- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
![47333_662.jpg](http://atairan.com/files/fa/news/1395/6/2/47333_662.jpg)
دستور پخت كيفِلِتي (ایتالیایی) آشپزي ملل
مواد لازم:
سيب زميني ٥٠٠ گرم
آرد 00 ١٥٠ گرم
كره ٤٠ گرم
تخم مرغ ١ عدد
شكر ٥ گرم
نمك ٥ گرم
فلفل سياه آسياب شده به ميزان لازم
روغن زيتون ٧٠٠ گرم
این مواد اولیه ی ذکر شده برای ٤نفر است. در صورت تمایل می توانید مواد را کم و زیاد کنید.
طرز تهيه:
ابتدا سيب زميني ها را پخته بعد از سرد شدن پوست ميكنيم
آنها را خرد كرده و در يك كاسه بزرگ ميريزيم
آرد ، نمك، شکر و فلفل را اضافه میکنیم با دست شروع به هم زدن و ورز دادن می کنیم
خمیر حاصله را با کمک وردنه روی سطحي که از قبل آرد ریخته ایم،پهن می کنیم
با کمک قالب گِرد،دایره هایی به قطر ۶ سانتی متر بر روی خمیر ایجاد می کنیم
از وسط تا کرده لبه هاي آن را بهم مي چسبانيم و با دست از وسط فشار می دهیم
تا هلالی شكل شود
روغن زيتون را روي گاز ميگذاريم وقتيكه داغ شد ،
هلال هاي سيب زميني را در آن مي گذاريم تا سرخ شود
وقتيكه طلايي رنگ شد با كمك قاشق چاكدار از روغن در مي آوريم
و بر روي كاغذ مي گذاريم تا روغن آنرا جذب كند.
آرد 00 ١٥٠ گرم
كره ٤٠ گرم
تخم مرغ ١ عدد
شكر ٥ گرم
نمك ٥ گرم
فلفل سياه آسياب شده به ميزان لازم
روغن زيتون ٧٠٠ گرم
این مواد اولیه ی ذکر شده برای ٤نفر است. در صورت تمایل می توانید مواد را کم و زیاد کنید.
طرز تهيه:
ابتدا سيب زميني ها را پخته بعد از سرد شدن پوست ميكنيم
آنها را خرد كرده و در يك كاسه بزرگ ميريزيم
آرد ، نمك، شکر و فلفل را اضافه میکنیم با دست شروع به هم زدن و ورز دادن می کنیم
خمیر حاصله را با کمک وردنه روی سطحي که از قبل آرد ریخته ایم،پهن می کنیم
با کمک قالب گِرد،دایره هایی به قطر ۶ سانتی متر بر روی خمیر ایجاد می کنیم
از وسط تا کرده لبه هاي آن را بهم مي چسبانيم و با دست از وسط فشار می دهیم
تا هلالی شكل شود
روغن زيتون را روي گاز ميگذاريم وقتيكه داغ شد ،
هلال هاي سيب زميني را در آن مي گذاريم تا سرخ شود
وقتيكه طلايي رنگ شد با كمك قاشق چاكدار از روغن در مي آوريم
و بر روي كاغذ مي گذاريم تا روغن آنرا جذب كند.