طرز تهیه عرق نعنا دو آتشه خانگی خوش عطر

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه عرق نعنا دو آتشه خانگی خوش عطر
تهیه عرق نعنا در خانه راحت و به صرفه است. در این مطلب روشی ساده برای تهیه عرق نعنای خانگی دو آتیشه توضیح داده شده است. از این روش برای تهیه سایر عرق های گیاهی نیز می توان استفاده کرد.
عرق نعنا همان آب معطری است حاوی اسانس و رایحه گیاه نعنا که از فرآیند تبخیر و تقطیر بدست می‌آید.



%D8%B9%D8%B1%D9%82-%D9%86%D8%B9%D9%86%D8%A7.jpg


عرق نعنا دو آتیشه چیست ؟
اگر میزان نعنا نسبت به آب بیشتر باشد، اسانس و رایحه بیشتری در مولکولهای تقطیر شده آب جمع می شود که به اصطلاح به آن عرق نعناع دو آتیشه می گویند.

هرچه عرق نعنا بوی بیشتری داشته باشد، یعنی اسانس بیشتری در مولکولهای آب وجود دارد و خواص درمانی بیشتری دارد.

بنابراین خاصیت ضد نفخ و ضد درد عرق نعناهای دو آتشه، به مراتب از انواع معمولیشان بیشتر است.



مواد و لوازم مورد نیاز
قابلمه بزرگ در دار که دربش انحنا داشته باشد

ظرف کوچکتر از قابلمه که تحمل دمای بالا را داشته باشد مثل کاسه استیل

سبزی نعنا به مقدار کافی

آب

شبشه رنگی



Mint-extract-3.jpg




روش تهیه عرق نعنا خانگی دو آتشه
نعناها را با ساقه شان به خوبی بشوئید.

برگهای سیاه و له شده نعنا را جدا کرده و بقیه را در قابلمه ای بزرگ بریزید.
هر چه قابلمه بزرگتر باشد میزان بیشتری از مایعات تقطیر می شود.

در قابلمه بزرگ به قدری آب بریزید که به اندازه یک بند انگشت روی نعناها را بگیرد.

دقت کنید قابلمه بزرگ تا جایی از آب پر شود که از ارتفاع ظرف کوچک پایین تر گردد. چون اگر آب به ظرف کوچک نزدیک باشد، ممکن است داخل عرق بریزد.

ظرف کوچکتر را در مرکز قابلمه روی نعناها قرار دهید.

هنگامی که آب می جوشد، عصاره نعنا و بخار آب در این ظرف جمع می شود.

نکته : بهتر است ظرف کوچکتر را به کمک پایه فلزی یا آجر کمی بالا بیاورید.

درب قابلمه بزرگ را برعکس رویش بگذارید تا بخار آب به مرکز هدایت شده، یک جا جمع و در ظرف کوچک بریزد.

چند قطعه یخ یا آب سرد روی درب قابلمه قرار دهید تا سرعت سرد شدن بخار را زیاد و تبدیل آن به مایع سریعتر انجام شود.

نکته : اگر درب قابلمه شما منحنی نیست، می توانید با فویل قسمتی منحنی شکل درست کرده و روی در قرار دهید.

شعله زیر قابلمه را روشن کرده و وقتی آب جوشید زیر آن را کم کنید.

نکته : دقت کنید زمان جوشیدن، قطرات آب ناخالص درون ظرف کوچک نریزد.

آب و نعنا را تا جایی که امکان دارد بجوشانید اما مراقب باشید آب قابلمه تمام نشود.

عرق گیری چند ساعتی طول می کشد.

نکته : بهتر است عرق نعنا را در شیشه رنگی بریزید تا مانع رسیدن نور خورشید به آن و افزایش طول عمر آن شود.



Mint-extract-1.jpg




با این روش می توانید عرق گیاهان دیگر چون شوید، کاسنی و … را هم تهیه کنید.



خواص عرق نعنا
عرق نعنا آب معطری است که حاوی برخی خواص برگ نعنا است.

عرق نعنا مصارف مختلفی دارد. برخی از آن به عنوان طعم دهنده غذا یا نوشیدنی استفاده می کنند.

عرق نعناع دارای خواص بسیاری است که میتوان به خاصیت ضد نفخ و ضد درد آن اشاره کرد.

بهتر است که عرق نعناع را دوست خود بدانید و بعد از غذا یک لیوان از آن را برای هضم بهتر غذا و جلوگیری از دل درد و نفخ بنوشید.

همچنین میتوانید از عرق نعناع به عنوان دهان شویه استفاده کنید تا از بوی بد دهان خلاص شوید.

یکی از بهترین خواص عرق نعناع خاصیت آرامش بخشی آن است که باعث کمتر شدن استرس و به آرامش رسیدن ذهن است.

در ضمن افرادی که در طول روز دچار دچار خستگی می شوند اگر مقداری عرق نعناع بخورند، حال عمومی بهتری خواهند داشت.



مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
150
بالا