طرز تهیه مانیکوتی اسفناج با سس گوجه

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 100
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
مواد لازم برای مانیکوتی اسفناج با سس گوجه

8 عددلولۀ پاستا
1 قاشق چای خوری روغن زیتون
425 گرم پنیر ریکوتا
کم چرب1 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
1 قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده
280 گرم اسفناج
2 پیمانه سس مارینارا
1 قاشق چای خوری پونه خشک شده
2 قاشق سوپ خوری خامه

-اسفناج-با-سس-گوجه.jpg


طرز تهیه مانیکوتی اسفناج با سس گوجه

فر را روی 190 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و بگذارید گرم شود. در یک قابلمۀ بزرگِ آب و نمک، لوله های پاستا را بپزید (طبق دستورالعمل روی بسته). سپس آن را آبکش کنید و روی سینی فر که از قبل چرب شده است بگذارید. در یک کاسۀ متوسط، پنیر ریکوتا، نصف پیمانه پارمزان و پوست لیمو را مخلوط کنید، اسفناج را روی آن بریزید و هم بزنید و نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید.محتویات کاسه را به یک کیسۀ پلاستیکی منتقل کنید و آن ها را در یک گوشۀ پلاستیک جمع کنید، سپس با قیچی یک سوراخ کوچک در آن ایجاد کنید و سپس هر دو طرف لوله های پاستا را با این مخلوط پر کنید. لوله های پر شده را داخل ظرف بگذارید.در یک کاسۀ متوسط، سس مارینارا، پونه و خامه را مخلوط کنید. سس را به طور یکنواخت روی پاستاها بریزید و نصف پیمانه پارمزان را هم روی آن پخش کنید و داخل فر بگذارید. حدود 30 دقیقه داخل فر بماند تا روی پارمزان قهوه ای شود. بعد از پختن، 5 دقیقه صبر کنید سپس سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
150
بالا