طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 143
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
"نرگسی" یکی از انواع غذاهای خوشمزه، ساده و مقوی ایرانی است که با تخم مرغ درست می‌شود و به دلیل شباهت رنگ‌هایش (زرد و سفید و سبز) به گل نرگس این نام را گرفته است.
معروف‌ترین نوع نرگسی، نرگسی اسفناج است که شباهت بسیار زیادی به املت اسفناج دارد اما از دیگر انواع آن می‌توان به نرگسی بادمجان، نرگسی لوبیا سبز و نرگسی باقلا نیز اشاره نمود.
در ادامه با طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج:
اسفناج 500 گرم
تخم مرغ 4 عدد
پیاز 2 عدد
سیر 3-4 حبه
نمک، فلفل به میزان لازم
روغن یا کره به میزان لازم

61103_808.jpg

طرز تهیه نرگسی اسفناج:
  1. برای تهیه نرگسی اسفناج ابتدا اسفناج‌ها را تمیز کرده و بشویید.
  2. اسفناج‌ها را به اندازه مناسب خرد کرده، داخل قابلمه ای بریزد.
  3. در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند (نیازی به افزودن آب نیست).
  4. در مدتی که اسفناج پخته می‌شود، پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود.
  5. سپس سیرها را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.
  6. در همین مرحله زردچوبه نیز اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
  7. پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید. (دقت کنین اسفناج کاملا بدون آب باشد.)
  8. پس از تفت‌دادن مواد، نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ را روی اسفناج‌ها بشکنید و درب ظرف را ببندید تا با حرارت کم، تخم مرغ ها بسته شوند.
نرگسی اسفناج شما آماده است. می‌توانید این خوراک ساده و خوشمزه را همراه با برنج و ماست سیر و یا نان نوش جان کنید.
نکته:
  • مثل میرزا قاسمی، هم زدن یا نزدن تخم‌مرغ به سلیقه شما بستگی دارد. شما می‌توانید تخم‌مرغ را پس از شکستن هم زده و با بقیه مواد مخلوط کنید و یا به صورت درسته و عسلی روی غذا داشته باشید.
  • اضافه‌کردن مقداری گردوی خردشده به این غذا، طعم بسیار بهتری می‌دهد.
امیدواریم از این آموزش ساده استفاده کرده و در این فصل که اسفناج تازه به وفور یافت می‌شود، این غذای محلی خوشمزه را تهیه کنید و از طعم آن لـ*ـذت ببرید. نوش جان.
 
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    طرز تهیه نرگسی اسفناج




    وب سایت دونفره: اگه دوست دارین یه غذای سالم و مغذی بخورین که در عین حالی که گوشت یا مرغ نداره غنی از آهن و مواد مفید دیگه هم باشه، غذاهایی که حاوی اسفناج هستن میتونن گزینه خیلی خوبی باشن.

    یکی از غذاهای سنتی و اصیلی که از اسفناج درست میشه و خیلی سریع، آسون و خوشمزه است نرگسی اسفناجه که در این مطلب طرز تهیه ساده تری رو براتون میذارم، امیدوارم تهیه اش کنین و از طعم و مزه محشرش لـ*ـذت ببرین

    مواد لازم :

    • ۳۰۰ گرم اسفناج خام
    • ۲ عدد پیاز کوچک یا ۱ عدد پیاز بزرگ
    • ۲ حبه سیر
    • ۲ عدد تخم مرغ
    • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

    1581418_165.jpg


    مراحل تهیه :

    1. ابتدا باید پیاز رو خورد کرده و با کمی روغن سرخ کنیم. پیاز رو خیلی ریز خورد نکنین چون بهتره داخل نرگسی زیر دندون بیاد.
    2. تا پیاز داره سرخ میشه، اسفناج هایی که شستیم رو داخل یه قابلمه میریزیم و درش رو میذاریم تا با حرارت خیلی ملایم بپزه.
    3. اسفناج خیلی زود میپزه و حجمش رو از دست میده و آماده میشه.
    4. وقتی پیاز سبک شد سیری که خورد کردیم رو هم اضافه کرده و باز تفتشون میدیم. کمی که تفتشون دادیم زرچوبه و فلفل هم بهشون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا پیاز طلایی بشه.
    5. حالا اسفناج پخته رو هم به سیر و پیاز سرخ شده اضافه میکینم.
    6. وقتی موادو کمی با هم تفت دادیم تا اسفناج مزه بگیره بهش به اندازه کافی نمک هم میزنیم.
    7. در نهایت تخم مرغ هارو روی مواد میشکونیم و اجازه میدیم تا خودشون رو بگیرن. بهتره تخم مرغ کاملا سفت نشه و عسلی بمونه …
    8. حالا نرگسی خوشمزه ما حاضره و میتونیم با نون و ماست به عنوان چاشنی میلش کنیم … نوش جان
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا