طرز تهیه مربا و مارمالاد نارنگی؛ خوشمزه و خلاقانه
مجله آرگا:
مربای نارنگی
مواد مورد نیاز
طرز تهیه مربای نارنگی
مراحل تهیه مربای نارنگی
مجله آرگا:
نارنگی سرشار از منیزیم، فسفر، کلسیم، ویتامینهای C.، A.، B۱، B۲ و … میباشد و میوه ترش و شیرین با عطر و طعم عالی میباشد، که برای تهیه مربا و مارمالاد میتوان از این میوه استفاده کرد. در این مطلب طرز تهیه مربای نارنگی و نحوه پخت مارمالاد نارنگی را برای علاقمندان به تهیه انواع مربا و مارمادلاد به اشتراک خواهیم گذشت، که امیدواریم مورد پسندتان واقع گردد.
مربای نارنگی
درست کردن مربا از مرکبات باعث ایجاد طعمهای متفاوت و بسیار خوشمزهای میشود، در آموزشهای گذشته با تهیه مربای پرتغال، مربای پوست پرتقال آشنا شدید در این مطلب شما را با مربای دیگر خانواده پرتقال یعنی نارنگی آشنا میسازیم.
مواد مورد نیاز
- نارنگی: یک کیلو
- شکر: یک کیلو
- زعفران دم کشیده: نصف استکان
- وانیل: به مقدار کمی
۱. ابتدا نارنگیها را بشویید، بعد از پوست گرفتن، آنها را به صورت حبه حبه جدا کنید.
۲. یک کیلو شکر را به همراه آب (به میزان کافی) درون قابلمه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید، پس از به جوش آمدن آب، نارنگیهای حبه حبه شده را به آن اضافه کنید، تا بپزد.
۲. یک کیلو شکر را به همراه آب (به میزان کافی) درون قابلمه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید، پس از به جوش آمدن آب، نارنگیهای حبه حبه شده را به آن اضافه کنید، تا بپزد.
مراحل تهیه مربای نارنگی
۳. در ادامه طرز تهیه مربای نارنگی باید دقیقه ۱۰ بیش از برداشتن قابلمه از روی حرارت، وانیل و زعفران دم کشیده را به آن اضافه کنید.
۴. پس از پختن کامل نارنگیها و غلظت پیدا کردن، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
۵. حال مربای نارنگی آماده شده است، پس از سرد شدن کامل مربا، آن را درون ظرف شیشهای در بسته بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
۴. پس از پختن کامل نارنگیها و غلظت پیدا کردن، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
۵. حال مربای نارنگی آماده شده است، پس از سرد شدن کامل مربا، آن را درون ظرف شیشهای در بسته بریزید و داخل یخچال قرار دهید.