مواد لازم
برای شروع پخت پیتزا هات کیک، پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید. گوشت چرخ کرده را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. منظور از پیاز تفت داده شده پیازی است که رنگ آن تغییر پیدا کرده و نرم شده است. نمک و فلفل سیاه را در همین مرحله باید به گوشت و پیاز اضافه کنید.
فرصت دهید تا این مواد به خوبی تفت بخورند. در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا هات کیک قارچ ها و سوسیس های خرد را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
آن گاه فلفل دلمه ای را نیز خرد کرده و به سایر مواد اضافه کنید. آویشن را برای طعم بخشی به پیتزا به مواد اضافه کنید. حالا این مایه را از روی حرارت برداشته و در کناری قرار دهید تا سرد شود.
آن گاه روغن، شکر، نمک خمیر مایه فوری و آب گرم را با هم مخلوط کرده و کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر به دست آید. این خمیر باید به گونه ای باشد که به دست نچسبد. روی خمیر را با سلفون یا یک پارچه تمیز بپوشانید و یک ساعت به آن استراحت دهید. توجه داشته باشید که رعایت این زمان بسیار کاربردی و ضروری است.
خمیر را بعد از یک ساعت به شش قسمت تقسیم کنید. چهار قسمت از آن را به طور جداگانه با وردنه به ضخامت نیم سانت و به اندازه قطر قالب باز کنید. هر کدام از این قالب ها را به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه پخته و سرد کنید.
یک خمیر از دو چانه باقی مانده را کف قالب قرار دهید و آخرین چانه خمیر را به دیواره های قالب بزنید. اندکی از سس قرمز به خمیر کف قالب بزنید و از مواد گوشتی و پنیر پیتزا بر روی آن بریزید. آن گاه از خمیر پخته شده یک لایه روی آن قرار دهید و حالا دوباره مواد و پنیر روی آن بریزید.
این کار تا پایان همه لایه ها تکرار کنید و روی لایه آخر را با سوسیس و فلفل دلمه تزیین کنید. روی آن کنجد بپاشید. به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید.
- شکر: یک قاشق چای خوری
- مایه خمیر: یک قاشق چای خوری
- آرد: به میزان لازم( به قدری که خمیر به دست نچسبد)
- کنجد و آویشن : به میزان لازم
- پنیر موزارلا: به میزان لازم
- سس قرمز: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- پیاز خرد شده: یک عدد
- فلفل دلمه ای: یک عدد
- نمک: یک قاشق چای خوری
- روغن زیتون: سه قاشق سوپ خوری
- آب: دو پیمانه
- گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
- قارچ ورقه شده: ۱۰۰ گرم
- سوسیس: یک عدد
برای شروع پخت پیتزا هات کیک، پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید. گوشت چرخ کرده را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. منظور از پیاز تفت داده شده پیازی است که رنگ آن تغییر پیدا کرده و نرم شده است. نمک و فلفل سیاه را در همین مرحله باید به گوشت و پیاز اضافه کنید.
فرصت دهید تا این مواد به خوبی تفت بخورند. در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا هات کیک قارچ ها و سوسیس های خرد را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
آن گاه روغن، شکر، نمک خمیر مایه فوری و آب گرم را با هم مخلوط کرده و کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر به دست آید. این خمیر باید به گونه ای باشد که به دست نچسبد. روی خمیر را با سلفون یا یک پارچه تمیز بپوشانید و یک ساعت به آن استراحت دهید. توجه داشته باشید که رعایت این زمان بسیار کاربردی و ضروری است.
خمیر را بعد از یک ساعت به شش قسمت تقسیم کنید. چهار قسمت از آن را به طور جداگانه با وردنه به ضخامت نیم سانت و به اندازه قطر قالب باز کنید. هر کدام از این قالب ها را به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه پخته و سرد کنید.
یک خمیر از دو چانه باقی مانده را کف قالب قرار دهید و آخرین چانه خمیر را به دیواره های قالب بزنید. اندکی از سس قرمز به خمیر کف قالب بزنید و از مواد گوشتی و پنیر پیتزا بر روی آن بریزید. آن گاه از خمیر پخته شده یک لایه روی آن قرار دهید و حالا دوباره مواد و پنیر روی آن بریزید.
این کار تا پایان همه لایه ها تکرار کنید و روی لایه آخر را با سوسیس و فلفل دلمه تزیین کنید. روی آن کنجد بپاشید. به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید.