طرز تهیه پاستای کدو خامه ای

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای پاستای کدو خامه ای
اسپاگتی یا ماکارونی 200 گرم
کدو خورشتی 2 عدد
روغن زیتون خالص 1 قاشق سوپخوری
سیر 1حبه
تخم مرغ 1 عدد
خامه ی ترش نیم پیمانه ( 100 گرم)
لیموی ارگانیک 1 عدد
پنیر پارمیزان 50 گرم پ
نخود فرنگی یخ زده 100 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

Please, ورود or عضویت to view URLs content!

طرز تهیه پاستای کدو خامه ای

یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را جوش آورید. اسپاگتی ها را به آن افزوده، وقتی نرم شد آن را هم بزنید و بگذارید تا 8 دقیقه بجوشد.
هنگامی که پاستا درحال پخت است، کدوخورشتی ها را به شکل مکعبی یا به قطعات 1 سانتی متری خرد کنید. روغن را در یک ماهیتابه ی بزرگ حرارت داده و سپس کدوخورشتی ها را به آن اضافه کنید. کدوها را 4 الی 5 دقیقه پخته و هم بزنید تا طلایی و نرم شوند. سیر را رنده کرده و با کدو خورشتی مخلوط کنید و بگذارید 1 تا 2 دقیقه ی دیگر بپزد یعنی تا زمانی که نرم شود.
زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده را در یک کاسه ی کوچک بریزید. خامه ترش را به زرده ی تخم مرغ افزوده و سپس پوست لیمو را رنده کنید. آب لیمو را گرفته و 1 قاشق سوپخوری آب لیمو به کاسه اضافه کنید. پنیر را کاملا رنده کرده و بیشتر آن را همراه با کمی نمک و فلفل به مخلوط بیفزایید.
وقتی پاستا به مدت 8 دقیقه پخت، نخود ها را اضافه کرده و قابلمه را روی اجاق بازگردانید. نخود ها باید نرم شده و پاستا تقریبا زنده و ترد باشد (مانند شکل). یک فنجان از آب پخت را کنار گذاشته و سپس پاستا و نخود را آبکش کنید.
پاستا را به قابلمه ی خودش برگردانید (روی گاز نباشد)، سپس کدو خورشتی و سس خامه ای را به آن بیفزایید. 5 قاشق سوپخوری آب پخت را روی آن ریخته و همه چیز را با هم خوب مخلوط کنید تا همه ی اجزا خامه ای شوند. کمی آن را بچشید و در صورت نیاز نمک، فلفل یا آب لیموی بیشتری به آن اضافه کنید. پاستا را در کاسه سرو کنید، بقیه پنیر پارمیزان را روی آن بپاشید.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا