی آماده است.حرارت را خیلی ملایم می کنیم تا حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند. بعد از مایه با قاشق کوچک به فاصله روی سینی می ریزیم و فوری دو سه عدد خلال پسته روی آن قرار می دهیم،بعد از سرد شدن با کارد سوهانها را از سینی جدا می کنیم و در ظرف درداری محفوظ نگاه می داریم.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا