دستور پخت طرز تهیه میگو کبابی

  • شروع کننده موضوع rahi
  • بازدیدها 93
  • پاسخ ها 4
  • تاریخ شروع

rahi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/12
ارسالی ها
387
امتیاز واکنش
585
امتیاز
0



Please, ورود or عضویت to view URLs content!

این بار میگوی کبابی را اینگونه درست کنید

مواد لازم برای میگو کبابی :

* میگوی بزرگ ۱۶ تا ۲۰ عدد (تقریبا ۴۵۰ گرم)
روغن زیتونبه مقدار لازم
نمکیک چهارم فاشق چایخوری
کره۳ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده۳ حبه
پیازچه خرد شده برای تزیین۱ قاشق چایخوری
* سیخ کبابی بامبو۲۰ عدد



*
برای آماده کردن میگو کافی است که سر آن را جدا کرده و رگ سیاه را با احتیاط دربیاورید. می توانید دم میگو را نبرید و نگه دارید.



*
سیخ های کبابی بامبو را برای حدود ۳۰ دقیقه قبل از شروع طبخ در آب خیس کنید.



طرز تهیه:

دستگاه گریل را برای حرارت بالا آماده کنید، یک طرف دستگاه باید سرد باشد و شعله یا زغال آن روشن نشود.


در حالی که گریل دارد گرم می شود، میگوها را به سیخ بکشید. از دم آن ها شروع کرده و به آرامی سیخ را تا انتهای گوشت میگو پیش ببرید. حالا میگو را به روغن زیتون آغشته کرده و کمی نمک روی آن بپاشید.


کره و سیر در یک کاسه مخصوص مایکروویو ریخته و آن ها را داخل ماکروویو گرم کنید تا کره ذوب و داغ شود. (می توانید برای گرم کردن به جای مایکروویو از اجاق گاز استفاده کنید)

سیخ ها را روی گریل در قسمتی که شعله یا زغال است چیده و انتهای سیخ را طوری قرار بدهید که در قسمت خنک دستگاه باشد. هر طرف میگو باید برای حدود ۲ دقیقه کباب شود.


وقتی مرحله کباب کردن به اتمام رسید، میگوها را از روی گریل برداشته و در ظرف مخصوص سرو بچینید. حالا کره و سیر را اضافه کرده و پیازچه را روی میگوها پخش کنید!

منبع : novinzi.com
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    602640_920.jpg


    مواد لازم


    • 6 عدد میگو سایز متوسط برای هر نفر
    • 1 عدد فلفل دلمه ای
    • 1 عدد پیاز
    • 1 ق س سویا سس
    • به میزان لازم ادویه میگوی آسیایی ملقب به 5 ادویه
    • 1 حبه سیر خرد شده
    • 2 عدد سیخ باریک چوبی

    طرز تهیه

    1. میگوها را به این صورت پاک کنید که پوست و سر آنها جدا شده و دم آنها روی بدن باقی بماند سپس رگ کمر آنها را گرفته ، آنها را با نصف پیاز رنده شده، سویاسس، 5 ادویه و سیر در یک ظرف بریزید، خوب مخلوط کنید و به مدت یک روز داخل یخچال قرار دهید.

    2. فلفل دلمه ای و مابقی پیاز را به صورت تکههای کوچک برش دهید. حالا باید کباب ها را آماده کنید. به این صورت که ابتدا میگوها را از سس خارج کنید سپس آنها را همراه یک تکه پیاز و یک تکه فلفل دلمه ای ساتی (طبخ داخل ظرف چدن) کنید و سپس به سیخ بکشید و این کار را 3بار تکرار کنید. (هر سیخ شامل 3 عدد میگو) ، سپس آنها را ترجیحا در داخل تابه چدنی ساتی کنید. بعد از آنکه کباب ها آماده شدند، آنها را با برنج سفید یا برنج سرخ شده سرو کنید.
     

    Vafa bano

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/22
    ارسالی ها
    108
    امتیاز واکنش
    242
    امتیاز
    206
    وقتی دل‌تان غذای دریایی می‌خواهد بیشتر سراغ چه غذایی می‌روید؟ ما به شما میگو را پیشنهاد می‌کنیم چون جدا ازخواصی که دارد، طعم میگو با مرکبات و سبزیجات بسیار خوشمزه و باب طبع همه خواهد بود
    مواد لازم برای میگو کبابی با سبزیجات
    1.jpg


    میگوی پوست کنده:400 گرم

    قارچ:10 عدد

    فلفل دلمه‌ای:دوعدد

    پیازریز:10 عدد

    سس سویا:دوقاشق غذاخوری

    نمک و فلفل:به میزان لازم

    میگوی پوست‌کنده را شسته و پشت آن را برش بزنید ورگ سیاه رنگ آن را خارج کنید. آن را درظرف ریخته و به آن سس سویا، نمک و فلفل بزنید و بگذارید تا نیم ساعت بماند. قارچ‌ها و پیازها را ازوسط دونیم کرده، فلفل دلمه‌ای را به صورت مربع خرد کنید. پیاز، میگو، فلفل و قارچ را به ترتیب یا به دلخواه به سیخ کشید. آن را گریل کرده یا روی اجاق به صورتی که شعله به سیخ نخورد کباب کنید. می‌توانید درحین پخت کمی کره آب شده به کباب‌ها بمالید.

    نکته: میگو کبابی جزو خوراک - ماهی ومیگو است. زمان آماده‌سازی مواد اولیه ومایحتاج آن حدودا 10 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن درحدود 30 دقیقه است. میگو کبابی را می‌توانید دروعده ناهار و شام سرو کنید . توجه کنید مقدارمواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است .این مقدارمناسب 4 نفرو زمان آماده‌سازی وتهیه آن 40 دقیقه است.

    مواد لازم برای تاکوی میگو
    2.jpg

    نان پیتا:12 عدد

    سیر:3 حبه

    سس سالسا:نصف پیمانه

    گشنیزخردشده : یک قاشق غذاخوری

    میگوی خردشده:360 گرم

    نمک، فلفل و روغن:به میزان لازم

    2قاشق غذاخوری روغن دریک تابۀ مناسب بریزید، آن را روی حرارت بگذارید وسیرهای خرد شده را درآن سرخ کنید.سس سالسا، گشنیز و میگوها را نیزدرآن بریزید و مواد را سرخ کنید. آن‌ها را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید و کنار بگذارید.نان‌های پیتا را بازکنید وداخل آن‌ها را از مخلوط مواد پرکنید.آن‌ها رابا یک خلال دندان ببندید ودرروغن سرخ کنید تا نان‌ها کمی طلائی رنگ شود. سپس آن‌ها راروی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس سرو کنید.

    تاکوی میگو جزو غذای ملل - مکزیکی می‌باشد. زمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه است..تاکوی میگو را می‌توانید در وعده شام سرو کنید . توجه نمایید مقدارمواد اولیه و دستورتهیه برای 4 نفر مناسب می‌باشد.ین مقدار مناسب برای 6 نفراست. و زمان آماده سازی آن 40 دقیقه است.

    برای تکمیل سفره‌تان از سالاد میگو هم می‌توانید استفاده کنید.

    مواد لازم برای سالاد میگو

    3.jpg


    شاه‌میگو:700 گرم

    گوجه فرنگی بزرگ رسیده و خرد شده:5 عدد

    پیازقرمزمتوسط خرد شده:یک عدد

    فلفل دلمه‌ای سبزمتوسط خرد شده:یک عدد

    خیارخرد شده:یک عدد

    نان تست خردشده:2 پیمانه

    جعفری:به مقدارلازم

    مواد لازم برای سس فلفل قرمزوگوجه فرنگی:

    فلفل کبابی:یک عدد

    گوجه فرنگی:2 عدد

    روغن زیتون:نصف پیمانه

    سرکه:2 قاشق غذاخوری

    سیر:یک عدد چرخ کرده

    پاپریکا:یک قاشق چا‌ی‌خوری

    نمک و فلفل:به مقدارلازم

    اگرمیگو یخ زده باشد بگذارید تا یخ آن آب شود. میگوها را پوست بکنید و رگ آن را دربیاورید.نیمی ازیک ماهی‌تابه بزرگ را با آب نمک پرکنید وبگذارید به جوش آید، سپس میگوها را برای یک دقیقه بدون گذاشتن در، درآب جوش بیندازید. ماهی تابه را از حرارت جدا کنید اما میگوها درون آب باشند، البته برای 1 یا 2 دقیقه یا تا وقتی که مات شوند. آنها را خارج کنید تا خنک شوند.سس گوجه فرنگی و فلفل قرمز را طبق دستورزیرآماده کنید.سس رابه 6 قسمت تقسیم کنید و درهرظرف بریزید روی آن سبزیجات و میگو و نان تست و جعفری را قراردهید.

    سس گوجه فرنگی و فلفل قرمز

    فلفل کبابی را کباب کنید و درمخلوط‌کن همراه با گوجه فرنگی رسیده، روغن زیتون، سرکه، یک عدد سیرچرخ کرده ویک قاشق چایخوری پاپریکا مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس به آنها نمک و فلفل بزنید. سالاد میگو جزو انواع سالاد است. زمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه است. سالاد میگو را می‌توانید دروعده شام و پیش غذا سرو کنید. توجه کنید مقدارمواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب است.
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    1225719056-samatak-com.jpg

    یکی از غذاهای دریایی خوشمز
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و مقوی میگو است که می توان این موجود دریایی خوراکی را به شکل کبابی طبخ نمود و نوش جان کرد. در این مطلب آموزش اصولی درست کردن میگوکبابی را گردآوری کرده ایم.



    مواد لازم برای میگو کبابی :
    * میگوی بزرگ ۱۶ تا ۲۰ عدد (تقریبا ۴۵۰ گرم)
    روغن زیتون به مقدار لازم
    نمک یک چهارم فاشق چایخوری
    کره ۳ قاشق غذاخوری
    سیر خرد شده ۳ حبه
    پیازچه خرد شده برای تزیین ۱ قاشق چایخوری

    سیخ کبابی بامبو ۲۰ عدد

    برای آماده کردن میگو کافی است که سر آن را جدا کرده و رگ سیاه را با احتیاط دربیاورید. می توانید دم میگو را نبرید و نگه دارید.

    سیخ های کبابی بامبو را برای حدود ۳۰ دقیقه قبل از شروع طبخ در آب خیس کنید.



    طرز تهیه میگو کبابی:
    دستگاه گریل را برای حرارت بالا آماده کنید، یک طرف دستگاه باید سرد باشد و شعله یا زغال آن روشن نشود.



    در حالی که گریل دارد گرم می شود، میگوها را به سیخ بکشید. از دم آن ها شروع کرده و به آرامی سیخ را تا انتهای گوشت میگو پیش ببرید. حالا میگو را به روغن زیتون آغشته کرده و کمی نمک روی آن بپاشید.



    کره و سیر در یک کاسه مخصوص مایکروویو ریخته و آن ها را داخل ماکروویو گرم کنید تا کره ذوب و داغ شود. (می توانید برای گرم کردن به جای مایکروویو از اجاق گاز استفاده کنید)



    سیخ ها را روی گریل در قسمتی که شعله یا زغال است چیده و انتهای سیخ را طوری قرار بدهید که در قسمت خنک دستگاه باشد. هر طرف میگو باید برای حدود ۲ دقیقه کباب شود.



    وقتی مرحله کباب کردن به اتمام رسید، میگوها را از روی گریل برداشته و در ظرف مخصوص سرو بچینید. حالا کره و سیر را اضافه کرده و پیازچه را روی میگوها پخش کنید!
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    کباب میگو با سس مخصوص و در حداقل زمان
    کباب میگو به ساده‌ترین روش درست می‌شود. میگو در یک سس مخصوص با چهار ماده تشکیل دهنده فقط به مدت ۳۰ دقیقه خوابانده می‌شود سپس گریل می‌شود. این کباب میگو با وجود آسانی طعم فوق العاده‌ای دارد.
    اگر چه فصل پاییز بیشتر زمان خوردن غذا‌های گرم و انواع دمنوش است، اما رگه‌های تابستانی هوا هنوز به ما اجازه می‌دهد تا همچنان از غذا‌های کبابی لـ*ـذت ببریم پس قبل از اینکه هوا سرد شود بهتر است تجربه‌های خوبمان را راجع به انواع کباب با شما به اشتراک بگذاریم. این کباب میگو یکی از بهترین روش‌ها برای درست کردن یک میگوی کبابی است.

    کباب میگو با سس مخصوص و در حداقل زمان

    آیا همه ما به دنبال روش‌های سریع و آسان نیستیم؟ خب البته که اغلب همین طور است و تلاش ما هم اغلب اوقات بر همین پایه استوار شده است. با این دستورالعمل شما یک غذای پروتئینه کبابی در زمانی سریع و با طعمی عالی خواهید داشت که به خاطر ماریناد خوب و خوش طعم، حتما برای شما خاطره انگیز خواهد بود.
    در این مدل کباب میگو هیچ چیز پیچیده‌ای وجود ندارد، فقط همه مواد ساده ماریناد را با هم مخلوط می‌کنید، همراه با میگو‌ها داخل کیسه پلاستیکی می‌ریزید و فقط ۳۰ دقیقه می‌گذارید بماند تا طعم بگیرد. طعم و مزه ماریناد کاملا با میگو جور در می‌آید. هم شیرین است و هم نمکی و در صورت دلخواه شما تند هم خواهد بود. سس سویا یک طعم قوی و عمیق ایجاد خواهد کرد در عین حال که عسل به آن شیرینی می‌دهد. برای سرو کردن هم می‌توانید مقداری سبزیجات بخار پز شده یا کبابی همراه آن سرو کنید تا یک غذای کامل داشته باشید.

    میگو و مواد ماریناد


    کباب میگو با سس مخصوص و در حداقل زمان

    • میگو: برای کباب میگو از میگوی بزرگ یا حتی میگوی جامبو استفاده کنید. اگر توجه کنید می‌بینید که بخشی از پوست میگو روی آن باقی مانده است؛ بنابراین پوست آن را کامل جدا نکنید.
    • عسل: شربت ذرت و یا عسل هر دو خوب هستند، اما من عسل را بیشتر توصیه می‌کنم.
    • سس سویا: سعی کنید از سس سویایی کم نمک استفاده کنید تا میزان شوری غذا را کنترل کنید. به خاطر داشته باشید که هر چقدر میگو بیشتر در سس بماند، سدیم سویا بیشتر جذب آن می‌شود؛ بنابراین اگر می‌خواهید چند ساعت بگذارید در مواد بماند حتما یک سس کم نمک تهیه کنید.
    • روغن زیتون: این ماده بخش بیرونی میگو را از خشک شدن محافظت می‌کند و آن را غنی‌تر و خوشمزه‌تر می‌کند.
    • سیر: این ماده طعم فوق العاده‌ای به غذای‌تان اضافه می‌کند بخصوص اگر تازه باشد. من اصلا توصیه‌ای به استفاده از جایگزین نمی‌کنم، چون سیر نقش زیادی در طعم غذا‌های دریایی دارد و بوی بد آن‌ها را از بین می‌برد.
    • فلفل قرمز خشک: اگر می‌خواهید کباب شما تند باشد کمی فلفل قرمز خشک به آن اضافه کنید. ابتدا با ۱/۴ قاشق چای‌خوری شروع کنید، ماریناد را مزه کنید (قبل از ریختن روی میگوها)، سپس اگر خواستید تندتر باشد، مقدار بیشتری اضافه کنید. یک نکته مهم اینکه فلفل‌ها به لحاظ تندی یکسان نیستند و این مساله را هم هنگام اضافه کردن فلفل در نظر داشته باشید.
    • جعفری یا پیازچه: این ماده تنها برای ایجاد تضاد رنگی و ظاهر زیباتر استفاده می‌شود و واقعا نیازی به آن نیست. البته من خودم جعفری خرد شده را برای اغلب ساندویچ‌ها استفاده می‌نم و طعم خوشایندی به آن می‌دهد.
    مواد لازم
    • عسل: ۱/۲ پیمانه
    • سس سویا: ۶ قاشق غذاخوری
    • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
    • سیر: ۴ حبه، ریز شده (۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری)
    • فلفل قرمز خشک: ۱/۴ تا ۱/۲ قاشق چای‌خوری (اختیاری)
    • میگوی بزرگ: ۳۶ عدد
    • پیازچه یا جعفری: مقداری برای تزئین (اختیاری)
    کباب میگو با سس مخصوص و در حداقل زمان



    طرز تهیه

    ۱. داخل کاسه مخصوص مخلوط، عسل، سس سویا، روغن زیتون، سیر ریز شده و فلفل خشک خرد شده را ریخته و با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

    کباب میگو با سس مخصوص و در حداقل زمان

    ۲. میگو را داخل یک کیسه زیپ لاک با اندازه بزرگ یا یک ظرف گود بریزید. مواد ماریناد را روی میگو بریزید، هوای کیسه را خالی کنید و درب آن را ببندید. با دست‌تان مواد ماریناد را در کل کیسه پخش کنید و کیسه پلاستیکی را داخل یخچال قرار دهید. بگذارید ۳۰ تا ۶۰ دقیقه داخل یخچال بماند و مواد به خورد آن برود.
    کباب میگو با سس مخصوص و در حداقل زمان

    ۳. اگر از سیخ چوبی استفاده می‌کنید حداقل ۳۰ دقیقه قبل آن‌ها را در آب بخیسانید به این ترتیب سیخ‌ها نمی‌سوزند. در حین اینکه میگو در حال ماریناد شدن است، سیخ‌ها را داخل آب بگذارید. البته اگر چند ساعت قبل این کار را انجام دهید خیلی بهتر خواهد بود.
    ۴. از قبل گریل یا کباب پز‌تان را آماده کنید. در مورد استفاده از زغال توصیه می‌کنم که اگر می‌خواهید کباب شما نسوزد بین گوشت (از هر نوع) و ذغال‌ها، حداقل ۱۵ یا ۲۰ سانتی‌متر فاصله بگذارید.
    ۵. میگو‌ها را به سیخ بکشید. روی هر سیخ ۵ تا ۶ عدد میگو بگذارید.
    کباب میگو با سس مخصوص و در حداقل زمان

    ۶. اگر از کباب پز استفاده می‌کنید، روی شبکه یا توری کباب پز را تمیز کنید و با روغن برس بزنید.
    ۷. میگو را روی گریل گذاشته و هر طرف آن را دو دقیقه بپزید. میگو خیلی سریعتر از سایر گوشت‌ها می‌پزد.
    کباب میگو با سس مخصوص و در حداقل زمان

    ۸. در صورت دلخواه روی آن پیازچه یا جعفری بپاشید و سرو کنید.
    کباب میگو با سس مخصوص و در حداقل زمان

    منبع: cookingclassy
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا