کیک و شیرینی طرز تهیه مارشمالو خانگی

  • شروع کننده موضوع pegahrohii
  • بازدیدها 164
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

pegahrohii

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2020/04/04
ارسالی ها
6
امتیاز واکنش
3
امتیاز
11
طرز تهیه مارشمالو خانگی
مارشمالو خوراکی بسیار خوشمزه ای می باشد که طرفداران زیادی به خصوص در بین بانوان دارد اما بهترین پیشنهاد ما برای شما این است که خودتان دست به کار شوید و با یک دستور پخت خانگی مارشمالو فوق العاده خوشمزه ای را درست کنید.


طرز تهیه مارشمالو


مواد مورد نیاز برای مارشمالو

یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل نیاز داریم تا به سراغ مابقی مواد لازم برای یک مارشمالو خانگی برویم ، ادامه این مطلب این مواد را مشاهده خواهید نمود:

عصاره وانیلیک قاشق غذا خوری
ژلاتین 3قاشق غذاخوری
آب سرد1 فنجان
شکر دانه ریز 2 فنجان
شربت غلیظ شده یا عسل2/1 پیمانه
سفیده تخم مرغ2 عدد
نمکمقداری
پودر قند1/3 فنجان
نشاسته ذرت3 قاشق غذاخوری
آموزش کامل برای درست کردن مارشمالو در منزل
ابتدا شربت غلیظ یا عسل را با نصف فنجان آب و شکر در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

در این میان ژلاتین را در باقیمانده آب حل کرده و کنار بگذارید. بعد از اینکه دانه های شکر حل شد ژلاتین و افزوده و اجازه دهید همه مواد برای 30 ثانیه باهم بجوشد، سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

مارشمالو خانگی


در مرحله بعد سفیده ها را در ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا سفت شود، سپس مخلوط ژلاتین را اضافه کنید و در همین حین به هم زدن ادامه دهید تا همه مواد را با هم مخلوط شود و حجم آن زیاد گردد.

در ادامه وانیل را افزوده و برای 5 الی 7 دقیقه مواد را هم بزنید تا خمیر مارشمالو آماده شود. قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی پوشانده و چرب کنید، سپس کمی پودر قند بپاشید. خمیر مارشمالو را در قالب بریزید و روی آن را صاف کنید، سپس نشاسته ذرت و پودر قند را مخلوط کرده و روی آن بپاشید. بعد از اینکه مارشمالو خنک شد آن را از قالب بیرون آورده و بعد از برش زدن سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد مارشمالو
 

برخی موضوعات مشابه

بالا