طرز تهیه پای میوه

°º¸кยzɠยภº°

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/25
ارسالی ها
7,055
امتیاز واکنش
20,087
امتیاز
869
محل سکونت
ارومیه
مواد لازم:

آرد 150 گرم یا 1 پیمانه

پودر شکر 1 ق س

کره 90 گرم

زرده تخم مرغ 1 عدد

آبلیموی تازه 1 ق س

مواد لازم برای کرم:

شیر یک و یک چهارم پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

زرده تخم مرغ 2 عدد

آرد ساده 1 ق س

آرد ذرت 1 ق س

شکر یک چهارم پیمانه

وانیل نصف ق چ

طرز تهیه:

آرد و شکر را در یک ظرف ریخته کره را اضافه کرده خوب مالش دهید زرده تخم مرغ و بعد آبلیمو را نیز اضافه کرده در حدی که یک دست شود ورز دهید و در یک کیسه نایلون به مدت 30 دقیقه در یخچال قراردهید سپس خمیر را روی سطح آرد بپاشید باز کنید و در یک قالب پای 23 سانتی متری قرار دهید. لبه خمیر را با انگشت فشار داده و اضافه های آن را بگیرید و مجددا 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از این مدت روی خمیر را کاغذ روغنی انداخته و روی آن حبوبات خشک ریخته و در فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید پس از پخته شدن کاغذ روغنی و حبوبات را برداشته و 10 دقیقه دیگر مجدد در فر قرار دهید. بعد از پخته شدن در دمای اتاق خنک کرد روی آن را با کرم بپوشانید روی کرم را میوه چیده و با آگار براق کنید.

برای کرم

یک چهارم پیمانه از شیر را به همراه تخم مرغ و زرده تخم مرغ و آرد و آرد ذرت و شکر و وانیل با هم مخلوط کرده یک پیمانه شیر را که در حال جوشیدن است به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید و همه مواد را مجدد روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید تا به جوش آید و غلیظ شود پس از خنک شدن روی خمیر آماده پای بریزید.

برای آگار


نصف قاشق چایخوری آگار را به همراه 50 گرم شکر و 100 میلی لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد پس از چند جوش از روی حرارت برداشته بعد از خنک شدن با برس روی آن بمالید
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
355
بالا