مواد لازم:
بادام خام و با پوست یک و نیم پیمانه
آب خالص یک پیمانه ( برای خیساندن و جوشاندن بادامها )
آب خالص 4 پیمانه
اسانس وانیل نصف قاشق چایخوری
عسل یا شیرینکننده گیاهی استویا به میزان لازم
طرز تهیه:
بادامهاي خام و با پوست را با کمي آب جوش خيس کرده و پوست آنها را بگيريد. بعد از پوست گرفتن با يک پيمانه آب به مدت حداقل 8 تا 12 ساعت خيس کنيد. بعد از اين مدت که بادامها خوب خيس خورد، آنها را با چهار پيمانه آب خالص و تازه داخل دستگاه مخلوطکن ريخته و دستگاه را روشن کنيد تا بادامها و آب خوب مخلوط شوند. وانيل را نيز اضافه کرده و مخلوط کنيد. اگر شير بادام را شيرين دوست داريد، عسل را نيز اضافه کرده و دوباره دستگاه را روشن کنيد تا خوب مخلوط شود. بعد از مخلوط کردن بايد شير بادام را از صافي عبور دهيد. براي داشتن شيربادام با کيفيت ميتوانيد آن را از چند لايه تنظيف عبور دهيد
بادام خام و با پوست یک و نیم پیمانه
آب خالص یک پیمانه ( برای خیساندن و جوشاندن بادامها )
آب خالص 4 پیمانه
اسانس وانیل نصف قاشق چایخوری
عسل یا شیرینکننده گیاهی استویا به میزان لازم
طرز تهیه:
بادامهاي خام و با پوست را با کمي آب جوش خيس کرده و پوست آنها را بگيريد. بعد از پوست گرفتن با يک پيمانه آب به مدت حداقل 8 تا 12 ساعت خيس کنيد. بعد از اين مدت که بادامها خوب خيس خورد، آنها را با چهار پيمانه آب خالص و تازه داخل دستگاه مخلوطکن ريخته و دستگاه را روشن کنيد تا بادامها و آب خوب مخلوط شوند. وانيل را نيز اضافه کرده و مخلوط کنيد. اگر شير بادام را شيرين دوست داريد، عسل را نيز اضافه کرده و دوباره دستگاه را روشن کنيد تا خوب مخلوط شود. بعد از مخلوط کردن بايد شير بادام را از صافي عبور دهيد. براي داشتن شيربادام با کيفيت ميتوانيد آن را از چند لايه تنظيف عبور دهيد