طرز تهیه فطایر پنیری

  • شروع کننده موضوع DEAD_QUEEN
  • بازدیدها 110
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

DEAD_QUEEN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/07
ارسالی ها
12,060
امتیاز واکنش
36,145
امتیاز
1,108
سن
22
محل سکونت
کرج
فطایر پنیری یک غذای عربی است که می توانید مواد داخل آن را به دلخواه خودتان انتخاب کنید. اما این فطایر که با ترکیبی از پنیر و نعنا درست می شود طعمی متفاوت و به یاد ماندنی خواهد داشت. انتخاب نوع پنیر بستگی به خودتان دارد می توانید پنیر موزارلا یا ریکوتا و یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید در مواد به کار ببرید.



مواد مورد نیاز:


۳۰۰ گرم پنیر خامه ای


جعفری تازه


نعنا تازه


۱ عدد تخم مرغ


½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه


½ قاشق چای خوری سیاه دانه


مواد خمیر:


۲ و نیم پیمانه آرد


½ قاشق چای خوری نمک


۱ و نیم قاشق چای خوری مایه خمیر


۲ قاشق چای خوری شکر


۱ الی ۲ قاشق چای خوری روغن


۱ پیمانه آب ولرم


cook-2-450x600.jpg



پنیر را در قطعات کوچک خرد کنید.


در آب سرد قرار داده سپس از آب بیرون آورده و له کنید.


تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید.


cook-3-600x384.jpg



داخل ظرف جداگانه ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر را با هم ترکیب کنید.


روغن را اضافه کرده و هم بزنید، آب را اضافه کرده و هم بزنید. سپس به مدت ۳ الی ۴ دقیقه خمیر را ورز دهید.


خمیر را داخل ظرف چربی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید.


cook-4-600x400.jpg



cook-5-600x400.jpg



روی سطحی که می خواهید خمیر را درست کنید کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید.


سپس خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کنید و با وردنه به شکل تخم مرغی در بیاورید.


۱ قاشق غذاخوری مواد در مرکز خمیر بریزید.


cook-6-600x297.jpg
cook-7-600x279.jpg



لبه های خمیر را به شکل مورب تا کرده و به هم وصل کنید تا خمیر به شکل قایق در بیاید.


بعد از درست کردن خمیرها آن ها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.


سپس روی آن ها را کره بمالید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.


cook-1-600x480.jpg





منبع:سایت بدونیم
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
150
بالا