طرز تهیه شامی مراغه ای

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه شامی مراغه ا
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


meatball.jpg



مراغه‌ ای‌ ها در پخت کتلت و شامی مهارت خاصی دارند. اگر از طرفداران پرو پا قرص شامی هستید، حتماً این مدل مراغه‌ ای آن را می‌پسندید. غذایی خوشمزه و خوش‌ طعم که قطعاً در برنامه غذایی شما جای می‌گیرد.


مواد لازم برای تهیه شامی مراغه ای برای 4 نفر

300 گرم گوشت گوسفند
1عدد تخم‌مرغ
2 عدد سیب‌زمینی
2 عددپیاز
1 ق س سبزی معطر(برای آشنایی با واحد های اندازه گیری در آشپزی کلیک کنید)
به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه شامی مراغه ای :
1- گوشت را با یک عدد پیاز بگذارید خوب بپزد.

2- وقتی گوشت پخت آن را خوب بکوبید تا له شود.

3- یک پیاز دیگر را رنده کنید و آبش را بگیرید، سپس آن را روی گوشت بریزید.

4- سیب‌زمینی را هم رنده کنید و روی گوشت بریزید.

5- تخم‌مرغ را هم روی گوشت بریزید و با نمک، فلفل، زردچوبه و سبزی معطر موادتان را خوب مخلوط کنید.

6- در یک تابه مناسب روغن بریزید تا داغ شود. وقتی روغن خوب داغ شد، از موادتان به اندازه یک قاشق بزرگ بردارید و درون روغن بریزید و سرخ کنید.

نکته

برای شامی مراغه ای از جعفری خرد شده، ریحان خرد شده و یا هر سبزی معطری که مورد نظرتان است می توانید استفاده کنید.




منبع:برترین ها / مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا