پای اسفناج پیش غذایی خوشمزه و متفاوت است در طرز تهیه پای اسفناج از پنیر پیتزا و یا پنیز پارمزان و خامه و تخم مرغ و خمیر پای و اسفناج و نمک و فلفل استفاده می شود که این مواد غذایی طعم بی نظیری را به این پیش غذا می دهند.
دسر پای اسفناج و بورانی اسفناج و کیک اسفناج از انواع خوراکی های خوشمزه ای هستند که با کمک اسفناج تهیه می شوند و دارای طعم بی نظیری و متفاوتی می باشند.
مواد لازم
اسفناج ها را ابتدا پاک کنید سپس آن ها را به خوبی بشویید و بعد از اینکه اسفناج ها خشک شدند آن ها را خرد کنید و در قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا اسفناج ها بخار پز شوند می توانید برای بخار پز کردن اسفناج ها از دستگاه بخار پز نیز استفاده کنید.
بعد از اینکه آب اسفناج ها خشک شد مقدار کمی روغن و یا کره به اسفناج ها اضافه کنید و اسفناج ها را تفت دهید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پای اسفناج پیازچه ها را خرد نمایید و در تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید سپس پیازچه ها را در روغن تفت دهید تا به خوبی نرم شوند سپس پیازچه های تفت داده شده را با اسفناج پخته شده و تخم مرغ و نمک و خامه و فلفل در ظرف مناسبی به خوبی مخلوط کنید.
خمیر پای را به دو قسمت تقسیم کنید و در ته قالب فر کاغذ روغنی پهن کنید سپس یک قسمت از خمیر را با کمک وردنه به صورت نازک پهن کنید و خمیر را در ته قالب فر قرار دهید و مخلوط اسفناج را روی خمیر پای بریزید و مقداری پنیر پارمزان روی مخلوط اسفناج ها بریزید.
سپس قسمت دوم خمیر را روی اسفناج ها قرار دهید می توانید روی خمیر دوم پای مقداری زرده تخم بمالید و یا از کنجد و سیاه دانه روی خمیر پای استفاده کنید.
سپس کمی پنیر پارمیزان روی خمیر پای بریزید و قالب فر را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی سطح خمیر طلایی رنگ شود.
نکات طلایی در تهیه پای اسفناج
۱. می توانید پای اسفناج را با ماست خامه ای سرو نمایید.
۲. به جای پنیر پارمزان می توانید در صورت تمایل از پنیر پیتزا برای درست کردن پای اسفناج استفاده کنید.
۳. میزان تخم مرغ را می توانید طبق ذائقه خود در طرز تهیه پای اسفناج افزایش دهید.
با اسفناج می توانید غذا های خوشمزه و پرخاصیتی را بپزید که پای اسفناج یکی از این غذا ها است. در این مطلب با دستور پخت پای اسفناج و نکاتی برای پخت بهتر پای اسفناج آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این پیش غذای خوشمزه در منزل نهایت لـ*ـذت را ببرید.
دسر پای اسفناج و بورانی اسفناج و کیک اسفناج از انواع خوراکی های خوشمزه ای هستند که با کمک اسفناج تهیه می شوند و دارای طعم بی نظیری و متفاوتی می باشند.
مواد لازم
- خمیر پای : به مقدار لازم
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
- پنیر پارمزان : به مقدار لازم
- تخم مرغ : دو عدد
- اسفناج : یک کیلو گرم
- پیازچه : پنج عدد
- خامه : سه قاشق غذاخوری
اسفناج ها را ابتدا پاک کنید سپس آن ها را به خوبی بشویید و بعد از اینکه اسفناج ها خشک شدند آن ها را خرد کنید و در قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا اسفناج ها بخار پز شوند می توانید برای بخار پز کردن اسفناج ها از دستگاه بخار پز نیز استفاده کنید.
بعد از اینکه آب اسفناج ها خشک شد مقدار کمی روغن و یا کره به اسفناج ها اضافه کنید و اسفناج ها را تفت دهید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پای اسفناج پیازچه ها را خرد نمایید و در تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید سپس پیازچه ها را در روغن تفت دهید تا به خوبی نرم شوند سپس پیازچه های تفت داده شده را با اسفناج پخته شده و تخم مرغ و نمک و خامه و فلفل در ظرف مناسبی به خوبی مخلوط کنید.
خمیر پای را به دو قسمت تقسیم کنید و در ته قالب فر کاغذ روغنی پهن کنید سپس یک قسمت از خمیر را با کمک وردنه به صورت نازک پهن کنید و خمیر را در ته قالب فر قرار دهید و مخلوط اسفناج را روی خمیر پای بریزید و مقداری پنیر پارمزان روی مخلوط اسفناج ها بریزید.
سپس قسمت دوم خمیر را روی اسفناج ها قرار دهید می توانید روی خمیر دوم پای مقداری زرده تخم بمالید و یا از کنجد و سیاه دانه روی خمیر پای استفاده کنید.
سپس کمی پنیر پارمیزان روی خمیر پای بریزید و قالب فر را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی سطح خمیر طلایی رنگ شود.
نکات طلایی در تهیه پای اسفناج
۱. می توانید پای اسفناج را با ماست خامه ای سرو نمایید.
۲. به جای پنیر پارمزان می توانید در صورت تمایل از پنیر پیتزا برای درست کردن پای اسفناج استفاده کنید.
۳. میزان تخم مرغ را می توانید طبق ذائقه خود در طرز تهیه پای اسفناج افزایش دهید.
با اسفناج می توانید غذا های خوشمزه و پرخاصیتی را بپزید که پای اسفناج یکی از این غذا ها است. در این مطلب با دستور پخت پای اسفناج و نکاتی برای پخت بهتر پای اسفناج آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این پیش غذای خوشمزه در منزل نهایت لـ*ـذت را ببرید.