طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی

♥MASTANE♥

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
4,316
امتیاز واکنش
3,789
امتیاز
546
محل سکونت
شیراز


fo2723.jpg


با پخته شدن آرام سیب‎ها‎ی تازه همراه با آب سیب، شکر و آب‎لیمو، مارمالاد سیب کاراملی لطیفی همانند ابریشم را برای شما ممکن میسازد. پودر دارچین طعم گرم و فوق العاده‎ای را به آن می‎بخشد.


نکته‎ای برای منجمد کردن مارمالاد :


مدت زمان فریز نگاه داشتن مارمالاد :


تا 10 ماه. مارمالاد میوه پس از مدتی در فریزر تغییر رنگ می‎دهد و تیره می‎شود.


مناسب برای: 96 نفر

هر نفر:
1 قاشق سوپ خوری


مقدار به دست آمده :
6 شیشهی مربای نیم لیتری


زمان آماده‎سازی:
45 دقیقه


زمان پخت:
2 ساعت


زمان به عمل آمدن مارمالاد:
5 دقیقه


مواد لازم :

سیب 2 کیلو
آب سیب 3 پیمانه
شکرقهوه ای1/2 و1 پیمانه
شکر1/2 پیمانه
آب لیمو2 قاشق سوپ خوری
پودر دارچین1/2 قاشق چای‎خوری


طرز تهیه :

1 - سیب ها را به چهار قسمت برش زده، هستهها و قسمت سفت وسط آن را خارج کنید.
در یک قابلمه‎ 8 الی 10 لیتری گود سیبها و آب سیب را ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. پس از اینکه به جوش آمد بین 30 الی 35 دقیقه یا تا هنگامی که سیب‎ها پخته شوند، بگذارید تا بپزند.

2 - مخلوط حاصل را با مخلوط کن یا دستی هم بزنید. هستهها و پوست‎های باقی‎مانده را جدا نمایید. مقدار حاصله 7 و ½ لیوان خواهد بود که باید آن را به قابلمه برای ادامه‎ پخت برگردانید.

3 - شکر قهوه‎ای، آب لیمو، شکر و پودر دارچین را به آن افزوده و بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه شروع به جوشیدن کرد، بگذارید برای 90 الی 105 دقیقه تا هنگامی که غلیظ شود بپزد.

4 - مارمالاد سیب کاراملی داغ را در شیشههای مربای نیم لیتری بریزید و کمی از سر آن را خالی بگذارید. لبه‎ ظرف را تمیز کنید و در آن را با سرپوش محکم ببندید.

5 - شیشه‎های پر‎شده از مربا را در قابلمه‎ها‎یی که از قبل با آب جوش پر شدهاند به مدت 5 دقیقه قرار دهید. پس از آن شیشه‎های مربا را از قابلمه بیرون آورده و بگذارید تا سرد شوند.


هنگامی پخته شدن مارمالاد میوه به پایان می‎رسد که به اندازهی کافی غلیظ شده باشد.

منبع : seemorgh.com
 
  • پیشنهادات
  • برخی موضوعات مشابه

    بالا