طرز تهیه / پيتزا مخلوط خانگي+عکس

  • شروع کننده موضوع MILAD_A
  • بازدیدها 179
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

MILAD_A

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
27,940
امتیاز واکنش
17,247
امتیاز
995
محل سکونت
تجریش
تک آشپز/ چي لازم داريم؟
مواد لازم جهت خمير:
شير ولرم 1 پيمانه
خمير مايه 1 قاشق سوپ خوري
شکر 1 قاشق چاي خوري
روغن مايع 1/2 پيمانه
نمک 1/4 قاشق چاي خوري
آرد به ميزان لازم
مواد لازم براي روي پيتزا:
گوشت چرخ کرده 200گرم
رب 1 تا2 قاشق سوپ خوري
پياز 1 عدد
کالباس 200گرم
سوسيس 200گرم
فلفل دلمه اي نگيني شده 1 عدد
قارچ 200گرم
آويشن و ادويه به ميزان لازم
گوجه فرنگي فيله شده به ميزان لازم
پنير پيتزا به ميزان لازم
چطوري بپزيم؟

OnlineNewsImage.aspx

آب و شکر را مخلوط کرده و پس از حل شدن شکر خمير مايه را افزوده و کنار مي گذاريم به مدت 7 دقيقه تا 2 برابر گردد.
روغن مايع ،نمک، و شير را داخل ظرف ريخته و خمير مايه به عمل آمده را به آن اضافه مي کنيم وقتي مواد با هم مخلوط شدن آرد را کم کم به آن مي افزاييم تا خميري لطيف بدست آيد. روي خمير را پوشانده به مي گذاريم به مدت 20 دقيقه در جاي گرم تا ور بيايد.
گوشت و پياز را به همراه رب و ادويه تفت مي دهيم.
کف ظرف مورد نظر را چرب کرده و خمير را بعد از استراحت در آن پهن مي کنيم و به ترتيب گوشت تفت خورده سوسيس ،قارچ، کالباس، گوجه فرنگي ، فلفل دلمه اي و پنير را روي مي ريزيم.
و روي ظرف را پوشانده و مجددا کنار مي گذاريم تا خمير استراحت دوم را کند. بعد از آن پيتزا را به مدت 20 دقيق در طبقه وسط فر با دماي 175 الي 190 درجه سانتي گراد قرار مي دهيم.
توجه: فر را 5 دقيقه جلوتر روشن کنيد تا گرم شود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا