طرز تهیه نرگسی بادمجان با طعم و مزه متفاوت

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 220
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
نرگسی بادمجان از انواع غذاهای است که بدون گوشت تهیه می شود در طرز تهیه نرگسی بادمجان از تخم مرغ و بادمجان و گوجه و پیاز و رب و غوره و نمک و فلفل و زردچوبه استفاده می شود این غذای ایرانی دارای طعم بی نظیر و متفاوتی است؛ دستور پخت نرگسی بادمجان تقریبا مشابه طرز تهیه میرزا قاسمی است.

نرگسی اسفناج و نرگسی بادمجان از انواع غذاهای لذیذ و مقوی هستند که بهتر است برای تنوع بیشتر در برنامه غذایی تان این غذاهای ایرانی را قرار دهید.

nargesi-Eggplant-Recipe-10.jpg



مواد لازم
  • بادمجان متوسط : ۶ عدد
nargesi-Eggplant-Recipe-7.jpg


  • پیاز بزرگ : ۱ عدد
nargesi-Eggplant-Recipe-6.jpg


  • گوجه فرنگی رنده شده : ۲ عدد
nargesi-Eggplant-Recipe-1.jpg


  • رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق سوپخوری
nargesi-Eggplant-Recipe-9.jpg


  • غوره عسکری : ۱/۲ پیمانه
nargesi-Eggplant-Recipe-2.jpg


  • تخم مرغ : ۳ عدد
nargesi-Eggplant-Recipe-8.jpg


  • فلفل و زردچوبه و نمک : به میزان لازم
nargesi-Eggplant-Recipe-3.jpg


  • روغن : به میزان لازم
طرز تهیه نرگسی بادمجان
ابتدا پوست بادمجان ها را بگیرید و آن ها را در محلول آب و نمک به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی بادمجان ها به خوبی گرفته شود سپس بعد از مدت زمان ذکر شده بادمجان ها را بشویید و آن ها را خشک کنید.

nargesi-Eggplant-Recipe-11.jpg


در تابه ای مناسب بادمجان ها را سرخ کنید بعد از اینکه بادمجان ها طلایی رنگ شدند آن ها را از تابه بیرون آورید.

nargesi-Eggplant-Recipe-5.jpg


در مرحله بعدی طرز تهیه نرگسی بادمجان گوجه پیاز های خرد شده را سرخ کنید.

nargesi-Eggplant-Recipe-12.jpg


بعد از طلایی شدن پیازها گوجه فرنگی رنده شده و زردچوبه و رب گوجه فرنکی را به پیازها اضافه کنید و همه این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید و غوره عسکری را هم به مخلوط مواد اضافه کنید و بادمجان ها را در کنار یکدیگر در تابه بچینید و در تابه را ببندید و حرارت گاز را کم کنید.

nargesi-Eggplant-Recipe-4.jpg


بعد از اینکه آب گوجه ها کشیده شد و بادمجان ها پخته شدند تخم مرغ ها را روی نرگسی بادمجان بشکنید و فلفل و نمک را به نرگسی اضافه کنید و در تابه را دوباره ببندید تا تخم مرغ ها به خوبی پخته شوند سپس تابه را از روی حرارت گاز بردارید.

nargesi-Eggplant-Recipe-10.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا