طرز تهیه : پینچیتو مرغ

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 129
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
1-GhazaNayabfun.com_5.jpg
[h=2]مواد لازم
[/h]برای ۴ نفر
پودر زیره نصف ق. چ
پودر تخم گشنیز نصف ق. چ
سیر ۲ حبه، ساطوری
پاپریکا یک ق. چ
پودر آویشن نصف ق. چ
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سـ*ـینه مرغ ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل
[h=2]
طرز تهیه
[/h]ادویهها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.سـ*ـینه مرغ را به اندازه مکعبهای 2سانتیمتر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید. سیخهای مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعمدهنده را روی آن بریزید. حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.سیخهای کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده میکنید سیخها را در سینی فر نسوز چیده و ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد آن را بپزید.
می توانید به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغها بدهید.پینچیتو مرغ یک کباب اسپانیایی می باشد.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
150
بالا