طرز تهیه شامی پوک

♥MASTANE♥

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
4,316
امتیاز واکنش
3,789
امتیاز
546
محل سکونت
شیراز


fo2857.jpg


مواد لازم برای شامی پوک:


سـ*ـینه مرغ نیم کیلو
لپه نیم کیلو
تخم مرغ۵ عدد
مایه خمیریک و نیم قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبهبه میزان لازم
آرد نخودچینصف لیوان در صورت نیاز بیشتر از این مقدار
روغن مخصوص سرخ کردنبه میزان لازم



طرز تهیه شامی پوک :

ـ
لپه را به همراه نمک جداگانه بپزید و صبر کنید تا آب آن تبخیر و مقدار کمی آب داشته باشد .


ـ سـ*ـینه مرغ را هم جداگانه به همراه نمک و زردچوبه و یک قطعه دارچین و یک عدد برگ بو و یک عدد پیاز و آب کم بپزید . بعد از پختن آب مرغ تبخیر و به خورد گوشت رود ، دارچین و برگ بو را دور هم بیندازید .


مایه خمیر را در کمی آب نیم گرم بریزید تا حل شود مقدار آب به حدی باشد که فقط مایه خمیر گلوله نشود .


ـ
لپه و گوشت را پس از سرد شدن با چرخ گوشت سه با چرخ کنید .

ـ
مایه خمیر که پف کرد و شبیه کف شدبه لپه و گوشت اضافه کنید .


ـ تخم مرغ و فلفل قرمز و سیاه و آرد نخودچی و زعفران را هم به مایه اضافه کنید .خوب باهم مخلوط شود و حسابی چنگ بزنید .نیم ساعت صیر کنید و سپس از مایه گلوله هایی به بزرگی گردو بردارید و وسط آنرا با انگشت سوراخ کرده و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید . چنانچه شامی بعد از سرخ کردن ترک برداشت کمی آرد نخودچی اضافه کنید .چون تمامی مواد پخته شده است نیازی نیست که زیاد سرخش کنید .


ـ به علت وجود مایه خمیر این شامی پف می کند و کاملاٌ ترد میشود . اما در مورد انتخاب مایه خمیر دقت کنید قبلا هم نوشته بودم .مایه خمیر را حتما در یخچال نگهداری کنید تا بهتر کیفیتش را حفظ کند اگر مایه خمیر در آب کف نکند یعنی از تاریخ مصرفش گذشته وعمل نمی کند .


با این مقدار داده شده ۴۰ عدد شامی پوک درست میشود که حداقل این غذا برای ۱۰ نفر است .در صورتی که تعداد نفرات کم است مایه اولیه را نصف و یا یک چهارم در نظر بگیرید ولی اگر میخواهید این شامی خوب از آب در آید در مقادیر داده شده هیچ تغییری ندهید


مراحل تهیه شامی پوک

fo2858.jpg


fo2859.jpg


fo2860.jpg
fo2861.jpg


 

برخی موضوعات مشابه

بالا