فطایر پنیری یک غذای عربی است که می توانید مواد داخل آن را به دلخواه خودتان انتخاب کنید. اما این فطایر که با ترکیبی از پنیر و نعنا درست می شود طعمی متفاوت و به یاد ماندنی خواهد داشت. انتخاب نوع پنیر بستگی به خودتان دارد می توانید پنیر موزارلا یا ریکوتا و یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید در مواد به کار ببرید.
مواد مورد نیاز:
۳۰۰ گرم پنیر خامه ای
جعفری تازه
نعنا تازه
۱ عدد تخم مرغ
½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
½ قاشق چای خوری سیاه دانه
مواد خمیر:
۲ و نیم پیمانه آرد
½ قاشق چای خوری نمک
۱ و نیم قاشق چای خوری مایه خمیر
۲ قاشق چای خوری شکر
۱ الی ۲ قاشق چای خوری روغن
۱ پیمانه آب ولرم
پنیر را در قطعات کوچک خرد کنید.
در آب سرد قرار داده سپس از آب بیرون آورده و له کنید.
تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید.
داخل ظرف جداگانه ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر را با هم ترکیب کنید.
روغن را اضافه کرده و هم بزنید، آب را اضافه کرده و هم بزنید. سپس به مدت ۳ الی ۴ دقیقه خمیر را ورز دهید.
خمیر را داخل ظرف چربی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید.
روی سطحی که می خواهید خمیر را درست کنید کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید.
سپس خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کنید و با وردنه به شکل تخم مرغی در بیاورید.
۱ قاشق غذاخوری مواد در مرکز خمیر بریزید.
لبه های خمیر را به شکل مورب تا کرده و به هم وصل کنید تا خمیر به شکل قایق در بیاید.
بعد از درست کردن خمیرها آن ها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
سپس روی آن ها را کره بمالید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
منبع:سایت بدونیم
مواد مورد نیاز:
۳۰۰ گرم پنیر خامه ای
جعفری تازه
نعنا تازه
۱ عدد تخم مرغ
½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
½ قاشق چای خوری سیاه دانه
مواد خمیر:
۲ و نیم پیمانه آرد
½ قاشق چای خوری نمک
۱ و نیم قاشق چای خوری مایه خمیر
۲ قاشق چای خوری شکر
۱ الی ۲ قاشق چای خوری روغن
۱ پیمانه آب ولرم
![cook-2-450x600.jpg](http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-2-450x600.jpg)
پنیر را در قطعات کوچک خرد کنید.
در آب سرد قرار داده سپس از آب بیرون آورده و له کنید.
تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید.
![cook-3-600x384.jpg](http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-3-600x384.jpg)
داخل ظرف جداگانه ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر را با هم ترکیب کنید.
روغن را اضافه کرده و هم بزنید، آب را اضافه کرده و هم بزنید. سپس به مدت ۳ الی ۴ دقیقه خمیر را ورز دهید.
خمیر را داخل ظرف چربی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید.
![cook-4-600x400.jpg](http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-4-600x400.jpg)
![cook-5-600x400.jpg](http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-5-600x400.jpg)
روی سطحی که می خواهید خمیر را درست کنید کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید.
سپس خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کنید و با وردنه به شکل تخم مرغی در بیاورید.
۱ قاشق غذاخوری مواد در مرکز خمیر بریزید.
![cook-6-600x297.jpg](http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-6-600x297.jpg)
![cook-7-600x279.jpg](http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-7-600x279.jpg)
لبه های خمیر را به شکل مورب تا کرده و به هم وصل کنید تا خمیر به شکل قایق در بیاید.
بعد از درست کردن خمیرها آن ها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
سپس روی آن ها را کره بمالید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
![cook-1-600x480.jpg](http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-1-600x480.jpg)
منبع:سایت بدونیم