طرز تهیه چندین اوتمیل اورنایت؛ صبحانه پر فیبر و لاکچری!
وبسایت مجله قرمز:
اوتمیل اورنایت یکی از آن گزینههای خوب برای صبحانه است که هر کسی صبحش را با آن شروع کند یک پاداش خوب دریافت خواهد کرد، سلامتی و شادابی دو اصل اساسی برای یک روز کاری هستند همچنین شما یک صبحانه زیبا و لاکچری خواهید داشت که به مراتب از اوتمیل فوری که جزو غذاهای با سدیم بالا است، بهتر است.
بدون شک صبحانه یکی از مهمترین وعدههای غذایی روز است و انتخاب غذاهای مناسب و انرژی زا که در عین حال بتواند نیازهای بدن به عناصر مغذی را رفع کند ضروی است. اگر در حال اضافه وزن هستید اولین وعده صبحانه شما باید سیر کننده باشد بطوری که بتواند شما را برای کل روز نگه دارد.
اگر اغلب صبحها بدون صبحانه به سر کار میروید و یا حوصله بیدار شدن برای آماده کردن صبحانه را ندارید و یا همیشه در حال تلاش و عجله هستید، ما این پایین یک پیشنهاد خوب برای شما داریم چیزی که هم مواد معدنی و ویتامینهای شما را تامین میکند و هم بخاطر فیبر شما را سیر نگه داشته و همزمان دستگاه گوارش شما را هم خوشحال میکند.
بهر حال چه شما همیشه در عجله برای بیرون رفتن از خانه باشید یا جزو کسانی هستید که به دنبال راحتی و تنبلی هستند و دوست ندارند که وقت زیادی را در آشپزخانه صرف کنند، اوتمیل اورنایت یک راه حل عالی است. این صبحانه پر فیبر به شیوهای راحت درست میشود، قابل حمل است، ارزان و خوشمزه است و شیوهای خوشمزه برای وقت گذرانی در بیرون بدون دردسر و فکر به غذا خوردن است.
فکر کنید یک اوتمیل اورنایت خامهای دارید که مقداری بادام هندی و یا توت فرنگی روی آن است که می توانید هر چه میخواهید در آن بریزید.
آیا اوتمیل اورنایت واقعا نیاز به خیساندن دارد؟
اورنایت به معنای خیسانده یا چیزی ست که یک شب تا صبح بخیسد یا در یخچال بماند که ما برای درست کردن نان اغلب به شما دستور ماندن یک شب تا صبح در یخچال را داده بودیم اما برای اوتمیل اورنایت یا اوتمیل خیسانده چی؟ در این صبحانه شما همه مواد را با هم ترکیب میکنید بعد برای اینکه قوامی عالی بدست بیاورید به مدت ۸ ساعت یا بیشتر آن را میگذارید کنار تا مواد با هم خیس بخورند اما اگر عجله دارید در عرض ۴ ساعت میتوانید آن را انجام دهید.
شما فقط باید شب قبل از خوردن آنها اوتمیل را با مخلوط آماده کنید، بعد موقعی که از خواب بیدار میشوید اوتمیل اورنایت خوشمزه خامهای شما برای صبح کاری آماده است.
ظرف مخصوص اوتمیل اورنایت
هر ظرفی که بتواند پذیرای مواد شما باشد مناسب است. شما میتوانید از ظرفهای شیشهای مربا که دیگر خالی شدهاند، لیوان اسموتی (ترجیحا شفاف)، ظروف دردار نگهدارنده مخصوص یخچال یا ظروف شیشهای نگهدارنده حبوبات بورمیولی استفاده کنید. من خودم چند تا ظرف باقیمانده از کره بادام زمینی دارم که میخواهم آنها را استفاده کنم.
مواد پایه اوتمیل
من جودوسر را با نیمی از موز و ۱ قاشق چایخوری دانههای چیا دوست دارم. من متوجه شدم که موز به عنوان یک شیرین کننده طبیعی برای مخلوط عمل میکند که اگر اجازه دهید که شب تا صبح در مخلوط بماند باعث شیرین کنندگی بیشتر مخلوط میشود. دانههای جیا کمک میکند تا بافتی شبیه به پودینگ داشته باشد. آنها همچنین باعث تقویت مواد مغذی عالی میشوند همچنین منابع عالی فیبر، اسیدهای چرب امگا۳ و پروتئین هستند.
جو دوسر پرک در این دستورها عملکرد بهتری دارد. اوتمیل فوری حالت خمیر پیدا میکند و جوی پوست کنده هم بعد از حتی یک روز خیساندن سفت و ترد باقی میماند.
بخش مایع اوتمیل
شیر لبنی یا غیر لبنی (شیر بادام، شیر بادام هندی، شیر نارگیل و غیره) خیلی خوب عمل میکنند. من توصیه میکنم از شیر ساده یا بدون طعم و شیرین نشده استفاده کنید به این ترتیب شما میتوانید روی میزان شیرینی اوتمیل خود کنترل کامل داشته باشید.
نسبت مواد اوتمیل اورنایت
اگر اولین بار است که اوتمیل اورنایت درست میکنید با نسبت ۱ به ۱ از جو دوسر پرک شده و شیر استفاده کنید، بعدا که تجربه بیشتری کسب کردید غلظت دلخواهتان را با افزودن مایع بیشتر برای اوتمیل رقیقتر و میزان کمتر برای اوتمیل غلیظ استفاده کنید. وقتی ماست را به مخلوط اضافه میکنید از نسبت ۱:۱:۱ جو دوسر به شیر به ماست اضافه کنید.
به یاد داشته باشید که دانههای چیا یا هر ماده خشک دیگری که تصمیم دارید به ترکیب اضافه کنید، مقدار کمی مایع را جذب میکند و باید بر طبق آن تنظیم شود.
مواد مخلوط در آن
میوه (تازه یا خشک)، آجیلها، کرههای آجیلی، دانهها، پودر پروتئین، گرانولا، نارگیل، ادویهها (یعنی دارچین)، رنده پوست مرکبات و اسانس وانیل جوها را برای مرحله بعد نگه میدارد. سعی کنید خلاق باشید و تنوع بدهید چون فرمولهای درست کردن اوتمیل اورنایت بی نهایت هستند. هر ماده غذایی که میخواهید خیس بخورد میتوان به همراه جوها برای خیساندن اضافه کرد.
اوتمیل اورنایت تنها برای صبحانه نیست. شما میتوانید آن را به عنوان یک اسنک عالی، بین وعدهها و به عنوان یک وعده قبل و بعد از ورزش و حتی به عنوان دسر استفاده کرد. من توصیه میکنم حتی آن را به عنوان یک دسر مهمانی برای مهمانیهای دوستانه امتحان کنید. امیدوارم دوستان شما هم مثل دوستان و اقوام من ذائقهای کنجکاو داشته باشند.
من دستور درست کردن آن را به صورت مرحله به مرحله به شما یاد میدهم.
چگونه اوتمیل اورنایت در شیشه درست میشود؟
مرحله ۱: یک شیشه یا کاسه را بردارید و جوهای پرک شده را در آن بریزید. به اندازهای که فکر میکنید قادر به خوردن آن به هنگام صبح هستید، در شیشه بریزید. اگر بتوانید آنها را در ظرفی کاملا در بسته و بدون نشتی بریزید میتوانید آنها را با خود به محل کار ببرید. یک ترفند: ۱ قاشق غذاخوری تخم چیا را برای کسب امگا۳ و پروتئین بیشتر به آن اضافه کنید.
مرحله ۲: حالا درون ظرف را شیر بریزید تا زمانی که روی جوها را خوب بپوشاند. مایعات قابل استفاده: شیر، شیر سویا، شیر نارگیل، شیر بادام، شیر برنج، شیر جو دوسر، آب پرتقال. هر کدام را که بیشتر دوست دارید اضافه کنید. حتما میدانید که نباید پرتقال را با شیر مخلوط کنید.
مرحله ۳: حالا زمانی است که مواد مورد علاقهتان را برای روی آن اضافه کنید. بعضی از این ایدهها عبارتند از: بادام، گردو، فندق، بادام هندی، تخم کتان، دانههای چیا، کشمش، همه نوع توت، میوههایی همچون موز، گیلاس، سیب یا گلابی، تخم آفتابگردان، تخم کدو، کره بادام زمینی، چیپس نارگیل یا تراشههای نارگیل تازه، ماست یونانی، ماست ساده. اگر هر کدام از این مواد را ترجیح میدهید به هنگام خوردن ترد باشند میتوانید آنها را صبح به مواد اضافه کنید.
مرحله ۴: غلات اورنایت خود را با ادویه مورد علاقهتان مزه دار کنید؛ به عنوان مثال دارچین، وانیل، پودر کاکائو، پودر زنجبیل، ادویه پای کدو (موقع زمستان عالی است) همه آنها خوب هستند.
مرحله ۵: درب شیشه یا ظرف دردار را بگذارید و آن را در یخچال بگذارید.
وبسایت مجله قرمز:
اوتمیل اورنایت یکی از آن گزینههای خوب برای صبحانه است که هر کسی صبحش را با آن شروع کند یک پاداش خوب دریافت خواهد کرد، سلامتی و شادابی دو اصل اساسی برای یک روز کاری هستند همچنین شما یک صبحانه زیبا و لاکچری خواهید داشت که به مراتب از اوتمیل فوری که جزو غذاهای با سدیم بالا است، بهتر است.
![1930130_640.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/10/20/1930130_640.jpg)
بدون شک صبحانه یکی از مهمترین وعدههای غذایی روز است و انتخاب غذاهای مناسب و انرژی زا که در عین حال بتواند نیازهای بدن به عناصر مغذی را رفع کند ضروی است. اگر در حال اضافه وزن هستید اولین وعده صبحانه شما باید سیر کننده باشد بطوری که بتواند شما را برای کل روز نگه دارد.
اگر اغلب صبحها بدون صبحانه به سر کار میروید و یا حوصله بیدار شدن برای آماده کردن صبحانه را ندارید و یا همیشه در حال تلاش و عجله هستید، ما این پایین یک پیشنهاد خوب برای شما داریم چیزی که هم مواد معدنی و ویتامینهای شما را تامین میکند و هم بخاطر فیبر شما را سیر نگه داشته و همزمان دستگاه گوارش شما را هم خوشحال میکند.
![1930131_951.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/10/20/1930131_951.jpg)
بهر حال چه شما همیشه در عجله برای بیرون رفتن از خانه باشید یا جزو کسانی هستید که به دنبال راحتی و تنبلی هستند و دوست ندارند که وقت زیادی را در آشپزخانه صرف کنند، اوتمیل اورنایت یک راه حل عالی است. این صبحانه پر فیبر به شیوهای راحت درست میشود، قابل حمل است، ارزان و خوشمزه است و شیوهای خوشمزه برای وقت گذرانی در بیرون بدون دردسر و فکر به غذا خوردن است.
فکر کنید یک اوتمیل اورنایت خامهای دارید که مقداری بادام هندی و یا توت فرنگی روی آن است که می توانید هر چه میخواهید در آن بریزید.
آیا اوتمیل اورنایت واقعا نیاز به خیساندن دارد؟
اورنایت به معنای خیسانده یا چیزی ست که یک شب تا صبح بخیسد یا در یخچال بماند که ما برای درست کردن نان اغلب به شما دستور ماندن یک شب تا صبح در یخچال را داده بودیم اما برای اوتمیل اورنایت یا اوتمیل خیسانده چی؟ در این صبحانه شما همه مواد را با هم ترکیب میکنید بعد برای اینکه قوامی عالی بدست بیاورید به مدت ۸ ساعت یا بیشتر آن را میگذارید کنار تا مواد با هم خیس بخورند اما اگر عجله دارید در عرض ۴ ساعت میتوانید آن را انجام دهید.
شما فقط باید شب قبل از خوردن آنها اوتمیل را با مخلوط آماده کنید، بعد موقعی که از خواب بیدار میشوید اوتمیل اورنایت خوشمزه خامهای شما برای صبح کاری آماده است.
ظرف مخصوص اوتمیل اورنایت
![1930149_954.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/10/20/1930149_954.jpg)
هر ظرفی که بتواند پذیرای مواد شما باشد مناسب است. شما میتوانید از ظرفهای شیشهای مربا که دیگر خالی شدهاند، لیوان اسموتی (ترجیحا شفاف)، ظروف دردار نگهدارنده مخصوص یخچال یا ظروف شیشهای نگهدارنده حبوبات بورمیولی استفاده کنید. من خودم چند تا ظرف باقیمانده از کره بادام زمینی دارم که میخواهم آنها را استفاده کنم.
مواد پایه اوتمیل
من جودوسر را با نیمی از موز و ۱ قاشق چایخوری دانههای چیا دوست دارم. من متوجه شدم که موز به عنوان یک شیرین کننده طبیعی برای مخلوط عمل میکند که اگر اجازه دهید که شب تا صبح در مخلوط بماند باعث شیرین کنندگی بیشتر مخلوط میشود. دانههای جیا کمک میکند تا بافتی شبیه به پودینگ داشته باشد. آنها همچنین باعث تقویت مواد مغذی عالی میشوند همچنین منابع عالی فیبر، اسیدهای چرب امگا۳ و پروتئین هستند.
جو دوسر پرک در این دستورها عملکرد بهتری دارد. اوتمیل فوری حالت خمیر پیدا میکند و جوی پوست کنده هم بعد از حتی یک روز خیساندن سفت و ترد باقی میماند.
بخش مایع اوتمیل
شیر لبنی یا غیر لبنی (شیر بادام، شیر بادام هندی، شیر نارگیل و غیره) خیلی خوب عمل میکنند. من توصیه میکنم از شیر ساده یا بدون طعم و شیرین نشده استفاده کنید به این ترتیب شما میتوانید روی میزان شیرینی اوتمیل خود کنترل کامل داشته باشید.
نسبت مواد اوتمیل اورنایت
اگر اولین بار است که اوتمیل اورنایت درست میکنید با نسبت ۱ به ۱ از جو دوسر پرک شده و شیر استفاده کنید، بعدا که تجربه بیشتری کسب کردید غلظت دلخواهتان را با افزودن مایع بیشتر برای اوتمیل رقیقتر و میزان کمتر برای اوتمیل غلیظ استفاده کنید. وقتی ماست را به مخلوط اضافه میکنید از نسبت ۱:۱:۱ جو دوسر به شیر به ماست اضافه کنید.
به یاد داشته باشید که دانههای چیا یا هر ماده خشک دیگری که تصمیم دارید به ترکیب اضافه کنید، مقدار کمی مایع را جذب میکند و باید بر طبق آن تنظیم شود.
مواد مخلوط در آن
![1930143_778.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/10/20/1930143_778.jpg)
میوه (تازه یا خشک)، آجیلها، کرههای آجیلی، دانهها، پودر پروتئین، گرانولا، نارگیل، ادویهها (یعنی دارچین)، رنده پوست مرکبات و اسانس وانیل جوها را برای مرحله بعد نگه میدارد. سعی کنید خلاق باشید و تنوع بدهید چون فرمولهای درست کردن اوتمیل اورنایت بی نهایت هستند. هر ماده غذایی که میخواهید خیس بخورد میتوان به همراه جوها برای خیساندن اضافه کرد.
اوتمیل اورنایت تنها برای صبحانه نیست. شما میتوانید آن را به عنوان یک اسنک عالی، بین وعدهها و به عنوان یک وعده قبل و بعد از ورزش و حتی به عنوان دسر استفاده کرد. من توصیه میکنم حتی آن را به عنوان یک دسر مهمانی برای مهمانیهای دوستانه امتحان کنید. امیدوارم دوستان شما هم مثل دوستان و اقوام من ذائقهای کنجکاو داشته باشند.
من دستور درست کردن آن را به صورت مرحله به مرحله به شما یاد میدهم.
چگونه اوتمیل اورنایت در شیشه درست میشود؟
مرحله ۱: یک شیشه یا کاسه را بردارید و جوهای پرک شده را در آن بریزید. به اندازهای که فکر میکنید قادر به خوردن آن به هنگام صبح هستید، در شیشه بریزید. اگر بتوانید آنها را در ظرفی کاملا در بسته و بدون نشتی بریزید میتوانید آنها را با خود به محل کار ببرید. یک ترفند: ۱ قاشق غذاخوری تخم چیا را برای کسب امگا۳ و پروتئین بیشتر به آن اضافه کنید.
![1930144_892.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/10/20/1930144_892.jpg)
مرحله ۲: حالا درون ظرف را شیر بریزید تا زمانی که روی جوها را خوب بپوشاند. مایعات قابل استفاده: شیر، شیر سویا، شیر نارگیل، شیر بادام، شیر برنج، شیر جو دوسر، آب پرتقال. هر کدام را که بیشتر دوست دارید اضافه کنید. حتما میدانید که نباید پرتقال را با شیر مخلوط کنید.
![1930145_726.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/10/20/1930145_726.jpg)
مرحله ۳: حالا زمانی است که مواد مورد علاقهتان را برای روی آن اضافه کنید. بعضی از این ایدهها عبارتند از: بادام، گردو، فندق، بادام هندی، تخم کتان، دانههای چیا، کشمش، همه نوع توت، میوههایی همچون موز، گیلاس، سیب یا گلابی، تخم آفتابگردان، تخم کدو، کره بادام زمینی، چیپس نارگیل یا تراشههای نارگیل تازه، ماست یونانی، ماست ساده. اگر هر کدام از این مواد را ترجیح میدهید به هنگام خوردن ترد باشند میتوانید آنها را صبح به مواد اضافه کنید.
![1930146_821.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/10/20/1930146_821.jpg)
مرحله ۴: غلات اورنایت خود را با ادویه مورد علاقهتان مزه دار کنید؛ به عنوان مثال دارچین، وانیل، پودر کاکائو، پودر زنجبیل، ادویه پای کدو (موقع زمستان عالی است) همه آنها خوب هستند.
![1930147_453.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/10/20/1930147_453.jpg)
مرحله ۵: درب شیشه یا ظرف دردار را بگذارید و آن را در یخچال بگذارید.
![1930148_304.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/10/20/1930148_304.jpg)