طرز تهیه شاکشوکا؛ تخم مرغ پخته خوشمزه

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 81
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
healthy-baked-eggs-tomato.jpg


تخم مرغ یک غذای سالم و غنی از مواد مغذی است اما متاسفانه خیلی از ما مزه آن را نمی پسندیم و همین موضوع باعث می شود که از خواص تخم مرغ برای سلامت محروم شویم.


به گزارش آلامتو و به نقل از مجله تناسب اندام؛ اگر در جستجوی یک راه جدید برای لـ*ـذت بردن از تخم مرغ هستید، این غذای سنتی خاورمیانه به نام « شاکشوکا » را امتحان کنید که می تواند به عنوان یک صبحانه مخصوص بهار یا یک شام برای بعد از تمرین، رضایت شما را جلب کند. با بیش از ۲۰ گرم پروتئین و تقریبا ۴۰ درصد از فیبر توصیه روزانه شما، این وعده ۳۵۰ کالری، شامل تخم مرغ های کاملا پخته شده شناور در حمامی از سس گوجه فرنگی معطر و تند می باشد. به منظور افزایش ارزش تغذیه ای آن، لوبیای گاربانزو برای پروتئین بیشتر اضافه می شود و برگ چغندر، ویتامین A،C و آهن به این غذا اضافه می کند.


تخم مرغ پخته شده با گوجه فرنگی، برگ چغندر و نخود

مواد لازم


  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۴ حبه سیر خرد شده
  • ۱ پیاز سفید خرد شده
  • ۱/۲ فنجان نخود خیسانده شده و آب گرفته
  • ۱ قوطی گوجه فرنگی خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری زیره
  • ۱٫۵ قاشق چایخوری دارچین
  • ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری تکه های فلفل قرمز
  • ۲ فنجان برگ چغندر قرمز یا سوئیسی خرد شده
  • ۶ عدد تخم مرغ
  • ریحان تازه برای تزئین

روش تهیه

  1. فر را از قبل تا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. روغن را در تابه مخصوص فر روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید. نخود را اضافه کرده و برای ۳ دقیقه دیگر سرخ کنید.
  3. گوجه فرنگی خرد شده، زیره، دارچین، پاپریکا، تکه های فلفل قرمز را اضافه کرده و به جوش آورید. حرارت را پایین بیاورید تا به مدت ۱۰ دقیقه آهسته بجوشد.
  4. برگ چغندر را اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه حرارت دهید.
  5. شش سوراخ کوچک در مخلوط گوجه فرنگی و برگ چغندر ایجاد کنید و تخم مرغ ها را به آرامی به تابه اضافه کنید.
  6. تابه را درون فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا هنگامی که سفیده ها سفت شوند، بپزید.
  7. از فر بیرون بیاورید، روی آن ریحان بریزید و سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
150
بالا